На яку роботу можна влаштуватися у Тернополі та скільки готові платити роботодавці

На яку роботу можна влаштуватися у Тернополі та скільки готові платити роботодавці
  • Тернопіль продовжує приймати біженців з тих регіонів України, де триває війна. Переселенці можуть не лише отримати тимчасовий прихисток та допомогу, а і можливість працювати.
  • Ми дізналися які вакансії актуальні в місті. Чи готові брати на роботу переселенців та скільки готові платити.

У Тернопільській громаді вже оселилися понад 25 тис. осіб, станом на 2 травня – повідомляють у міській раді. Серед них майже 7 тис. дітей, решта – дорослі. Чимало людей готові влаштуватися на роботу та заробляти гроші. Тож ми дізналися, які актуальні вакансії є у місті.

Як ми помітили, на сайтах оголошень чимало людей пишуть. Що шукають роботу. Дехто вказує, що ма досвід роботи водієм, хтось вказує про своє володіння іноземними мовами, а дехто пише, що готовий до будь–якої праці.

Скільки готові платити

Ми проаналізували пропозиції на сайтах оголошень про пошук працівників – Work.ua та OLX.ua.

Відео дня

За роботу без досвіду готові платити в середньому 7–10 тис. гривень на місяць. Готові брати переселенців, студентів, людей без досвіду. Переважно це сера обслуговування.

7000–7500 грн – прибиральник. На повну зайнятість потрібен прибиральник у місцевий розважальний комплеккс. Необхідно здійснювати прибирання акватериторії, роздягалень, душових, туалетів. Гафік роботи 3/3 (8:30—22:00).

7500 грн – помічник кухаря. В оголошені вказують, що зарплата становить 500 грн на день. Графік роботи: 3/3, 09:30 — 22:15 год.є безкоштовне харчування.

7800 грн – помічник кухаря. У місцевий ресторан потрібен помічник кухаря. Готові взяти на роботу студента. Графік роботи: 3/3, 09:00 — 23:20 год. Також є безкоштовне харчування працівників та, при необхідності, розвозка до дому.

8 750 – 9 400 грн – продавець–касир. Серед обов’язків працівника – розміщення і викладка товару в торговому залі, контроль за цінниками; відстеження термінів придатності продукції, забезпечення коректних цін на продукцію, вчасна заміна та контроль цінників; обслуговування покупців на касі, згідно встановлених стандартів; підтримання чистоти; переоблік товарів. Графік роботи: 2/2 з 8:00 до 22:00.

Від 6500 грн – офіціант. Необхідний офіціант в кафе–бар у центрі міста. Графік — позмінний, 2/2, з 9.00 до 21.00 год.

10 000 – 18 000 грн – водій таксі. Пропонують авто Logan MCV, Dacia Sandero, Reno Logan, яке вже зареєстроване на базі популярного сервісу таксі в Україні. Необхідно мати водійські права. Досвід роботи в таксі не обов’язковий.

Однак значно більші зарплати пропонують людям з досвідом роботи та навичками. Чимало оголошень про пошук автомеханіків, слюсарів, водіїв, адміністраторів. Дехто готовий платити і 20 тис. на місяць.

10 000 – 15 000 грн – слюсар–газорізчик, монтажник. На роботу на постійну основу потрібен монтажник з досвідом роботи по монтажу металоконструкцій та електроустановок.

15 000 – 25 000 грн – працівник на СТО. Місцеве СТО шукає працівників. Потрібен автомеханік, автослюсар, моторист, автоелектрик. Графік роботи: пн - пт. 09:00 - 18:00, сб. 09:00 - 14:00, нд. - вихідний.

15 000 – 30 000 грн – торговий представник–кур’єр. Головна вимога – наявність власного автомобіля, на якому ви доставлятимете продуктцію у визначені місця. Опллачують пальне та обслуговування автомобіля.

20 000 – 40 000 грн – водій–далекобійник. Кандидат повинен мати досвід роботи та водійські права категорії Е.

20 000 грн – начальник охорони. Потрібен начальник охорони з досвідом роботи в охоронних структурах, водійське посвідчення категорії «В». Графік роботи – не нормований. Надають службове авто, повний соц. пакет. Крім зарплати також є преміювання.

Що пропонують у центрі зайнятості

Також можна звернутися до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. Для цього потрібно звернутися до центру зайнятості або заповнити онлайн–анкету за посиланням.

Як повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук, станом на 3 травня через службу зайнятості роботодавці Тернопільщини  шукали працівників на 664 вакансії. Серед них 8,3% - із заробітною платою вищою від середньої по області.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують лікарям різних спеціалізацій та водіям тролейбуса;

17,5 тис. грн – електромеханікам з ліфтів.

По 15 тис. грн – зубним технікам, бригадирам з поточного утримання й ремонту колій, обвалювальникам м'яса, кранівникам, операторам лінії з виробництва цукру.

По 13 тис. грн – оператору виробничої дільниці та начальнику дільниці.

Понад 12 тис. грн готові платити головному режисеру, візажистам, машиністам дорожньо-транспортних машин, електромонтерам.

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників у сферах сільського господарства, переробній промисловості, торгівлі, транспорту, складського господарства, поштовій і кур'єрській діяльності – повідомляють у центрі зайнятості. Найбільший попит мають: підсобники, водії, робітники фермерського господарства, швачки, трактористи, перукарі, продавці, кухарі, слюсарі, лікарі різних спеціалізацій та інші.

Переглянути всі актуальні вакансії з вимогами та заробітною платою можна на сайті центру зайнятості за посиланням.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Новини Тернополя - 20 хвилин

  • Алиса Куприянова

    ДА ! Все люди разные ! Хочется добра и честности , но увы !!!! У меня есть знакомые , которые сейчас  у вас . Это просто аферисты , будут искать работу только " чтобы ничего не делать " и живущие под лозунгом " я подстраиваю  Но Слава    всё  под себя " . Вот и выживают в любых ситуациях . А мы верим и помогаем !!! .
  • натка кон

    Яке ти кончене, Ірина вітишин.Наша провина тільки в тому,що ми жили біля кордонів Мордора.Наші чоловіки зараз також захищають не тільки схід країни,але й спокійний сон західної України .А також щоб горе не прийшло в Італію,з якої ти кавкаеш,наче шакалиха.Чим ти відрізняєшся від цих загарбників? Поділяеш людей на тих ,хто має право жити і не має.
  • Iryna Vityshyn

    А чого їм давати роботу , нехай їдуть відбудовувати те що русофіки рознищили , на війну не ідуть ,а хочуть і тут готову квартиру , а потім знову захочуть щоб їх звільнували , люди добрі співчуття майте до своїх ті що загинули ,залишили матір стареньку ,жінку з дитям , їм допомагайте ,зайдіть до мене на сторінку ,послухайте їх

    Diana Kondrat reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn 100%

    Petro Skarzhynskyi reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn не можна судити всіх по одній статті і рівняти під одну лінійку.

    Iryna Vityshyn reply Iryna Vityshyn

    Petro Skarzhynskyi ви мені не пишіть звідки мені відніше , ті жінки з дітьми неповтні їхати до Тернополя , а до Москви , вони всі хотіли бути звільнені , їх Путін звільнив , то чого вони в Тернополі ? Ви мені моралі не читайте ,а правду потрібно знати , і я маю правду не чути більше одного слова руского в моєму Тернополі , і зайдіть на мою.сторінку і послухайте двох ,що були у Львові ці зі сходу , а я тиждень на зад писала що ніхто в світі не дає житла Українцям , і з 2014 що втікали їм давали квартири і допомогу це я знаю , так що де я ви не переживайте , я і звідси передаю більше , а ті що сидять деякі і розкрадають гомунітарку це ви не бачите , чи я заступила болячий нерв , маєте на цьому інтереси , " Дехто тільки подумав перднути , а я знаю чим смердить " зрозуміло  , читайте мораль своїй мамі де вона , а я вже таких передбачила

    Маша Пасемник reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn особисто я  мама в декреті,але і сітки маскувальні плела і грошима допомагаю і продуктами неодноразово

    Маша Пасемник reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn в мене чоловік дома не сидить і воює,тому не кидайтесь до слів,допомагають всі хто чим може,мене нтеж нервує бо ходить багато погані і пє горілку замість того щоб допомагати,але воювати ж всіх не можуть забрати,вони відсіюють хто їм підходить а хто ні,в когось здоровя хромає,так з тернополя багато воює,при чому тут путін має звільняти ви доросла жінка а пишете дурню

    Iryna Vityshyn reply Iryna Vityshyn

    Кацюбка Маша не знаю де ви робити і що виробити , але і я помагаю і продуктами і грішми , але є дві правди , хто робить з місцевих , а хто з переселенців сидять і мужики ,а місцеві на війні на сході і помирають , бо русофіки захотіли бути звільнені ,але не їдуть в Росію , а їдуть на захід , вониж звільнені чи Путін має звільнувати і з Тернополя ? хочете щоб було як в Маріуполі звільнення , це правда  ". Маша"

    Маша Пасемник reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn а з чого їм допомагати?з чого сімю годувати і солдатів одягати?та за рахунок тих що працюють і допрмагають іншим а не ходиьи на роботу то чим допоможеш хіба похлопаєш по плечі і скажеш все буде добре,а відбудовувати будуть,після війни тільки

    Читач98 reply Iryna Vityshyn

    Не дуже поспішають працювати на посадах, які пропонує центр зайнятості, отже мають за що  жити та платити за  оренду квартир.

    Petro Skarzhynskyi reply Iryna Vityshyn

    Iryna Vityshyn вам з Італії видніше). Жінки і діти теж мають їхати на Схід відбудовувати? Більшість квартир за дурно не хочуть, а платять тим, що в тій же Італії зараз по 300-500$ за квартиру. Є різні люди серед переселенців і аборигенів. Будьте добріші і все налагодиться

keyboard_arrow_up