Оренда приватного будинку за межами Тернополя: від скромних двох кімнат до «елітних» восьми

Оренда приватного будинку за межами Тернополя: від скромних двох кімнат до «елітних» восьми

«20 хвилин» дізналися, які зараз є пропозиції щодо оренди приватних будинків неподалік від обласного центру. Скільки вони коштують та що за ці гроші пропонується

Орендувати будиночок на природі, в якомусь затишному, мальовничому місці, або просто за містом — це завжди було популярно влітку. І зараз такі бажання також виникають, втім орендних пропозиції, звісно значно менше. Хоча зараз, звісно, ситуація на ринку нерухомості значно спокійніше.

Тож, «20 хвилин» за допомогою порталу «dom.ria.com» вирішили дізнатися, які нині є пропозиції щодо оренди приватних будинків за межами Тернополя, в радіусі 50 кілометрів навколо міста. Виявилося, що зовсім маленьких будиночків, де була б тільки одна кімната – немає у наявності для оренди. Воно й зрозуміло, адже таких загалом мало. Коли будується приватний будинок, то зазвичай його розраховують на більшу кількість кімнат.

З двома кімнатами

Найбюджетніший варіант будинку з двома кімнатами пропонують у Великій Березовиці. Будинок із загальною площею 75 квадратних метрів, металопластиковими вікнами, санвузлом, невеличкими городом та садком пропонують орендувати за 4000 тисячі гривень. Без додаткової плати за комунальні послуги.

Відео дня

З трьома кімнатами

Найдешвеший будинок з трьома кімнатами, який зараз пропонують орендувати під Тернополем — це оселя в селі Баворів, що в приблизно за 15 кілометрів від обласного центру. Загальна площа будинку — 80 м². Вартість оренди — 9000 гривень на місць та плюс комунальні послуги. Є власне подвір’я. Будинок здається в оренду з необхідними меблями та технікою.

На 1000 гривень дорожче пропонується оренда приватного будинку в селі Великий Ходачків. У ньому також три кімнати, але при цьому стверджується в оголошенні, що загальна площа оселі — 180 м². У оголошенні йдеться, що будинок двоповерховий, але судячи з фото, другий поверх типу — горище. В кімнаті на першому поверсі мешкає власниця оселі.


У селі Біла пропонують трикімнатний будинок загальною площею 90 м² за 11 475 гривень на місяць. За словами авторів оголошення в будинку є всі необхідні меблі та техніка, санвузол в приміщенні, прибудинкова територія. За комунальні послуги треба платити додатково.

Найдорожча пропозиція оренди трикімнатного будинку є в селі Лозова. Коштує 85 246 гривень, але комунальні платежі вже включено. Будинок зі зрубу, з другим мансардним поверхом. Загальна площа будинку 130 м², але житлової площі лиш 50 м². Очевидно, що саме цей будинок від самого початку розраховувався для оренди на відпочинок. Автори оголошення називають його ековіллою. Запевняють, що в ньому є купа сучасної техніки, все для пікніків, садові меблі. За словами авторів оголошення комфортно розташуватися в цьому будинку можуть до восьми людей.



Наступний найдорожчий варіант трикімнатної квартири у селі Підгороднє, коштує 49 180. Тут також два поверхи, новий ремонт, меблі та техніка. Але автори наголошення наголошують, що хочуть бачити орендаторами людей без домашніх тварин та без дітей.

Чотири та більше кімнат

 

Насправді, найбільше пропозицій оренди приватних будинків є саме у цій категорії. Зрозуміла, що і вартість їх є дорожчою.

Втім, найдешевша пропозиція у цій категорії коштує 16 393 та комунальні послуги додатково. За такі гроші пропонується оренда 4-кімнатного будинку у Великій Березовиці. Також у будинку є кухня, гараж, два санвузли та власне подвір’я. Але при цьому власники не бачать орендарями людей з домашніми тваринами.

Один з найдорожчих варіантів оренди у цій категорії – двоповерховий восьмикімнатний будинок у Петрикові. Вартість оренди — 72 131 гривня, у цю суму вже включено комунальні платежі. Автори оголошення називають будинок елітним, запевняють, що в ньому є все для комфортного проживання. У тому числі — сауна та басейн.

Найдорожчий варіант оренди будинку в категорії від чотирьох кімнат коштує 81 967 гривень та додатково плата за лічильниками. Побудований він у селі Дичків. У цій оселі є 5 кімнат на двох поверхах, а на додачу до них ще й цокольний рівень. Є кухня, столова кімната, кілька санвузлів, гардероб. Є всі необхідні меблі та техніка, подвір’я, гараж та гриль.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natalia Afonenkova

    Як зв'язатись з власником дому в Вел Березовиці
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    ТО НАзДАЛА БУДИНОК?

keyboard_arrow_up