У 2019-ому місто виділить більше 60 мільйонів на капремонти

У 2019-ому місто виділить більше 60 мільйонів на капремонти
  • Титульний список капремонту житлового фонду на 2019-й затвердили на виконкомі міської ради 13 березня. На це потрібно 45 млн грн.
  • Йшлося і про затвердження титульного списку капремонту міжквартальних проїздів. Ціна питання - 18 млн грн.   

- У проекті рішення затвердження титульного списку капремонту житлового фонду на 2019-й є перелік об'єктів, - каже начальник управління ЖКГ Олег Соколовський. - Титульний список пройшов депутатську комісію, отримав позитивне рішення. 

Вартість робіт згідно із цим титульним списком - 45 млн. грн. Йдеться про ремонт покрівель на 65 будинках, ремонт 82-ох прибудинкових територій. Також у додатку прописані адреси будинків, яким потрібен ремонт фасадів та виступаючих конструкцій (балконів, дашків, парапетів, карнизів тощо). Передбачені кошти і на ремонт ліфтів, облаштування дитячих майданчиків та ремонт спортмайданчиків. Повний перелік ремонтних робіт дивіться у додатку, який можна завантажити тут.

Ще один титульний список, який затвердили на виконкомі - капремонт міжквартальних проїздів. Усього 29 об'єктів на суму 18 млн грн. Зокрема, зроблять капремонт дороги між будинками на Бродівській - Лук'яновича, 1, Будного 26 та Будного 30, В. Стуса, 2 - бульв. Петлюри, 10 та інш. Весь список міжквартальних проїздів, які планують відремонтувати у 2019-ому дивіться у додатку, який можна завантажити тут. 

Відео дня

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тернополянин

    Все дуже класно. вул. Київська спочатку поставили бруківку десь через місяць почали робити ремонт труб. Порозривали, болотом прикидали..... Молодці. Все через Ж.......У!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up