Підприємцям Тернополя компенсують половину вартості генераторів. Які умови отримання?

Підприємцям Тернополя компенсують половину вартості генераторів.  Які умови отримання?

Рішення прийняв виконком.

Підприємцям Тернополя компенсують половину вартості генераторів. Відповідне рішення було прийняте під час останнього засідання виконавчого комітету. Про це повідомляють у Тернопільській міській раді

Можливість 50% відшкодування вартості генераторів для бізнесу виклали у Положенні про фінансову підтримку малого та середнього підприємництва. Обов'язковою умовою є фактичне здійснення своєї діяльності саме у Тернополі. 

Представники малого та середнього бізнесу можуть розраховувати на компенсацію за придбані генератори у розмірі, що не перевищує 30 тис. грн. Обладнання має бути закуплене після 24 лютого 2022 року. 

Відео дня

Хто ж матиме право на отримання фінансової допомоги?

У Положенні йдеться, що це:

Аби претендувати на відшкодування, підприємці мають надати: 

Звертаємо увагу підприємців Тернополя, які планують отримати 50% компенсацію, що точної дати для подачі документів поки що не оприлюднено. 

Варто зазначити, що це не єдиний проєкт у Тернополі, що покликаний підтримувати та стимулювати представників бізнесу. Ще в листопаді минулого року було затверджено і представлено Програму розвитку малого та середнього підприємництва. Документ засвідчує, що кількість людей зайнятих у цій сфері перевищує 47 тисяч. На їх підтримку у 2023 році планують виділити майже 3 млн грн: 2 млн 280 тис. грн – з місцевого бюджету, 640 тис. грн – з інших джерел. 

Читайте також

Автор Наталія Чепець

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олександра Пащенко-Ціник

    брехуйловичі....
  • Мирослава Левицька

    Краще ті гроші на ЗСУ дайте

keyboard_arrow_up