Кому тернополяни найчастіше дають хабарі (соціологічне дослідження)

Кому тернополяни найчастіше дають хабарі (соціологічне дослідження)

Під час четвертого всеукраїнського опитування в містах України у таблицях соціологічної групи «Рейтинг» тернополяни  найчастіше зізнавалися у тому, що давали хабарі у різних сферах. Опитали жителів 24-х українських міст.

За індексом частоти корупційних випадків файне місто на другому місці.

32% тернополян зізнаються, що давали хабарі лікарям (5-те місце)

17% опитаних «віддячували» освітянам (4-те місце)

Відео дня

3% респондентів давали заробити міській владі (4-те місце)

7% тернополян кажуть, що корупція є і в ЖКГ (6-а позиція)

Як видно з таблиці, за індексом частоти корупційних випадків лідирує Ужгород, поступаються Тернополю Хмельницький, Львів і Київ. Найнижчий рівень корупції у Житомирі, Сєвєродонецьку і Кропивницькому.

Матеріал підготовано за даними Соціологічної групи "Рейтинг".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Герасимчук Ростислав

    Батьківські комітети в школах збирають колосальні кошти, думаю освітяни по корумпованості мають бути на першому місці.
  • Анонім

    Ну не знаю як  лікарі опинилися на першому місці ,але освітян то точно могли б і без соціології ставити на перше місце . Те ,що в школах корупція досягнула максимума це точно . Що не збори то гроші ,гроші ,гроші .Ще до випускного купа часу, 10 клас ,а мутять вже по повній програмі . Корінь усього цього корупційного кубла це тандем батьківського комітету і вчителів . Зає..... вже в доску з своїми поборами то на подарунки то ще на якусь херню ,а на перервах чи після занять ходять мами і конвертики пихають щоб пресінг меньше відбувався .Зає.... в доску з своїми євроремонтами в класах . Народ звалюйте з тієї школи після 9 класу не пожалкуєте .Якщо лишатися в 10,і11 класі це буде п......ц .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up