Стало відомо, скільки отримають учні і студенти Тернопільщини, які набрали 199 та 200 балів на ЗНО

Стало відомо, скільки отримають учні і студенти Тернопільщини, які набрали 199 та 200 балів на ЗНО

Встановлено розмір грошової премії для учнів і студентів закладів освіти Тернопільської області, які набрали 199 та 200 балів на ЗНО.

Депутати Тернопільської обласної ради підтримали проєкт рішення «Про внесення  змін до  рішення Тернопільської обласної ради від 20 грудня 2018 року №1300 «Про затвердження  положення щодо відзначення преміями учнів, студентів закладів освіти Тернопільщини». Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

Ініціатором рішення виступив депутат Тернопільської обласної ради, голова постійної комісії Тернопільської обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, фізичної культури і спорту Володимир Мисик.

Відтак, відповідно до прийнятого рішення, розмір одноразової грошової премії для учнів, студентів закладів освіти Тернопільської області за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з базових дисциплін становить:

Відео дня

-          2000 грн за 199 балів з одного предмета;

-          4000 грн за 199 балів з двох предметів;

-          8000 грн за 199 балів з трьох предметів;

-          5000 грн за 200 балів з одного предмета;

-          10000 грн за 200 балів з двох предметів;

-          20000 грн за 200 балів з трьох предметів.

Нагадаємо, раніше очільниця обласного управління освіти ТОДА Ольга Хома повідомляла, що «за результатами основної сесії на сьогодні за всіма предметами, ми маємо 11 200-бальників з таких предметів: математика, хімія, біологія, історія України та англійська мова. Варто зазначити, що учасники ЗНО, які набрали 200 балів є з різних частин Тернопільської області, а саме: Бережанської, Зборівської, Теребовлянської, Великоберезовицької та Тернопільської громад. Також ми маємо багато випускників, які трохи не дотягнули до максимуму, але попри це набрали досить високі бали — 198 та 199. Такі результати є позитивним показником для Тернопільщини, адже рейтинги  тієї чи іншої області визначаються не лише за двохсотбальниками, а й за найвищими результатами, які діти показують з тих чи інших предметів».

Читайте також На Тернопільщині ЗНО на 200 балів склали уже 11 випускників
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up