Робота в інтернеті під час карантину: чи реально заробляти гроші, сидячи вдома за комп’ютером

Робота в інтернеті під час карантину: чи реально заробляти гроші, сидячи вдома за комп’ютером
  • Під час карантину багато людей залишилися без роботи. Багатьом довелося піти у відпустку за власний рахунок, а знайти роботу на час карантину стало значно важче.
  • Ми знайшли кілька онлайн-ресурсів, які дозволять вам заробляти за комп’ютером вдома, та дізналися, чи справді можна працювати вдома.

В інтернеті є чимало можливостей для чесного заробітку. Є багато ресурсів, які дозволяють заробляти сидячи вдома. Однак розраховувати, що ви нічого не робитимете і отримуватимете великі гроші – не варто.  

FREELANCE.UA

Фріланс – це робота вдома з вільним графіком, яка не прив’язана до конкретного роботодавця. Однак існує хибна думка, що фрілансери – це лише програмісти. Насправді це далеко не так. На даному ресурсі ви можете виконувати різні завдання. Тут знайдеться робота для того, хто вміє писати гарні тексти, працювати в різних програмах, обробляти фото, монтувати відео, шукати корисну інформацію, тощо. Деякі завдання не потребують професійних навичок, однак замовники за них добре платять, оскільки вони цього робити не можуть, не хочуть, або об’єм роботи надто великий і його розділяють на різних виконавців. За деякі завдання можна отримати по 500 і більше гривень, а деякі більш прості і не дорогі – 5 – 10 гривень. Все залежить від складності завдання.

Відео дня

FREELANCE.BET

Цей ресурс дуже схожий на попередній, однак він більше орієнтований на професіоналів – програмістів, веб-розробників, дизайнерів, розробників сайтів і так далі. Звичайно, виконання завдань тут коштують дорого – 7000 – 15000 гривень. Якщо ви студент і навчаєтесь програмуванню або ж просто в цьому розбираєтесь – саме час себе спробувати та попрактикуватися. До того ж, виконання таких завдань є хорошим доповненням до вашого резюме та новим досвідом. Окрім того, на сайті можна виконувати і менш складні завдання, які не потребують професійних навичок, а лише вашої грамонтності та відповідальності. Це робота з контетном, SEO-оптимізація текстів, розробка логотипів, тощо.  

ADVEGO

Один з найбільш популярних ресурсів заробітку – біржа контенту ADVEGO. Тут ви можете виконувати різні завдання він недорогих та простих, таких як долучитися до спільноти у соціальних мережах, ставити лайки, писати коментарі під відео, до складних та добре оплачуваних завдань по написанню статтей або пошуку корисної інформації. Коли ви починаєте виконувати більше робіт, ви підвищуєте свій рівень. Так вам стають доступні дорожчі та складніші завдання. Написання текстів може бути на різних мовах - російська, українська, англійська та інші. Писати невеликі тексти або підвищувати їх унікальність можна в будь-який час.

QComment

Цей ресурс схожий на попередній. Тут ви можете виконувати як прості завдання в соціальних мережах, так і писати різні коментарі, відгуки до товарів та публікації на різних сайтах. Перевага ресурсу в тому, що в ньому є інтуєтивно зрозумілий інтерфейс і ви одразу розумієте, як можна взяти завдання, що потрібно робити, тощо. Однак щоб почати писати тексти, вам потрібно буде пройти екзамен. Він є українською, російською та англійською. Успішно складений екзамен відкриває вам завдання на тій чи іншій мові. Однак якщо ви будете писати не грамотно – доступ до написання вам закриють і ви зможете виконувати лише недорогі завдаyня у соціальних мережах.

Коментар:

Юрій Гаврилюк, SEO-спеціаліст, фрілансер:

- Я працюю на різних ресурсах уже близько 5 років. Головне, що потрібно пам’ятати – вам ніхто не буде платити одразу і багато. Все залежить від вас самих. Від того, скільки ви виконали завдань та що це за завдання і буде залежати ваш заробіток. Це дуже хороша можливість для студентів та навіть працюючих людей підзаробити. Однак потрібно зважати, що будь-яке завдання потрібно виконувати якісно. Багато ресурсів надають можливість підвищувати свій рівень виконавця і чим вищий рівень, тим кращі замовлення у вас будуть. Однак, на більшості ресурсів, перші завдання будуть прості і недорогі, тому на початках ви не зможете багато заробляти на виконанні завдань. Так багато моїх знайомих реєструвались на ресурсах для виконання завдань з SEO-оптимізації текстів і вже через кілька днів вони це кидали, бо вони хотіли виконувати одразу дорогі завдання. Однак якщо розвиватися і хотіти працювати, то можна заробляти в дома не менше, ніж на роботі в офісі. Ще один важливий момент – реклама ресурсів, де пропонують просто шалені гроші за виконання дуже простих завдань, проходження опитувань, тощо. Часто така реклама з’являється у стрічках соціальних мереж. На таких ресурсах у вас можуть викрасти персональні дані. Звичайно, обіцяних «16 000 гривень за пройдене опитування від Уряду України» ви не отримаєте. Тому пам’ятайте, що заробляти в інтернеті можна і доволі непогані суми, однак це така ж робота, яка потребує ваших навичок та часу, а не просто клацання по клавіатурі. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Дарья Бондарь

    Також рекомендую взяти до уваги актуальну статтю https://www.siteprice.org/website-worth/ufg-bank.com.ua

  • Ирина

    freelance BET - Это развод

    Почитайте отзывы в интернете

    Шевчук Максим предлагает сделать  перевод за 12000 грн.

    Потом просит пополнить счет на сайте на 1000 грн на счет потом сделка.

    В итоге угрозы и оскорбления

    Мошенник

    После вопроса про негативные отзывы на этом сайте - сразу нецензурная брать и угрозы.

keyboard_arrow_up