Модель радянського танка та іграшкова залізиця: що продають терополяни в інтернеті

Модель радянського танка та іграшкова залізиця: що продають терополяни в інтернеті
  • У багатьох тернополян є іграшки в хорошому стані, якими вже не граються діти. Дехто продає деякі незвичні екземпляри, які приваблюють не лише дітей, а і колекціонерів.
  • Цього разу ми зробили підбірку незвичних іграшок, які продають тернополяни в інтернеті. У фільтрах пошуку ми обрали наш регіон та параметр "дитячий світ". 

Лялька Baby born – 13 500 гривень

Жителька Збаразького району продає нову інтерактивну ляльку Baby born. Висота ляльки – 42 сантиметри, є аксесуари. Однак ціна на іграшку висока. Такі ж нові оригінальні ляльки коштують в різних інтернет-магазинах не більш ніж 2500 гривень. Чому вона коштує так дорого – не ясно.

Модель радянського танка – 10 200 гривень

Автор оголошення продає модель радянського танка Т-80УД. Продавець вказує, що танк був на озброєнні елітних частин радянської армії. Модель виготовлено з латуні та алюмінію. Гусениці – гумові. Вага моделі – 3 кілограма. Башта танку обертається, зенітний кулемет та гармата рухомі.

Відео дня

Іграшкова залізна дорога Piko HO – 4000 гривень

Тернополянин продає стартовий комплект іграшкової залізної дороги від компанії Piko. Ця компанія випуская дитячі іграшки, але свою славу вона отримала саме завдяки іграшковим залізним дорогам, які користуються попитом не тільки серед дітей, а і колекціонерів, які заямаються залізнодорожнім моделізмом. Продавець вказує, що в комплект входить локомотив, пасажирскі вагони з Nem-шахтами та рельси. Також продавець додає поштовий вагон та чотирьохосьовий пасажирський вагон 2-го класу. Під час руху фари потяга світяться.

Радянський механічний робот – 3500 гривень

Тернополянин продає антикварних механічних оботів на заводному механізмі. Робот може ходити та рухати руками після запуска. Збереглась і коробочка від іграшки. Стан робота як новий. Продавець вказує, що має 7 таких іграшок.

Конструктор LEGO TECHNIC – 3000 гривень

Оригінальний конструктор LEGO коштує не так дешево, як більшість аналогів. Тернополянин продає машину серії TECHNIС, яку випускали в 2013 році. Знайти такий набір в магазинах зараз практично неможливо. Як вказує  продавець, всі деталі, інструкція та коробка збереглися. Всього в наборі 1276 деталей. Також є Power-деталі, які приводять в рух деякі елементи конструкції.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Роман Мейер

    В мене була іграшкова залізниця з ГДР з станцією і містечком, теж продав, на Віоліті її купили відразу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up