Біля Білої почали будувати "Водну арену" за 64 мільйони

Біля Білої почали будувати "Водну арену" за 64 мільйони

Поблизу Тернополя, на базі веслувального каналу, почали розрівнювати територію під будівництво «Водної арени», яку заклав в липні цього року Прем’єр-міністр Володимир Гройсман.  

У Тернополі розпочалось будівництво масштабного Центру веслування та водних видів спорту «Водна арена «Тернопіль» на руслі річки Серет. Передусім цей об’єкт стане потужним спортивним осередком, на базі якого планують проводити тренувальні збори провідних українських спортсменів, а також організовуватимуться найрізноманітніші змагання, у тому числі, високого міжнародного рівня.

Згідно з даними електронних закупівель ProZorro  від 4 вересня 2017  “Реконструкція гідротехнічних споруд веслувального каналу з добудовою центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою “Водна арена Тернопіль” в м. Тернопіль” обійдеться 64 184 572 грн.

Відео дня

Роботи зі спорудження «Водної арени» будуть поділені на два етапи, повідомили в  міській раді. Перший етап, який включає облаштування стартових та фінішних вишок, трибун, ремонт технічних приміщень та дороги, буде реалізовуватися до середини наступного року. Відповідно до проекту, вже на другому етапі заплановано спорудження більшої кількості інфраструктурних елементів, зокрема, ігрового залу з трибунами, спортивних майданчиків та кортів тощо. Наразі деталей реалізації другого етапу немає. 

Впроваджує проект відновлення каналу міська рада Тернополя спільно з ТОДА. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • бурундук

    64 лямів, і скільки з них навару?
  • petpo

    Вже раз там одні набудувались тепер черга за другими. Хокейну арену ліпше б побудували.
  • Андрій Павлович Холява

    що головне  у проекті немає "зеленого" місця - як не бруківка то асфальт. Все містить штучні матеріали, дорога, майданчики, будинки, територія.  Як на мене це  не дуже вдалий проект якщо подивитись з іншої сторони, сторони збереження природи та зелених насаджень.
  • Діонісій

    хрен вже там рибку будуть ловити рибалки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up