Скільки коштує тернополянам одягнутись на зиму

Скільки коштує тернополянам одягнутись на зиму

Вже менше ніж за місяць настане зима, тому тернополяни почали готувати гардероб до морозів. Журналістка “ 20 хвилин” дізналася, скільки коштує купити теплі речі, без яких не обійтися взимку, на Центральному ринку.

Зимові куртки

Жіночу куртку на синтепоні на тернопільському ринку можна купити від 900 гривень. Найбільшим попитом на ринку користуються куртки чорних та синіх кольорів, розповідають продавці.

- Молоді дівчата найчастіше купують куртки вільного крою, їх вартість від 1200 до 2000 гривень, - каже продавець пані Галина. - Яскраві кольори цього року більш популярні, ніж торік, але все одно більшість надає перевагу курткам темних кольорів, бо вони практичніші.

А пуховики з натуральним хутром вартують близько 4000 гривень, кажуть продавці.

Відео дня

- Ціна залежить від внутрішнього наповнення та типу хутра, - каже продавець верхнього одягу Микола. - На ринку асортимент моделей широкий - на різний смак та гаманець.

Тернополянка Надія прийшла шукати верхній одяг на тернопільському ринку разом з мамою.

- Я хочу знайти куртку, яка і мені буде подобатись, і щоб мені в ній взимку тепло було, - каже дівчина. - Знаю, що цьогоріч популярні пастельні кольори курток, але, як на мене, це не практично.

Чоловічі куртки на ринку в середньому  коштують від 1000 гривень до 5000 гривень.

Продавці запевняють, що вигідніше купувати зимові куртки в кінці січня-початок лютого, бо в цей час діють сезонні розпродажі.

Зимові шапки

На тернопільському ринку найпростішу жіночу зимову шапку можна купити за 80 гривень.

Але, як кажуть продавці, популярністю вони не користуються. Найчастіше дівчата купують шапки широкої в’язки, які коштують від 150 гривень до 350 гривень.

Також попитом користуються головні убори з козирком, їх вартість від 250 гривень.

- Дівчата часто вибирають шапки пудрового або вишневого кольорів, - каже продавець головних уборів пані Олена. - Порівняно з минулим роком вартість на шапки не сильно зросла.

Чоловічі шапки коштують від 75 гривень до 300 гривень.

Зимові рукавиці

Теплі тканинні чи в’язані рукавиці для чоловіків коштують від 60 гривень, продавці кажуть, що саме вони користуються попитом серед представників сильної статті.

Шкіряні чоловічі рукавиці обійдуться на тернопільському ринку у 300-500 гривень.

-Шкіряні рукавиці часто купують дівчата, у якості подарунка для хлопця, а от самі чоловіки, якщо приходять купувати, то надають перевагу в’язаним, - каже продавець на ринку. - Але, звісно, тканинні рукавиці у сильні морози не сильно зігріють.

Жіночі в‘язані рукавиці коштують від 100 до 400 гривень, а шкіряні обійдуться дорожче - від 350 і до 800 гривень.

Зимове взуття

Найдешевше зимове взуття обійдеться тернополянці у 700 гривень, а ціни на шкіряне взуття починаються з 1200 гривень.

- Середня вартість жіночих чобіт на зиму від українського виробника - 1500 гривень, а от закордонного виробництва вартують від 2000 тисяч, і до 5000 тисяч, - каже продавець на ринку пані Юля.

Продавці кажуть, що зараз ще великого асортименту немає, а от після 20 листопада з’явиться багато нових моделей.

- Поки що попиту на зимове взуття немає, бо ще не почався сезон, - каже пані Юля.

Чоловічі чоботи в середньому коштують від 970 до 2500 гривень.

Отож, підрахуємо у скільки обійдеться тернополянам утеплитися на зиму.

Економ-варіант для жінки : куртка за 900 гривень, чоботи за 700 гривень, рукавиці - 100 гривень та шапка за 80 гривень = 1780 гривень.

Економ-варіант для чоловіка: куртка - 1000 гривень, чоботи за 900 гривень, рукавиці-60 гривень, шапка за 75 гривень = 2035 гривень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Halyna Zabolotna

    Щоб одягатись  та взуватись бюджетно, треба забути про базар. Інтернет і мережі магазинів типу "ССС" - там справді знижки відповідають логіці.
  • Светлана Вашковская

    Нехай економ варіант одіваються депутати ,в не ми.
  • Роман Конста

    Эконом вариант это вчетвером скинутся на топливо и машиной катнутся в хмелик.
  • Liuda Ivanitska

    Шкода твоєї майбутньої або теперішньої жінки,яка буде 10  років ходити в одному і тому самому,  тільки шапку будеш їй міняти! Економ МУЖИК)))

    Сергій Лотоцький reply Liuda Ivanitska

    Люда Іваніцька це типу буде 10 років сидіти і чекати поки їй хтось щось купить? Нафіг таку дружину?) Шкода шо в тебе недостатньо мозгів щоб зрозуміти суть написаного. Діло зовсім не в економії, а в потребі. Я просто не витрачаю гроші на шмотки, які мені в даний момент не потрібні. Оті все.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up