Замінюють труби на проспекті Злуки (ФОТО ДНЯ)

Замінюють труби на проспекті Злуки (ФОТО ДНЯ)

Працівники комунальних служб щось риють на проспекті Злуки, біля заправки «Укрнафта». Про це у редакцію «20 хвилин» повідомили наші читачі. Ми дізнались, які саме роботи там здійснюють.

Містяни надіслали нам фотографії і відео з місця робіт. На світлинах видно, що там вирили велику й глибоку траншею, працює екскаватор.

Як вдалось дізнатись у речниці Тернопільської міської ради Мар’яни Зварич, насправді на тій локації «Тернопільміськтеплокомуненерго» проводить заміну труб. За більш детальною інформацією вона порадила звертатись безпосередньо у комунальну установу, що ми й зробили.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Новини Тернополя - 20 хвилин (@20.hvylyn)

Відео дня
div>

Містяни припускали, що на цій ділянці тривають роботи з будівництва дощового колектора. Однак, це у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» спростували.

– Колектор там також будували раніше, але зараз проводять масштабну реконструкцію мереж. Про це ми давали інформацію у газети, це було в сюжетах і роликах. Міська рада має про таке інформувати. Тепломережі виконують свою роботу, – кажуть у «Тернопільміськтеплокомуненерго».

Читайте також: У Тернополі змінили графік подачі гарячої води на 25 та 26 березня

Читайте також: У Тернополі до асфальтування підготували 8 ділянок доріг

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up