Так виглядає вулиця Промислова після виконаного поточного ремонту

Так виглядає вулиця Промислова після виконаного поточного ремонту

Капітальний ремонт вулиці Промислової перенесли, оскільки у міській раді на це ще не виділили кошти.

Вулицю Промислову внесли у титульний список ремонтів доріг на 2016 рік з повною заміною верхнього шару покриття. Кошторис робіт - 6 млн грн.

- Зараз уже листопад, і на вулиці Промисловій не відремонтовано жодного сантиметра дорожнього покриття, - поскаржився читач "20 хвилин". - При тому, що дорога в жахливому стані - під час дощів на всю ширину дороги утворюється калюжа глибиною по фари легковій машині. Ця калюжа навіть після закінчення дощу тримається ще з тиждень, ховаючи під собою ці ями. І ось, випадково заглянувши у звіт нашого вельми шановного міського голови був дуже сильно здивований - виявляється що на даній дорозі закінчено поточний ремонт.

Фото стану дороги на вулиці Промисловій надали читачі "20 хвилин".

Відео дня

В Управлінні ЖКГ повідомили, що проектно-кошторисна документація по ремонту вулиці Промислової вже виготовлена. Проте кошти у розмірі 6 мільйонів гривень поки що не виділили. Можливість виділення коштів розглядатимуть у міській раді у 2017 році.

Інформація про завершення поточного ремонту вулиці Промислової справді була оприлюднена у звіті міського голови. 
Звіт роботи міського голови Тернополя за 2016 рік


- Ремонт ям там справді проводився, тому вулиця у списку поточного ремонту, - повідомляють в Управлінні. - Але ділянка значна, тому вкладати великі кошти у "латання" немає сенсу, адже наступного року там планують проводити капітальний ремонт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Андрій Славопас

    Євроінтеграція - то вам не жарт!!! Я так зрозумів, за останні три роки, що Європі Україна потрібна, але без українців...
  • Анонім

    Ще дорога може бути . Туди взагалі нічого не їде, навіщо її ремонтувати ?

    Анонім reply Анонім

    Туди кожен день їдуть сотні людей які там працюють. І як їм добиратися на роботу? Добре коли тепло, а якщо дощ, сніг, мороз? Таксі їхати відмовляється через стан дороги, власні авто мають не всі да і їздити постійно по цій дорозі - це можна зразу здати авто на металолом, менше головної болі буде.
  • Надія Коханівська

    вав я і не знала що тут був ремонт,

    Piter Savka reply Надія Коханівська

    Ти може б і невзнала, якби цієї статті не написали. Я сам там був тільки раз в житті і то заблукав. Кому та вулиця в загалі потрібна щоб її ремонтувати, тільки гроші марно витрачати. Може так і зробили, вирішили краще за ті гроші в іншому місці зробити, а відзвітувати шо тут зробили.

    Анонім reply Piter Savka

    То добре що Вам довелося тут побувати раз в житті, а уявляєте, є досить велика кількість людей які цю вулицю змушені відвідувати кожен день. То якщо ця вулиця як Ви кажете "нікомі не потрібна" - це вже дискримінація тих людей получається, чи як?

    Piter Savka reply Анонім

    це все промисловий район, там люди бабки товчуть, хай власники скинуться і зроблять дорогу

    Зеленый человек reply Piter Savka

    Такі самі "мудрі" як ти, з міської ради, сказали людям скидатись по 10 000грн., щоб дорогу зробили. Мудаки, що ми податки платимо? Чи в нас анархія?

    Piter Savka reply Зеленый человек

    Там не живуть люди. Тому вам не буде кому помогти напрягти міську раду її зробити. Ви повинні це все вирішувати якось самі бо це тільки вам потрібно. Те що влада на нас наклала з великого ... це зрозуміло, але і бабла нема стільки щоб всі дороги зробити. Тому помагайте собі самі, бо будите так все життя їздити в говні. Проявіть якусь ініціативу, висуньте якусь ідею. РОбіть шось не сидіть.

    Анонім reply Piter Savka

    Ці власники сплачують податки. І працівники які їздять власними авто - теж сплачують податки. То може нехай депутати скинуться і зроблять дорогу з того шо вони з тих податків поклали в кішеню?

    Piter Savka reply Анонім

    а там шо ше працює ??? якись один цех і пару контор ??  Це не дискримінація, а раціональне використання коштів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up