Бензиновий снігохід, ковзани та надувні «пончики»: що продають тернополяни в інтернеті

Бензиновий снігохід, ковзани та надувні «пончики»: що продають тернополяни в інтернеті
  • Хоча зима видається не дуже сніжною та морозною, усе ж тернополяни чекають на снігопади. Дехто купує різні пристосування для зимових розваг. Тернополяни продають в інтернеті як дорогі снігоходи, так і дешевші ковзани та санчата.
  • Цього разу ми зробили підбірку різних пристосувань і «транспорту» для зимових забав. У фільтрах пошуку ми обрали наш регіон.

Снігохід – 20 500 гривень

Не дешева «іграшка» для зимового катання - снігохід. Ціна його не маленька, однак чимало мріють прокататися на такому. Як описує продавець – снігохід має бензиновий двигун об’ємом 0,8 л. Об’єм паливного баку – 2 л. Має автоматичну коробку передач та задній тип приводу.

Дитячий снігокат – 2100 гривень

На такому снігокаті можна кататися як на звичайних санках. Як пише продавець, вони міцні та габаритні. Можуть витримати двох доросли людей, тому разом з дорослим може одночасно спускатися і дитина. На снігокаті спускалися кілька разів, тому він має хороший стан.

Відео дня

Дерев’яні санчата – 1400 гривень

Не зовсім звичні санчата виготовлені з дерева продає житель Бережан. З крутих гірок на таких не спустишся, однак для звичайного катання вони підійдуть. Виготовлені вони з ясена та черешні. Вкриті яхтовим прозорим лаком. Мають металеві полози.  

Сноутюб – 1360 гривень

Тернополянин продає надувні санки – сноутюб. З вигляду таке пристосування нагадує надувний пончик. На такому можна спускатися з засніжених гірок як дорослим, так і дітям. Вони витримують вагу дорослої людини разом з дитиною. Такі «пончики» легкі, їх можна швидко надути. Вони зручні та міцні. Сноутюби стали більш популярні на гірськолижних курортах ніж санки, лижі та сноуборди.  

Ковзани – 600 гривень

У Тернополі є місця, де можна покататися на ковзанах. Ковзани можна орендувати, але це не дешево, до того ж, багато людей хочуть мати свої ковзани, оскільки це взуття і не хочеться одягати їх після багатьох людей, хоча їх і дезинфікують. Чимало тернополян продають ковзани як нові, так і користовані. Так житель Тернополя продає пару ковзанів, які одягав кілька разів. Стан у них як новий. Таких оголошень  чимало. Можна придбати ковзани від 300 до 900 гривень для дітей та дорослих.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up