Тепла їжа додому: скільки коштує доставка від ресторанів та магазинів у Тернополі

Тепла їжа додому: скільки коштує доставка від ресторанів та магазинів у Тернополі
  • У Тернополі продовжують діяти віялові та аварійні відключення світла. Справжнім порятунком для господинь є магазини та кав’ярні, у яких працює доставка приготовленої їжі.
  • Чи реально зараз замовити вечерю і скільки це коштує – читайте у нашому матеріалі.

Попри воєнний стан у Тернополі працюють чимало закладів громадського харчування та магазинів. Вони пропонують тернополянам широкий асортимент приготованої їжі, навіть перших страв. На сайті бізнес-довідки №1 міста Тернопіль «Топ-20» ми обрали перших п’ять закладів громадського харчування, за найбільшою кількістю відгуків тернополян та гостей міста.

«Старий млин»

Музей-ресторан має рейтинг 4.7 зірок з 5 можливих. Заклад славиться українською кухнею. Скуштувати фірмові страви ви можете як в ресторані, під час відвідування, так і замовити доставку в офіс або додому. Розповідає нам адміністратор закладу Софія.

Відео дня

– Звичайно, у нас є доставка. Люди активно замовляють приготовлені страви. У нашому закладі можна замовити їжу як по місту Тернопіль, так і в приміську зону. Також можемо доставити вам їжу безкоштовно, але сума замовлення має бути не нижче 300 гривень (для міста) і не нижче 500 гривень (для приміських жителів), – каже пані Софія.

Доставку здійснюємо протягом 60 хвилин з 11:00 до 21:00. Також можна замовити ділові обіди та бізнес-ланч з 12:00 до 15:00 (виключно з понеділка по п’ятницю). По місту Тернопіль та у приміську зону – до 5 км. Якщо замовлення треба доставити у межах Тернополя, то варто сплатити кур’єру 50 гривень, а якщо за місто – 70 гривень.

Ресторан «На небі»

Аналогічний рейтинг на сайті бізнес-довідки має і цей ресторан. Тут ви можете скуштувати страви сучасної української та європейської кухні. Їжу пропонують скуштувати як в закладі або ж кур’єр готовий доставити вам додому. Зі слів працівниці ресторану «На небі» Віти, зараз активно приймають замовлення на доставку.

– Доставка у нас працює. Замовлення приймаємо щоденно. Готові доставити страви як по місту Тернопіль, так і за його межі (в найближчі громади). Є різні умови доставки – як платна, так і безкоштовна. Все залежить від суми, на яку ви зробили замовлення. Чекати на замовлення приблизно годину: пів години на приготування і стільки ж часу на доставку, але все залежить від місця, де ви знаходитеся, – каже дівчина.

Доставка по місту коштує 50 гривень, а за місто – 80 гривень. Безкоштовна буде у тому разі, якщо сума замовлення стартує від 2 500 гривень. Замовлення на доставку приймаються з 11:00 до 20:30.

La Farina

Відвідувачі оцінюють заклад на 5 зірок із 5 можливих. У La Farina ви не знайдете перших страв, гарнірів чи котлет. Заклад громадського харчування славиться смачною піцою та суші. Доставка діє з 10:00 до 21:00, але не завжди.

– Ось прямо зараз ми можемо оформити доставку. Інколи ми не можемо задовольнити потреби споживачів, адже у нас немає світла і вся техніка не працює. Люди як замовляли, так і замовляють доставку, але часто ми змушені відмовляти. Якось так і працюємо, – каже співвласник закладу Євген.

ф

Щодо вартості, то кур’єрська доставка піци чи суші обійдеться вам у 50 гривень. Така вартість діє як для жителів Тернополя, так і найближчих населених пунктів. Але також є можливість отримати продукцію безкоштовно.

–  Так, деякі заклади підвищили вартість доставки, але у нас поки так і залишається 50 гривень. Безкоштовно кур’єр доставить вам замовлення, якщо його вартість перевищує 350 гривень. Час доставки приблизно година, але через відключення електроенергії години роботи можуть відрізнятися від звичайних, – додає пан Євген. 

La pizza

За даними бізнес довідки, відвідувачі оцінюють заклад на 4.4 з 5. У La pizza на доставку можна замовити страви української кухні, піцу та суші. Доставка страв можлива з 10:00 до 21:30. Доставка в межах міста Тернопіль займає до 30 хвилин, а за місто – до 60 хвилин.

Вартість доставки по місту становить 70 гривень. Якщо ви піцу та страви української кухні на 300 та більше гривень або ж суші – на 400 і більше гривень, тоді доставка по місту безкоштовна.

Якщо говорити за доставку приготованої продукції за межі міста, то її вартість – 100 гривень. Але знову ж таки, якщо замовляєте піцу чи страви української кухні на суму від 450 гривень, а суші – від 600 гривень, тоді кур’єр привезе вам страви безкоштовно.

Сплатити за замовлення можна як онлайн на сайті, карткою через термінал, що надасть кур’єр або ж готівкою.

Ресторан «Автопорт»

А ось даний заклад на сайті бізнес довідки отримав 4.3 зірок з 5 можливих. У ресторані «Автопорт» можете придбати м’ясні вироби, наприклад, шашлик. Також є піца, бургери, салати та багато іншого. Та чи можна продукцію отримати додому?

– Так, звичайно, ми доставляємо готову їжу. Очікування доставки залежить від того, що ви замовляєте. Якщо це тандирне меню, тоді за 1-1,5 години вже все в людей. Люди замовляють їжу, але все залежить від дня тижня. У нас є генератори, ми працюємо. Але, коли працюємо на генераторах, то кількість доступних в меню страв зменшується. Наприклад, не готуємо піцу, – розповідає адміністратор Віталій.

 У цьому закладі доставка можлива за умови мінімального замовлення на 300 гривень. Але абсолютно вся продукція в меню доставляється безкоштовно. Це стосується як міста Тернопіль, так і найближчих населених пунктів.

Замовлення на доставку приймаються від 10:00 до 20:00 приймаємо замовлення, а ось розвозить кур’єр до 21:00 години.

Що кажуть у магазинах?

Окрім кафе, їдалень та ресторанів, придбати вже приготовлену їжу можна в супермаркетах. І якщо, у магазинах мережі «23/7» та «АТБ» можна знайти лише канапки чи багети, то у «Новус», «Сільпо» – повноцінне меню.

Споживачам пропонують гарніри, м’ясні чи рибні страви, а також салати. Можна обрати обід на будь-який смак та гаманець. Та чи реально замовити приготовлену їжу додому? Чи діє фірмова доставка?

«Сільпо»

У супермаркетах мережі «Сільпо» діє фірмова доставка. Тож, аби замовити у них продукцію, вам треба зайти на сайт (даємо посилання), обираєте розділ «Доставка» і одразу вказуєте адресу. Далі обираєте розділ «Готові страви» і натискаєте на ті, що вам би хотілося скуштувати. Здебільшого ціни на продукцію вказані за 100г.

Мінімальна сума для замовлення 349 гривень. І тоді доставка обійдеться вам у 49 гривень. Якщо замовлення на суму понад 1000 гривень, то вартість доставки – одна гривня. Також команда закликає розраховуватися карткою Mastercard, за що ви отримуєте ще -10% знижки. Максимальна сума знижки – 200 гривень.

Якщо замовляєте продукцію у приміську зону м. Тернопіль, то вартість доставки – 149 гривень.

Під час замовлення вам одразу показують проміжок часу, в яких кур’єр доставить вам продукцію. Якщо під час доставки продукції, кур’єра застала тривога, то він прямує в укриття. І через це доставка може трохи затримуватися. Адміністрація закладу просить тернополян ставитися до затримки із розумінням, адже працювати в умовах воєнного стану – непросто.

«Новус»

А ось якщо хочете скуштувати готову продукцію від «Новус», не виходячи з будинку, то вам треба скористатися сторонніми сервісами доставки. Адже у тернопільському супермаркеті відсутня така послуга, запевнив адміністратор закладу пан Ігор.

– Ви можете самостійно приїхати в наш магазин і купити те, що вам подобається, або ж можете скористатися сервісом доставки «Корзина». Доставка продукції від магазину діє поки лише в Києві. Тернополянам не варто перейматися, їжа у нас свіжа. Так, ми поки працюємо без генератора. Якщо світло вимикають, то продукцію власного приготування працівники перевозять у спеціальні холодильні кімнати. Вона там зберігається. Але, якщо світла нема по шість-вісім годин, то ніхто більше не вивозить ту їжу на вітрину, – розповідає він.

Журналісти «20 хвилин» промоніторили сервіс кур’єрської доставки «Корзина». Вартість доставки по місту Тернопіль – 80 гривень. За доставку у приміську зону м. Тернопіль (Підгороднє, Пронятин, Біла, Гаї Гречинські, Гаї Чумакові, Гаї Шевченківські, Байківці, Велика Березовиця, Смиківці, Петрики та Великі Гаї) варто сплатити 100 гривень.

Доставка за межі приміської зони Тернополя – +20 гривень/км до вартості замовлення. Замовлення вагою 30-100 кг по місту Тернопіль та у приміську зону (до 5 км від міста Тернопіль) +20 гривень за кожні 10 кг. Також під час замовлення вам запропонують обрати розклад доставки.

Стосовно того, чи збільшилася кількість покупців саме на продукцію власного приготування, адміністрації складно дати відповідь. Адже і до віялових та аварійних відключень світла, споживачі нормально купували. А щодо цін на продукцію власного приготування, то вона майже не змінилася. Зауважимо, всі ціни вказані за 100г.

Тож, як бачимо, замовлення на доставку заклади Тернополя приймають. Єдине – через віялові відключення ваше замовлення може довше готуватися, а через повітряну тривогу – довше доставлятися.

Читайте також:

Не маєте часу на приготування? Замовляйте доставку їжі та продуктів у Тернополі. (партнерський проєкт)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Макар Слипченко

    Ми з дружиною нещодавно були у Львові і вирішили суші замовити https://lviv.wesushi.com.ua/menu/seti Купили у "We Sushi" сет. Спочатку думали що буде багато, але вони виявилися настільки смачні, що з'їли все до останнього шматочка) Всім хто гостюватиме в цьому місті раджу спробувати! Така класна кухня не у кожному закладі.

  • Anastasia Brown

    Подобається доставка від закладу sushi-pizza39. Тут можна замовити смачну піцу та суші в Тернополі

keyboard_arrow_up