Що несуть тернополяни в комісійні магазини

Що несуть тернополяни в комісійні магазини
  • Багато тернополян мають непотрібні предмети гардеробу, які і викинути шкода і залишати не хочеться. Такі речі можна продати в комісійних магазинах, яких в Тернополі чимало.
  • У деяких із ниї за зберігання речей потрібно заплатити, але в більшості певний час це буде безкоштовно. Якщо річ ніхто не придбає – власник може або забрати її, або заплатити певну суму за зберігання.  

Дитячий комісійний магазин «Ляля» знаходиться на вулиці Анатолія Живова, 47. Там можна здати та придбати різні дитячі речі від одягу до іграшок.

- Люди приносять одяг для дітей до 12 років, взуття, візочки, манежі, велосипеди, самокати, іграшки, – розповідає продавець пані Ольга. – Вартість узгоджується разом з клієнтом. На одяг націнка 50%, а на візочки і габаритні речі націнка 30 – 40%. Якщо річ не продається – необхідно сплатити 2% від вартості товару за зберігання за перший місяць. За другий місяць – 3%, а за третій – 4%. Якщо річ в хорошому стані та на неї встановлюють нормальну ціну, то її швидко купують.

Відео дня

Ще один комісійний магазин для дітей «Мамуся» знаходиться на вулиці Митрополита Шептицького, 26Б.Тут речі будуть безкоштовно збергіають два місяці. Приймають там в основному дитячий одяг та взуття. Якщо річ не вдасться продатати - її можна віддати на благодійність. 

- Люди приносять дитячі речі дуже часто,  – розповідає продавець пані Ольга. – Це сезонний одяг та взуття для діток. Також в нас беруть візочки. Іграшки ми приймаємо рідко. Вони мають бути в ідеальному стані, а діти їх швидко ламають. Ціну на товар ми узгоджуємо з власником. Два місяці річ зберігається безкоштовно. Якщо її за цей час не купують, то власник може річ або забрати, або оплатити зберігання.

Комісійний магазин «Ексклюзив» знаходиться на вулиці Князя Острозького, 26. Тут вже приймають як дитячий, так і дорослий одяг, взуття та аксесуари.  

- У нас є речі як дитячі, так і дорослі, – розповідає продавець Юлія. – Це одяг, взуття та різні аксесуари: сумочки, ремені та інші. Речі ми приймаємо тільки в ідеальному стані. Люди до нас одяг часто приносять часто. Ціну ми узгоджуємо з власником. Коли річ продається – власник отримає ту суму, яку він встановив на початку.

А ви продавали чи купували щось у комісійних магазинах? Відповіді залишайте у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Галина

    Дуже гарний магазин на Острозького , Ексклюзив. Купила нові і вживані речі за смішні гроші, привітні продавці, порадить,  підберуть.
  • Валентина

    МАла можливість здати непогані ще меблі в комісійний магазин на Злуки.Обдурили.Магазин закрили .Меблі продали А грошей не віддають.Отак.Куди звертатись,на яку гарячу лінію?

    anonim7xm1 reply Валентина

    Напишіть заяву в Поліцію і скажіть що після отримання грошей, Ви 50% грошей віддасте на доброчинність для Поліції. краще так ніж нічого не отримати)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up