"Вкладаюся у 30 тисяч гривень на місяць". Скільки витрачають тернопільські холостяки

"Вкладаюся у 30 тисяч гривень на місяць". Скільки витрачають тернопільські холостяки
  • Бути неодруженим – недешево. У цьому журналісти "20 хвилин" переконалися, підрахувавши витрати холостяків впродовж місяця.
  • А яка цифра вийшла у нас в результаті, ви дізнаєтеся нижче.

Для початку ми поцікавилися у відомих холостяків з Тернопроля, на що вони витрачають свої кошти та у скільки їм обходиться бути неодруженим. А також — про те, які у них критерії при виборі дружини.

«Вкладаюся у 30 тисяч гривень»

Ігор Подоляк, перукар

– Не можу сказати, скільки точно витрачаю грошей на місяць. Залежно на що, машина, їжа чи оплата за газ. Я люблю посидіти, поїсти та відпочити в хороших закладах харчування. Удома практично не готую. Вважаю, якщо і їсти щось, то смачне. У місяць у середньому витрачаю 20-25 тисяч гривень, буває 15. За один похід в кафе можу викласти 800-1500 гривень. Зазвичай ходжу компанією, або з другом.

Відео дня

Обслуговування машини також недешеве. Я багато не їжджу, адже робота фактично на місці, втім на бензин витрачаю 4-5 тисяч гривень в місяць.

Загалом всі мої витрати вкладаються у 30 тисяч гривень.

Головні критерії при виборі жінки? Вона має бути мудрою, дбайливою, охайною, ввічливою. Також вона має бути господинею, але не закидатися на кухні баняками, всього має бути в міру. Щодо зовнішності, то жінка може не бути «Міс Всесвіт», але я відчуватиму, що вона моя.

«Плачу 11 тисяч за оренду житла»

Ростислав Небельський, юрист

– Наразі я проживаю в Києві, а не Тернополі. Життя тут не з дешевих. Лише за оренду квартири я плачу 11 тисяч гривень в місяць. Мої потреби базові: житло, їжа, одяг, адже в Києві юрист має виглядати відповідно до своєї професії, а також витрати на різноманітні курси, на кшталт вивчення іноземних мов.

На харчування витрачаю 4-5 тисяч гривень на місяць. Курси також — 4-5 тисяч. Щодо одягу, то купую його не щомісячно, швидше час від часу, за потребою. Звісно є і інші дрібніші витрати: поповнення телефону, інтернет тощо. Але я не з тих людей, котрі ведуть щомісячну звітність своїх витрат.

Своєю ідеальною дружиною я бачу ту, яка зможе допомогти мені виховати ідеальних дітей.

"Можу на себе і не витрачати"

Борис Гора, спелеолог, гід

– Не обов'язково людині витрачати на себе багато грошей. Одяг я маю, взуття теж. Хіба купити поїсти собі та коту з собакою. Я можу прожити в місяць і не витрачаючи на себе, бо маю заготовки на зиму.

З обов'язкових витрат це — електроенергія, на місяць виходить 200-500 гривень, залежно як часто буваю вдома, інтернет – 150 гривень.

Для офіційного шлюбу я вже застарий. А бути в цивільному, чому б і ні? Якщо хтось захоче зі мною жити, я не проти. Хочу передати свій досвід, знання іншим.

Скільки вартує бути холостяком

Порахувати, у скільки обходиться бути холостяком, звісно, не так просто. Адже в кожного — свій рівень потреб та витрат. Цифри є орієнтовними, а тому можуть бути як меншими, так і більшими, залежно від вподобань кожної людини.

Тож ми зробили орієнтовний підрахунок. 

Так, враховуючи витрати на їжу, обрали набір продуктів, які найчастіше вживаємо: крупи, макарони, овочі, картопля, олія соняшникова, шоколад, газована вода тощо.

Харчуючись тільки в закладах харчування, витрачати доведеться щонайменше від 400 гривень в день, залежно від закладу та страв.

До обслуговування автомобіля ми порахували пальне, але не вносили витрати на амортизацію.

Якщо чоловік орендує однокімнатну квартиру, доведеться викласти ще від 4 000 гривень, плюс витрати за газ, світло, воду тощо – ще приблизно 1 500 гривень.

До розваг та розвитку ми віднесли середню ціну абонементу в тренажерний зал, похід в кіно, басейн, інтернет, розваги з друзями.

Отож, середньостатистичний холостяк у Тернополі, який має автомобіль, винаймає однокімнатну квартиру, займається саморозвитком, ходить у зал та басейн, але готує вдома, витрачає орієнтовно від  11 000 гривень в місяць. Якщо він без авто, то ці витрати менші. Якщо харчується в ресторані — більші. 

 

А як думаєте, дешевше бути холостяком, аніж одруженим? Якщо ви холостяк, скільки витрачаєте на місяць? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ірина Ліленко

    Покажіть тих холостяків, що заробляють 30 тис в місяць 🤣🤣🤣
  • Petro Shapoval

    Перукар Ігор, пизд*н
  • Валентина Вівчар

    А я вкладаюсь в 2100 При 37 років стажу В грудні добавили 0 цілих--- Не вірю що таки як я можуть любити державу з такою владою  А я цю владу НЕНАВИДЖУ

    Галина Павлівна reply Валентина Вівчар

    не ви одна....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up