Кожен тут бачить щось своє. Показуємо, як виглядає незвичайний будинок у Кутківцях

Кожен тут бачить щось своє. Показуємо, як виглядає незвичайний будинок у Кутківцях
  • На вулиці Глибока Долина є будинок, який вражає тернополян кольорами й незвичайністю.
  • Журналісти «20 хвилин» вирішили показати оселю і вам.

До слова, фотографії цікавого будинку ще восени минулого року «гуляли» Фейсбуком. Наприклад, у групі «Тернопільські ракурси: Деталі» її 12 вересня оприлюднив Антон Марчевський. А 26 лютого кадри домівки з’явились в одному з популярних тернопільських телеграм-спільнот. Людям дуже сподобалась дивна ідея оздоблення оселі. Багато містян коментували фото й навіть жартували.

– Вау! Цікаво, як там всередині! Дуже люблю нестандартні оселі! – пише Анастасія Шахматова.

Відео дня

– Як гарно. Дуже красивий будинок, – захоплюється Svitlana Telentso.

– Неординарно, якесь нове мистецтво, – припускає у коментарях Анна Відловська.

– Мені подобається, таких прикладів у світі чимало, – ділиться знаннями Olha Yakymiv-Naremba.

– В двері дзвониш!) Вийде і дасть тобі гітарою в голову... – жартує miles dyson у Телеграмі.

Ми дізнались, що розфарбована домівка розташована на вулиці Глибока Долина у мікрорайоні «Кутківці». Дістатись до неї непросто, а ще складніше – знайти цей невеликий будиночок поміж інших на окраїні вулиці. Однак, дійсно, розглядати житло можна довго, адже чіткого малюнку на оселі немає. Тут справжнісінький кольоровий арт-хаус…

Синій, червоний, жовтий, зелений, блакитний, фіолетовий і не тільки відтінки зливаються у єдину картинку з різними вкрапленнями, лініями й звивинами. Надто красива домівка у сонячну погоду, бо від кольорів буквально сліпить очі. Кожен побачить на малюнку щось своє.

Та увагу відразу привертає намальована чорно-біла замкова шпарина у центрі будинку, чомусь схожа на мозок. Вона несиметрична, трохи зміщена до лівого боку.

Наскільки ми помітили, домівка розфарбована лише з двох сторін – фасадної (де внизу гараж) та зі сторони подвір’я. Що цікаво – з цього боку у будівлі навіть вікна розкидані хаотично. А з протилежного боку є маленький дерев’яний балкон. Саме житло стоїть на невеликому підвищенні.

На жаль, нам не вдалося зустріти власника будинку та особисто з ним поспілкуватися. Вдома, вочевидь, на момент нашого перебування у Кутківцях, нікого не було. Не зустріли ми й сусідів, які мешкають поблизу креативної оселі. Взагалі ця частина вулиці ближче полудня була безлюдною.

А як Вам такий креативний будинок? Подобається? Як гадаєте, людина якої професії може там мешкати? Можливо, знаєте де ще є нестандартні оселі у Тернополі? Напишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ирина

    Ну, у Кутківцях тепер є свій "будинок х химерами" )))

    Ирина reply Ирина

    "з химерами")
  • Богдан Ярома

    Безвкусно і ляпувато. Ніякої творчої ідеї.
  • Людмила Людмила

    Абсолютно неестетичний вигляд. Такий розцяцькований будинок підійшов би для Африки. Там аборигени носять одяг з подібним принтом. У нас же начебто.Європа.
  • Василь Милий

    Знаю власника

    Lesia Shyshak reply Василь Милий

    Василь Милий Олег ?

    Бурлаку Наталія reply Василь Милий

    Чудово, автор з Вами сконтактує

keyboard_arrow_up