Скільки коштує покататися на атракціонах у гідропарку «Сопільче»: ми дізналися ціни

Скільки коштує покататися на атракціонах у гідропарку «Сопільче»: ми дізналися ціни

З 5 травня у Тернополі запрацювали атракціони в парку «Сопільче». Загалом є сім локацій для дітей різного віку. Ми дізналися, скільки коштує покататися.

Наразі відвідувачів небагато. У касі кажуть – ще мало тернополян знають, що атракціони запрацювали. За перший день роботи було приблизно 20 відвідувачів.

– Ми тільки почали роботу, мало хто знає, що атракціони вже працюють. Розрахуватися поки що можна готівкою, але нам повинні дати термінал, — розповіли у квитковій касі.

Скільки коштують квитки

Традиційно у парку працює сім атракціонів. Це гойдалки-човники «Берізка», дитяче колесо огляду «Сонечко», «Автодром», де можна покататися на машинках, карусель «Карнавал», «Дитяча залізниця», карусель «Дзвіночок», потяг «Гусениця».

Відео дня

Ціни від 25 до 50 гривень. Найдешевше та найдовше можна кататися на човниках-гойдалках. 10 хвилин коштує 25 гривень. Найдорожча розвага – «Автодром». 3 хвилини катання на машинці коштує 50 гривень.

Ціни та час катання дивіться на інфографіці:

Вартість розваг виросла у порівнянні з минулим роком. Катання на дитячій залізниці та автодромі подорожчали на 10 гривень. Решта атракціонів подорожчали на 5 гривень.

Графік роботи атракціонів у парку «Сопільче»:

Понеділок-четвер: 12:00-20:00;

П'ятниця: 11:30-20:30;

Субота-неділя: 11:00-21:00;

Обідня перерва: 15:00 – 16:00.

Чи безпечно

У міській раді запевнили, що перед новим весняно-літнім сезоном усі атракціони пройшли експертне обстеження фахівцями Тернопільського експертно-технічного центру Держпраці та отримали відповідні сертифікати безпеки і допущені до експлуатації.

Також тернополян просять бути обачними, відвідуючи атракціони, та дотримуватися усіх вимог безпеки з метою уникнення травм.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Олег Селецкий

    ......."декомунізація" не пройшла............))))))) патріоти при владі.......)))
  • Мар'яна Лісна

    Ви , локаційні...
    Церкви уже ваші? Мільйони повернули, культурні стали, порядок? Уже локаційні тепер?
  • Люба Биць

    А ще не завадило б і плазунів повиводити з  CoРільке
  • Sergey Leva

    Шар фарби на цих "атракціонах" рівноцінний як 50 річного дуба кора. Ще наш "мер" маленьким на них катався.

keyboard_arrow_up