Купити іграшку до Миколая можна за 30, а можна і за 5500 гривень

Купити іграшку до Миколая можна за 30, а можна і за 5500 гривень
  • «Я цілий рік був чемним», - такими словами зазвичай починаються усі листи до Миколая. У той час, як малеча з ентузіазмом робить замовлення у Чудотворця, батьки  вже створили ажіотаж в іграшкових магазинах.
  • Але найоптимальніші ціни, як зазначають тернополяни, все-таки на ринку.
  • "20 хвилин" відправилися туди, щоб дізнатися про іграшки, які користуються найбільшою популярністю серед малечі, а також розпитали про ціни на них.

У чергах товчуться турботливі батьки, а продавці невтомно дістають із верхніх поличок великі коробки з іграшками, щоб продемонструвати їх.

  • А скільки коштує ця лялька? – допитується у продавчині тернополянка Ірина.
  • Ця 400 гривень, пані, лялька українського виробника, - відповідає продавчиня.

Реакція на ціни у тернополян найрізноманітніша. До прикладу, 40-річна пані Світлана прийшла обирати подарунок для сина, каже, що, зважаючи на ситуацію в Україні, - ціни таки досить помірні.

Відео дня
  • Я прийшла поки тільки подивитися на варіанти, - розповідає жінка. – Асортимент великий, вибір багатий. Очі розбігаються. Малий писав у листі до Миколая, що хоче лижі. Ось ці коштують 500 гривень, хотілося би, звісно, трошки нижчу ціну, але виходимо з того, що маємо.

Мати 2,5-річного Дениса пані Поліна шукає білий автобус. Жінка не може оступитися бажанню сина, мовляв, це повинен бути саме білий автобус.

  • Я з чоловіком уже обійшли весь ринок, - розповідає пані Поліна.  - Але досі не знайшли цього ненависного білого автобуса, є червоний, є чорний, а білого немає. Ціни, знаєте, є різні. Як на мене, на будь-який гаманець. Можна купити і щось дуже дороге, а можна і пістолет, до прикладу, за 30 гривень.

Асортимент, насправді, дуже широкий. Для хлопчиків: машинки легкові, вантажні, літаки на радіокеруванні, трактори, будівельні крани, іграшкова зброя, боксерські груші, м’ячі футбольні та баскетбольні, трансформери.

Для дівчаток: ляльки-героїні усіх сучасних мультфільмів і будиночки для них, дитяча косметика, іграшки для рольових забав.

Продавчиня пані Наталія запевняє, що зараз діти дуже цікавляться конструкторами LEGO, різноманітними розвиваючими іграми.

  • Батьки просто масово скуповують конструктори LEGO, - розповідає жінка. – Ціни на них різні: від 200 і до 1000-2000 є. Тут Миколаю не позаздриш. Але у мене дешевий товар. Найдорожча іграшка – то музична лялька, що коштує 580 гривень. У мене є і дуже дешевий товар: машинку чи пістолет можна купити за 30-35 гривень.

Продавчиня Галина каже, що батьки, які рідко купують дітям іграшки, коли бачать ціни, то дуже дивуються.

  • А що вони хотіли? – каже пані Галина. – Ціни ростуть, а ви тільки на Новий рік і день народження йдете купувати щось малечі, то й дивуєтеся. Нині купили у мене 3 автотреки, також часто купують залізні колії для хлопчиків. Найпримітивніші від 200 гривень. Але найдорожчий у мене той замок дівчачий – то такий столик-коструктор коштує 700 гривень.

 У наметі Дмитра Назара є товари українського, польського, німецького виробника, але переважають китайські іграшки.

  • На ринку набагато дешевше, ніж у магазинах, - запевняє продавець. – У нас оренда дешевша просто. А ціни найрізноманітніші. І для незаможних, і для забезпечених сімей є товари. У мене найдорожчий електромобіль. Його ціна - 5500 гривень.

Пан Дмитро переконує, що він спеціаліст із дитячих побажань на Миколая. Він знає усі мультфільми, які дивиться малеча. І знайомий з усіма героями-іграшками з тих мультфільмів.

  • Пацани зараз обожнюють Magic Tracks, то такі автотреки з підсвіткою, - каже продавець. -  Bleybleyd – то як іграшка йо-йо, тільки сучасна, їх скуповують дуже активно. Конструктори різноманітні. Lego Duplo, наприклад, дуже популярні. Дівчатка ж дивляться мультики з принцесами, то потім просять у Миколая ляльку Лол, ляльку Frozen, ляльку Софію. Такі ляльки коштують недешево – від 300 гривень.

Залишилося всього декілька днів до чарівного вечора, коли малеча чекає на подарунок від Миколая, тому, тернополяни, поспішайте.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Yuriy Priputen

    Після ринку пішли нукати щастя в інтернеті. Спершу не вірили, що можна знайти щось дешевше. І так було, коли відкривали перші магазини в Гуглі. Але чим довше шукали, тим дешевше знаходили ціну на одну й ту саму річ. В кінці кінців знайшли те що шукали і дуже задоволені!)))До речі, купили іграшку в ось тут https://ekids.ua/

  • Іра

    мда...маєш двох діток-готуй декілька тисяч на Миколая. Жесть просто!!! ну і ще не без того щоб продавці попіднімали ціни перед святом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up