Гірлянди до 2000 гривень, а іграшки по 150: де дешевше та вигідніше купити новорічні прикраси

Гірлянди до 2000 гривень, а іграшки по 150: де дешевше та вигідніше купити новорічні прикраси
  • Гірлянди, різнокольоровий дощик, штучні ялинки та декоративні фігурки – полиці тернопільських магазинів вже переповнені новорічною атрибутикою.
  • Де дешевше купити новорічні прикраси, та яка їхня якість – читайте у матеріалі.

Про те, що новорічні та різдвяні свята не за горами, свідчить не лише чимала кількість святкового товару, а й тематично прикрашені вітрини. Великі ялинки з іграшками, гноми, дерев’яні будиночки вже можна зустріти по Тернополю.

Відео дня

Журналісти «20 хвилин» обійшли п’ять магазинів і поцікавилися, який новорічний товар вже доступний у кожному з них та скільки він коштує. У матеріалі ви побачите ціни з таких магазинів, як «Аврора», «Є таке», «Щодня», «Сільпо», Jysk та ArtDecor. Ми порівняли ціни на штучні ялинки, гірлянди, ялинкові іграшки, декор для будинку. Про кожну новорічну атрибутику розповідаємо окремо.

Чи є штучні ялинки

Найперше ми звертали увагу на штучні ялинки. У магазині «Аврора» нам вдалося знайти кілька: заввишки 120 см коштує 399 та 249 гривень. Ціна залежить від матеріалу.

Куди більший вибір ялинок у магазині Jysk. Тернополянам пропонують штучну ялинку 180 см заввишки за 2 000 або 2 650 гривень. Як варіант – придбати 48-сантиметрову ялинку у горщику за 300 гривень.

У магазині «Щодня» за ялинку 150 см просять 690 гривень, а за понад 200 см – 990 гривень. Вони непросто зелені, а ще й мають на гілках імітацію снігу.

Різні за розміром, якість та оформленням ялинки вже є і в мережі супермаркетів «Сільпо». Тернополянам пропонують як звичайні зелені, так і з шишками та імітованим снігом. Ціни коливаються від 1 599 до 3 299 гривень.

Також можна придбати новорічний вінок на двері. Його вартість – 199 гривень.

Натомість в магазині «Є таке» ялинок поки немає. А ось коли планують завіз – нам не повідомили. Не помітили ми їх і в магазині ArtDecor.

Що пропонують з іграшок?

Новорічними іграшками у магазинах заставлені чи не цілі відділи. Є різні за розміром, якістю, кольором та ціною. У магазині «Щодня» новорічний товар тільки поступово викладають на полиці, проте вже є з чого обрати.

На звичайні іграшки-кульки ціни коливаються від 8 до 29 гривень. Якщо бажаєте купувати цілий набір, то чотири-шість іграшок обійдеться у 24-99 гривень.

Ще як варіант пропонують декоративні фігурки на ялинку. Вартість одної 39-99 гривень. Або ж фетрові чобітки за 24 гривні чи бантики від 8 до 24 гривень.

У магазині Jysk ціни значно дорожчі. Подекуди за одну іграшку треба віддати від 70 до 200 гривень. Набори кульок коштують 150-275 гривень.

Також пропонують різну новорічну атрибутику у вигляді м’яких гномів. Вони коштують від 150 до 650 гривень. Все залежить від кольорової гами та розміру. Є ще й олені – 300 гривень/штука.

Можна ще придбати керамічних ельфів – 100 гривень/штука або дерев’яну статуетку новорічних чоловічків – 650 гривень за одну.

В ArtDecor для ялинкових іграшок виділили одразу кілька полиць та десятки пластикових ємностей. Тут переважно продають їх у роздріб. Одна ялинкова кулька коштує 9-21 гривень. Для тих, хто надає перевагу не звичайним пластиковим, а ексклюзивним іграшкам пропонують різьблені кульки – 41-99 гривень за одну штуку.

Є й керамічні фігурки у вигляді різних тварин, діток, сніговиків. Ціна за штуку – від 39 до 219 гривень.

Можна прикрасити ялинку й різнокольоровими намистинками. Один набір обійдеться у 29-59 гривень. Якщо хочете ще й бантики, то вони коштують від 59 до 79 гривень.

Пропонують тернополянам і великі набори іграшок. Вони різнокольорові, подекуди патріотичні. Ціна за набір – 99-400 гривень.

Різних розмірів та кольору є й гноми, сніговики. Коштують від 699 до 799 гривень.

Магазин «Аврора» пропонує платистикові новорічні іграшки. Є звичайні кульки, а також у вигляді сніговиків, оленів. Ціни коливаються від 7 до 74 гривень. Також тут можна придбати новорічну декоративну фігурку під ялинку за 199-399 гривень.

На суму від 100 гривень можна придбати цілий набір кулькових іграшок у магазині «Є таке». Жовті, червоні, з блискучими елементами та матові. Наразі на кожен набір діють знижки.

Декоративні пластикові фігурки різних тваринок від 29 до 100 гривень. Також пропонують новорічні декоративні вироби з дерева. Ціни за один такий будиночок, зірочку чи сніговика коливаються від 67 до 180 гривень.

Іграшки від 19,99 гривні і вище можна купити у супермаркеті «Сільпо». Традиційно є цілими наборами та роздріб. Переважно всі пластикові. Птахи, тварини, новорічні герої, бантики, мініатюрні светрики – на будь-який смак та гаманець.

Здебільшого всі іграшки коштують не дорожче 200 гривень. Лише за великих декоративних янголів, сніговиків, гномів просять від 229 до 849 гривень.

Скільки коштують гірлянди?

Гірляндами прикрашають не лише ялинки, а й цілі кімнати та будинки. Тернополянам пропонують різні варіанти такої атрибутики, зокрема ті, що працюють від розетки та батарейок.

Лише кілька позицій гірлянди ми помітили і в магазині «Щодня». Вони переважно різнокольорові і мають звичайні ліхтарики. Коштують від 249 до 499 гривень.

Якщо бажаєте прикрасити гірляндами не лише зсередини, а й зовні, то можна придбати спеціальні у магазині Jysk. Вуличні ілюмінації коштують від 700 до понад 2000 гривень. А ось ціни на звичайні гірлянди стартують від 70 гривень.

До 200 гривень гірлянду можна придбати і в супермаркеті «Сільпо». Ціна залежить від довжини та кольору вогників.

У магазині ArtDecor є гірлянди на батарейках та з роз’ємом USB. Тобто, користуватися ними можна навіть тоді, коли немає світла. Коштують вони від 99 до 159 гривень.

Кілька позицій товару ми помітили і в «Аврорі». Ціни коливаються від 49 до 299 гривень.

Тернополяни, а ви цьогоріч плануєте встановлювати новорічну ялинку? Закупили вже новорічний декор чи вирішили обійтися тогорічними іграшками? Який іграшкам надаєте перевагу? Пишіть свою думку у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Читач75

    яка ялинка   вкрайіні є де війна
  • Тетяна Садовська

    Там така краса,як у казці, все дуже красиво і дорого.

    Anna Szcześniak reply Тетяна Садовська

    Тетяна Садовська вам дурниці в голові, а трохи далі -війна... Гинуть люди...

keyboard_arrow_up