МАФи в Тернополі продають від 1000 доларів. Який бізнес можна розпочати?

МАФи в Тернополі продають від 1000 доларів. Який бізнес можна розпочати?
  • Вуличних кіосків або МАФів у Тернополі безліч.
  • А ви задумувались, як і де взяти документи, розкрутити бізнес і «набити» клієнтуру в кіоску? Є простіший вихід — купити готовий МАФ.
  • У Тернополі продають різноманітні кіоски. Відібрали пропозиції на всяк смак!

 

За звичкою кіоски і павільйони продовжують називати МАФами. Проте зараз вони відносяться до тимчасових споруд.

Журналістка «20 хвилин» зібрала пропозиції готових МАФів у Тернополі. Є у центрі та в інших мікрорайонах. Неподалік автомийок і зупинок громадського транспорту. Продавці запевняють, місця їхнього розташування — вдалі для бізнесу. Отож, дивіться і вирішуйте самі. 

Помічниками у нашому пошуку став DOM.RIA.com та інші сайти.

Відео дня

Що продають у Тернополі

Ми розмістили пропозиції від найдешевшої до найдорожчої. А яка вам по кишені?

МАФ з хот-догами

Ціна: 999$ або договірна

Продається переносний кіоск. Знаходиться на території автомийки.
Причина продажу, вказана продавцем: власник мийки заборонив продавати каву. МАФ утеплений. 

Телефон: 097 895 51 58 Віталій.

МАФ швидкого харчування

Ціна: 2 000 $ або договірна

Продається кіоск з продажу паніні, хот-догів, кави тощо без конкретного місця.
Всю детальну інформацію продавець обіцяє розповісти по телефону або при зустрічі. 

Телефон: 067 350 2303 Святослав.

МАФ 4х2

Ціна: 3 250$ або договірна

Стан кіоску, як запевняє продавець, добрий. Він повністю готовий і налаштований для ведення бізнесу. К ціну входять: меблі з нержавіючою поверхнею, кондиціонер, витяжка, умивальник, підвісні полиці, сітка проводів з розетками, два грилі, морозильна камера, лічильник та ін.
Продавець зазначає, додаткові фото скине на вайбер. А на додаткові запитання відповість за номером телефону. За потреби документів ціна на 400$ вища.
Можливий обмін на авто, як з доплатою зі сторони продавця, так і покупця на вибір. 

Телефон: 067 811 67 07 Ігор.

МАФ з фаст-фудом

Ціна: 6 200$ 

Продається готовий діючий бізнес на центральному автовокзалі Тернополя на самій зупинці громадського транспорту. Продавець запевняє, це реально стабільний дохід незалежно від пандемічної ситуації оскільки бізнес працює «На виніс».
У ціну входить кіоск з сендвіч панелей, меблі для даного бізнесу, професійний електрогриль, професійна вафельниця, слайсер, мікрохвильова піч, кавова машина, професійна кавомолка, холодильник. Стакани і додатки. Кіоск обладнаний всім необхідним для постійної та безперебійної роботи, каже продавець. У МАФі можливе розширення для будь-яких ідей.
Присутня база постійних клієнтів та постачальників. Прохідне місце. Деталі при зустрічі. Торг символічний.

Телефон: 096 740 78 68 Олександр.

МАФ на Живова

Ціна: 6 500$

Продається готовий бізнес. Вдале місце розташування, базар, вокзал. Залишається все обладнання. Професійний електрогриль, професійна вафельниця, слайсер, мікрохвильова піч, двохпостова кавова машина, професійна кавомолка, холодильник. Загальна площа — 10 кв.м. 

Телефон: (067) 240 94 27 Світлана (посередник).

МАФ класу «люкс»

Ціна: 11 000$ або договірна

Маф робився не на продаж, а для себе з якісних матеріалів. Так вказує продавець в оголошенні.  Сендвіч панель — із найдорожчого матеріалу. 

Телефон: 098 837 96 40 Руслан.

Як оформити тимчасову споруду 

Встановлення тимчасових споруд самовільно заборонене. Щоб мати можливість розмістити їх на ділянці, потрібно отримати дозвіл від міської влади. Таким документом є паспорт прив'язки. Він дозволяє встановити певну конструкцію з конкретною конфігурацією на встановленій земельній ділянці. Але з тієї причини, що використання землі в Україні платне, треба ще укласти договір оренди землі. Ці два документи і будуть основою для законного використання тимчасової споруди.

За паспортом прив'язки звертаються в Департамент містобудування та архітектури. Для його отримання до органу подають такі документи: 

Це основний перелік документів, який може відрізнятися залежно від вимог міської влади певного населеного пункту. Подати їх на розгляд державного органу можна через Центр надання адмінпослуг (ЦНАП) або через інтернет. Паспорт прив'язки видається на підставі документів, що підтверджують право на користування землі, тому спочатку власникові належить отримати в розпорядження ділянку. Договір оренди земельної ділянки укладають з власником або органами місцевого самоврядування.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач71

    Ті МАФи, то якесь уродство. Вони мають зникнути як явище.

keyboard_arrow_up