Не тільки тернополяни можуть отримати «Картку тернополянина»

Не тільки тернополяни можуть отримати «Картку тернополянина»

«Соціальну карту тернополянина» можуть оформити особи, які проживають, прописані чи офіційно працюють у Тернополі.

Відповідне рішення «Про затвердження Порядку забезпечення осіб, офіційно зареєстрованих чи фактичне місце проживання та офіційним місцем роботи яких є м. Тернопіль, Електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина»» прийнято на засіданні виконкому.

Особи, які отримають електронні квитки «Соціальна картка тернополянина» користуються правом проїзду у міському транспорті загального користування за окремо визначеним тарифом. Виготовляють такий квиток терміном на п’ять років.

Для отримання електронного квитка «Соціальна карта тернополянина» особи, офіційно зареєстрованим чи фактичне місце проживання та офіційним місцем роботи яких є м. Тернопіль, повинні надати:

Відео дня
  1. заповнену анкету – заяву
  2. фото
  3. згоду на збір та обробку їх персональних даних
  4. підтвердження офіційно зареєстрованого чи фактичного місця проживання та офіційного місця роботи у м. Тернополі.

 

В підтвердження офіційно зареєстрованого місця проживання у м. Тернополі особа подає:

  1. Паспорт громадянина України (у випадку наявності у особи Паспорта громадянина України у формі ID-картки - довідку про реєстрацію місця проживання з органу реєстрації у м. Тернопіль)
  2. або довідку про внесення інформації до державного демографічного реєстру та видані документи, що складається у формі витягу з державного демографічного реєстру
  3. або довідку про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.

В підтвердження офіційного місця роботи у м. Тернополі особа подає:

  1. довідку з місця роботи та завірену копію трудової книжки.

В підтвердження фактичного місця проживання у м. Тернополі особа подає:

  1. Паспорт громадянина України, акт, складений балансоутримувачем будинку, споруди, житлового комплексу або комплексу будинків і споруд (ЖЕК), або об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ), управителем або іншою обслуговуючою організацією про підтвердження фактичного місця проживання особи у м. Тернопіль.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Читач49

    Так точно пане! Тільки яке мав право мер тернополя вносити зміни до Конституції України? Я бачу думка громадян нікого тут не цікавить, добре що самі катаються як сир в маслі!
  • :trf :trf

    Схоже пану Надалу мало розпродувати зелені зони Тернополя, тепер вирішив засягнутись на святая святих - Конституцію.
  • ібупрофен

    ой, тяжко. як щось придумають, то не знаєш, чи то сміятися чи плакати. в моїм жеку на дверах написано, шо на ту приблуду тра копію першої сторінки паспорта і (АХТУНГ!!!) ідентифікаційний код. а от код вам нафіга? цікаво знати, з ким я укладаю договір про виготовлення тої приблуди? кажуть, що то для міськради якась фірмочка робить ту карту. тобто дані всіх тернополян попадають в руки якоїсь контори і що вона далі з тими даними робить? невже бере собі кредити? "Будь Тернополянином - погаси кредит!" а взагалі, то товариш Мединський колись говорили, що це все потрібно для обліку пасажирів і коштів. а до цього як було? так в тролейбусах квитки видають. навіть пільгові. кожного місяця видно, скільки тролейбусами перевезено пасажирів. то зобовяжи маршрутчиків видавати квитки і все. буде тобі облік. а то я маю платити за чиїсь інтелектуальні потуги.

    Anonymous reply ібупрофен

    Та яким Х.. вони той облік робити будуть?! То ж в кожній скотовозці, перепрошую, маршрутці  термінал встановити треба, а картки ті тими терміналами обслуговуватись мають! Тобто, картки мають мати носій інформації, а насправді то просто кавалок пластику з ідіотськими надписами.

    Та введіть електронні квитки, тоді й буде облік. Зайшов, провів карткою, з нею знялись кошти і їдеш. Тут і облік, і водій вперед дивиться на дорогу, а не здачу рахує. А для пільговиків взагалі нічого не треба, пенсійне штрих-код має. Тут навіть можна до розумних меж обмежити безоплатний проїзд. Скажімо,  певна кількість поїздок на день чи на місяць.  Але ж ні, дебіли ровер видумують, бо бабки на тому підняти хочуть.

    Кінчиться та забава тим, що за півроку про ті картки просто забудуть, бо дурна вона і незаконна.

    Anonymous reply Anonymous

    Для обліку достатньо було в кожній маршрутці поставити по касовому апарату. Але для цього не треба було виділяти бюджетних коштів і, відповідно, не було б що розкрадати. Тому придумали схему, фірму, виділення мільйонів на розробку проектів, які толковий студент старших курсів політехніки може за кілька ночей і 300 баксів зробити, продаж по 57 грн карток, собівартість яких в рази менша...
  • Anonymous

    Уявіть собі ситуацію: ви робите покупку в гастрономі, а вам кажуть, картку тернополянина покажіть, бо без неї дорожче. Чи міськрада до такого ще не додумалась? А то як? Непорядок! Треба і в магазинах за товари, і на залізниці за квитки. А що, удільні князьки, їм все можна!

keyboard_arrow_up