В "Центрі" уже сяє арка "2020": майже всі, хто проходять біля ілюмінації - фотографуються

В "Центрі" уже сяє арка "2020": майже всі, хто проходять біля ілюмінації - фотографуються

Святкова фотозону "2020" уже традиційно встановили біля пам'ятника Соломії Крушельницької. Запрацювала вона на Миколая. 

Вперше ілюмінацію встановили у 2019-му. І майже відразу святкова фотозона стала однією із улюблених для тернополян та гостей міста. Як тоді розповідав заступник міського голови Владислав Стемковський, фотозону облаштовали у вигляді цифр 2019, освітлена вона ЛЕД-підсвіткою, заввишки 3 метри. Виготовлена на замовлення Тернопільської міської ради місцевим підрядником, а її монтаж здійснено працівниками КП «Тернопільміськсвітло».

У цьому році частину ілюмінації замінили - цифри 19 на 20. Встановили на тому ж самому місці. Усі, хто проходить повз або роздивляється її, або фотографується на її фоні.

- Маю таке фото і з минулого року, і тепер уже з цього, - каже жителька Тернополя Таня. - Якраз у інстаграм. Взагалі, це дуже гарна ідея з цією ілюмінацією. У ній нічого зайвого. І вона створює святковий настрій. 

Відео дня

Діятиме фотозона впродовж новорічно-різдвяних свят.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Саша Крест

    А що? Гарна арка, як для Тернополя. Вже зробив фотки також. Пам'ять непогана буде.

    Ігор Дуда reply Саша Крест

    Вам не здається, друже, що округлі форми дуже
    Не вистачає явно ваших рогів і "вушей"
    То ви б наставили їх перш ніж лізти й гавкати із буди
    Тоді, не виключено, "пам'ять непогана буде"

    Загалом, саша крест - не лише вмілий фотограф, а й тонка поетична душа. Ось один із його зразків:
    Саша Крест reply Ігор Дуда 5 березня 2018 р.
    Про Париж для Дуди: "Ти випив самогону з кварти
    І біля діжки в бруді спиш, —
    А там десь голуби, мансарди,
    Поети, сонце і Париж!"
    reply

    Ігор Дуда reply Саша Крест 6 березня 2018 р.
    Bravissimo! Splendide! Admirable! Надихаюче! Вдохновляюще! Каюсь - не могу удержаться от подражания признанному мастеру стиха:
    Про Париж і Гваделупу - для jack winchester-cаші rреста- і т.д і т.п, словом, для всього анонімного безграмотно-бидлячого кодла:
    "Тобі дружина дуже гарні роги дарувала-
    Ти з глузду трохи з'їхав й жовчю сциш,
    Коли ж "гівна" наїстись вдома буде мало -
    Махни за голубиним у Париж
    А потім можна вже й кудись на Гваделупу,
    Хоча... й без тебе вистачає там макак,
    Та не забудь собі запхати клізму в дупу,
    Без неї, mon ami, тобі ніяк"
    reply Відповісти
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/blogs/dokaz-vid-suprotivnogho.html

  • Олег Игоревич Солтыс

    І зразу в ІНСЬАГРАМ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up