Недорогі будиночки та котеджі за тисячі доларів: яке житло можна орендувати у передмісті Тернополя

Недорогі будиночки та котеджі за тисячі доларів: яке житло можна орендувати у передмісті Тернополя

Яке житло можна орендувати у передмісті Тернополя? Бюджетні будинки та квартири та котеджі, ціни на які шокують. Ми зібрали найцікавіші пропозиції оренди. Про це у матеріалі! 

У прилеглих до Тернополя селах пропозицій по здачі в оренду житла не так багато, як у самому місті. Однак можна знайти як недорогі помешкання, так і елітні котеджі з саунами, басейнами та дорогими ремонтами. Ми відібрали найцікавіші пропозиції на сайті перевірених оголошень DOM.RIA.

Велика Березовиця

8197 грн – квартира. Чотирикімнатна квартира з індивідуальним опаленням та ремонтом. Є все необхідне для проживання. Є місце для паркування авто. Неподалік є зупинка громадського транспорту, дитячий садок, школа.

Відео дня

5894 грн – однокімнатна квартира. Новобуова з індивідуальним опаленням. Є побутова техніка та меблі.

4000 – літній будиночок. Одна кімнта та кухня. В кімнаті ліжко, дмван, шафа, стіл. Газ, світло в будинку, вода – на вулиці.

14 735 – приватний будинок. В будинку є всі зручності для сім’ї, 1 душова кабіна разом із санвузлом а також окремо ванна кімната. Пральна машинка, індивідуальне опалення, кабельне телебачення, Wi Fi, 2 дитячі кімнати, спальня та гостьова кімнати.

Гаї Шевченківські

32 787 грн – будинок на шість кімнат. Обжитий район , вода з артезіанської свердловини, гараж на 2 авто, новий ремонт, є 6 спальних місць.

32 787 грн – будинок. У будинку є ремонт, всі необхідні меблі та техніка, є камін. Також є гараж для автомобіля. Двоповерховий будинок з балконом.

Петрики

65 574 грн – приватний будинок. Будинок на два поверхи. Є власна сауна, басейн, велика вітальня, вся необхідна побутова техніка та меблі.

Смиківці

36 066 – триповерховий будинок. 8 км від Тернополя. В будинку є всі меблі, гараж на дві машини, камін на дрова, двір. У будинку шість кімнат.

39 000 – приатний будинок на три поверхи. Загальна площа будинку – 400 метрів квадратних. Є ремонт, камін. Також є гараж для автомобіля.

Більше оголошень дивіться на сайті DOM.RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана Оксана

    Чергова дебільна Стаття, кому це треба? Люди які хочуть орендувати звертаються на спеціальні сайти та в групи. Тупа провінційність скільки коштує борщ зварити, скільки стіл накрити
  • Марія Степанівна

    Для чого совкові ,ці заздрощі? Слава кпсс?

keyboard_arrow_up