Рукописи Панаса Мирного та фотолітографія автографу Шевченка: що продають тернополяни в інтернеті

Рукописи Панаса Мирного та фотолітографія автографу Шевченка: що продають тернополяни в інтернеті
  • Серед колекціонерів цінуються автографи та рукописи відомих людей. Деякі тернополяни мають унікальні книги, де відомий автор лишив свій підпис.
  • Цього разу ми зробили підбірку книг та рукописів відомих людей, які родають тернополяни. У фільтрах пошуку ми обрали наш регіон.

"Складка" з дарчим підписом К. Білиловського - 81 000 гривень 

Тернополянин продає літературний аманах «Складка» з підписом Кесарія Білиловсьького, який видав збірку. Кесарій Олександрович Білиловський (псевдонім - Цезар Білило), нар. 20 лютого 1859 р. на Полтавщині. Освіту здобував в полтавській гімназії, університетах Лейпціга і Відня. З роду єврей, виросши серед українського народу, щиро його полюбив і вважав себе за українця. Ще замолоду, маючи 17 років, Білиловський друкував свої українські поезії на Галичині. Продавець вказує, що такий екземпляр є рідкістю.

Рукопис Панаса Мирного - 513 000 гривень 

Автор оголошення продає колекцію, яка стосується відомого письменника та має його рукописи. Сюди входять фото митця з його дарчими підписами, збірники його творів з підписами та його рукопис. Як пише продавець, кожна річ має свою історичну і наукову цінність.

Відео дня

Літературно-мистецький журнал «Основа» з підписом Григорія Коваленка - 568 000 гривень

Збірку томів «Основа» друкували 1861 – 1862 року. Вона налічує 21 книгу. Як пише автор, цінності його лоту додає підписи Григорія Коваленка, якому належала збірка 1861 року.

Фотолітографія автографа Тараса Шевченка - 48 000 гривень 

Фотолітографія автографу Тараса Шевченка «Шафарикови», як вказав продавець, має неабияку музейну цінність. В кінці автографа рукою Шевченка поставлена дата: «22 ноября 1845, в Переяслові».

Дарчий підпис Б. Грінченка - 40 000 гривень 

Книга, яку продає автор оголошення, має дарчий підпис Грінченка. Однак автор оголошення, як і інші, не надає якісь докази, що підпис належить саме Грінченка.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up