Антикризові новобудови Тернополя: ТОП-3 проекта класу економ за низькою ціною (новини компаній)

Антикризові новобудови Тернополя: ТОП-3 проекта класу економ за низькою ціною (новини компаній)

Придбання власної нерухомості – ціль більшості українців. Вартість 1 м2 житлової площі в країні набагато вище, аніж може дозволити середньостатистичний інвестор. За даними Мінфін, у грудні 2020 року середня заробітна плата в Тернопільській області становить 11 945 грн. Для того щоби придбати власне житло в новобудові тернополянам необхідно кілька років повністю відкладати зарплату одного члена родини хоча б на однокімнатну квартиру.

Саме із цієї причини покупці особливо уважно відбирають проекти для інвестицій та віддають перевагу бюджетним житловим комплексам. Новобудови України економ класу ідеально відповідають вимогам українців із невеликим бюджетом. Водночас для будівництва об'єктів девелопери використовують сучасні технології, матеріали та все частіше облаштовують на території багатоповерхівок власну інфраструктуру.

Нижче ви зможете дізнатися, які будинки класу економ у місті пропонують найвигіднішу вартість 1 квадратного метра та забезпечують мешканцям усім необхідним. Будівлі для списку відбиралися за наступними критеріями:

ЖК по вул. Микулинецька, 101а (від 11 700 гривень за метр)

Цей об'єкт передбачає будівництво 3 багатоквартирних будинків по 9-10 поверхів. Забудовник вибрав цегельну технологію будівництва та зводить стіни з екологічно безпечної цегли. Такий матеріал відмінно пропускає повітря, забезпечує ідеальний мікроклімат та довго служить. Для додаткового захисту від спеки, холоду та вітру зовнішні стіни обшиті шаром пінополістиролу. Однак крім цього будівлі опалюються індивідуальною системою опалення, що дозволить власникам заощаджувати на комунальних витратах.

Крім доступної ціни квартири по вул. Микулинецькій, 101а порадують наявністю гаражних боксів та гостьового паркінга на території. Також для дітей тут передбачений дитячий ігровий майданчик, а підлітки та дорослі зможуть займатися спортом на спеціальних спортивних майданчиках. Поруч із багатоповерхівками також перебувають: дитячий садок, будинок культури, школа, сквери та магазини.

Будівництвом житлового комплексу займається компанія «Тернопільбуд». Вона відома тим, що побудувала багато новобудов Тернополя різного класу, не затримували строки здачі проектів в експлуатації та гарантувала високу якість будівництва.

ЖК по вул. Київська (від 13 000 гривень за квадратний метр)

Це ще один масштабний проект зі списку. Девелопер планує розмістити на доступній території 4 будинку по 11 поверхів. Усього для покупки тут буде доступно майже 1000 квартир площею 30-102 м2. Причому забудовник продумав для покупців цілих 68 комфортабельних планувань, тому легко знайти варіант для самотніх людей або родин із декількома дітьми. Через особливу форму будівель на вибір інвесторів надані планування із закругленими стінами житлових кімнат та балконів.

Вся без винятку житлова площа продається без ремонту. Мешканці самі вибирають матеріали для чорнового та чистового оздоблення, підбирають бригаду будівельників та контролюють процес роботи. Водночас у будівлі передбачена система індивідуального опалення, є утеплення фасаду та стіни побудовані з газоблока.

Для захисту приватного життя мешканців забудовник закрив подвір’я для сторонніх машин та людей. Ніхто з випадкових перехожих не буде заважати вам відпочивати, водночас діти в такому дворі більш захищені та завжди перебувають під доглядом. Для власників автомобілів тут передбачене закрите паркування. 

ЖК «Варшавський мікрорайон» (від 13 000 гривень за кв.м)

Хоча цей комплекс перебуває практично на виїзді з міста, у нього велика кількість переваг. Одним із головних плюсів проекту є те, що на території з'явиться 6 сучасних будинків по 10 поверхів. Вони будуть виконані в стильному дизайні: на вікнах і балконах встановлять панорамні склопакети, фасади пофарбують у теплій колірній палітрі. Перші поверхи багатоповерхівок займе комерційна нерухомість, так що мешканці швидко зможуть зробити покупки, відпочити або виконати інші домашні справи.

Подвір’я «Варшавського мікрорайону» буде закрите для сторонніх, що сподобається багатьом інвесторам. Тут ви будете захищені від сторонніх очей та зможете спокійно проводити час у колі родини. Але якщо захочеться інакше провести вільний час, то поблизу об'єкта розташовані кафе, бари, парк Національного відродження. 

Житлова площа здається в експлуатацію в стані під ремонт, тому власники зможуть облаштувати простір за власним розсудом. Попередньо в кожну квартиру проводять інженерні системи та комунікації, а також встановлюють систему індивідуального опалення.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up