У скільки вам обійдеться випускний у дитячому садочку? (для обговорення)

У скільки вам обійдеться випускний у дитячому садочку? (для обговорення)

Не лише випускний у школі «влітає» батькам у кругленьку суму, а й у садочку також. А скільки ви плануєте витратити на вбрання та зачіски для ваших діток, подарунки вихователям тощо?

У коментарях до цього тексту ви можете розповісти про те, як готуються до випускного у вашому садочку, що дарують колективу закладу, як будете святкувати, скільки батькам доведеться витрати на свої вбрання та зачіски.

Наведені приклади редакція «20 хвилин» планує використати для написання матеріалу.

Нагадуємо, що нецензурні висловлювання видалятиме модератор сайту.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • ivannab

    Вважаю неправильним звинувачувати батьківський комітет у всіх проблемах,а саме щодо збору коштів.Адже у кожному садку перед вихователями є вимога від завідуючого садком.І саме вони розказують(часто в наказовій формі)-що і як треба зробити чи купити.Це стосується абсолютно всього-меблі,ремонт,свята,оператори,дитячі майданчики,іграшки,миючі засоби,та все інше.І це тому,що фінансування садків мінімальне,і те роподіляють "верхівки" керівництва.Лише одиниці,орієнтовно 3 батьків готові протестувати і не здавати гроші.А протестують не керівництву,а батьківському комітету.

    А щодо випускного-вважаю що вихователь заслуговує на маленький подарунок.Адже це людина,яка виконує не просто свою роботу,а ще й обов'язки батьків-вчить того,на що батькам не вистачає часу чи бажання.А от ресторан це зайве.Вважаю недоречним вести дітей в заклад де дорослі показують своє вміння святкувати.

    Анонім reply ivannab

    Батьківський комітет ,якщо б був чесним ,то він мав би відстоювати інтереси батьків ,а не вчителів , а тим більше не танцювати під вимоги педагогів . Якщо такий тиск існує з боку педагогів, то такий орган мав би або саморозпуститися ,і заявити перед усіма батьками ,що на них здійснюється тиск ,і вони складають повноваження ,або тупо не виконувати забаганок педагогів . В даному випадку батьківський комітет сам перетворився на на корупційну складову разом з педагогами де і проштовхуються всі бредові ідеї . Щодо маленьких подарунків ,то як то кажуть все починається з маленького ,а потім апетити ростуть .Щодо  батьків котрим не вистачає часу чи бажання у мене лише одна відповідь менше треба в телефоні чи інтернеті сидіти в тих б......х соцмережах . Щодо вихователів так це у неї така специфіка роботи те саме ,що і у інших професіях .

    1991 reply Анонім

    Комітет у всьому і винен, бо безхребетний, не люди, а якісь раби
  • Наталія Блохіна

    200 грн. на стрічки випускні, дипломи, кульки повітряні, прикрасу залу. З цієї ж суму подарунки та квіти вихователю, няні, музруку, фізруку, завідувачці. З остачі оплачуємо оператора на відео. Замість подарунків саду та групі залишаємо придбані протягом 3 років бойлер, два обігрівача Уфо, ремонт в спальній кімнаті)
  • Олександр

    У мене кума ще років зо пять тому на випуску в садку скидалася вихователям на золоті ланцюжки. Коли батьки в групі масово хворі і пнуться зі шкури, треба не боятися зібрати докупи свій здоровий глузд. Не хочеш здавати, то не здавай, вмій за себе постояти!
  • marijka

    А ще жаліються, що бідні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up