У Кременці планують збудувати завод із виробництва будівельного обладнання

У Кременці планують збудувати завод із виробництва будівельного обладнання
  • Роботу можуть отримати понад 200 працівників.
  • Інвестор хоче відкрити у Кременецькій громаді свій перший завод у Східній Європі.

27 січня в кабінеті міського голови Кременця Андрія Смаглюка відбулась робоча зустріч з керівництвом європейського холдингу з виробництва будівельного обладнання.

Керівник та представники компанії приїхали з намірами будівництва на території Кременецької громади свого першого заводу в Східній Європі.

Про це повідомляє пресслужба Кременецької громади.

Відео дня

Під час зустрічі міською радою було презентовано переваги Кременецької громади, економіку регіону та запропоновано привабливі ділянки для будівництва заводу, а представники компанії, в свою чергу, представили свою компанію та її виробничі процеси, які планують тут започаткувати.

Після перемовин в приміщенні міської ради було відвідано безпосередньо майбутні будівельні майданчики для розташування нових виробничих потужностей та проведено консультації з усіма інженерними службами, які будуть забезпечувати подальший супровід будівництва.

Інвестор планує випускати кінцеву продукцію на експорт в понад 28 країн ЄС та ближнього Сходу і це відкриває для Кременця хороші можливості в сфері налагодження нових економічних зв'язків. Компанія має дуже високі екологічні та корпоративні стандарти, завдяки чому понад 200 працівників отримають хорошу роботу в комфортних умовах, а громада - нового потужного виробника та надходження в місцевий бюджет.

Інвестиційний супровід та підтримку інвесторів забезпечує "Інвестиційний офіс Тернопільської області".

Читайте також Неподалік Тернополя відкрили новий завод. Що там вироблятимуть? (ФОТО)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up