Укравтодор виставив на аукціон легендарний дорожній знак, який вказує напрямок руху окупантам

Укравтодор виставив на аукціон легендарний дорожній знак, який вказує напрямок руху окупантам

Легендарний дорожній знак, який був створений на третій день війни – “Нах*й, знов нах*й, до росії нах*й” продадуть на благодійному аукціоні

За інформацією Укравтодору, виставлений на аукціон дорожній знак – із Сумської області. “На ньому, на жаль, є сліди від куль”, - зазначили в УАД.

Онлайн-аукціон в системі Prozorro.Продажі відбудеться 2 червня. Стартова ціна за лот 50 тисяч гривень або $1,5 тисячі. Участь у ньому можна взяти з будь-якої точки світу. Для цього потрібно зареєструватися до 18:00 1 червня за посиланням.

В Укравтодорі підкреслили, що усі кошти, зібрані за підсумками аукціону, будуть спрямовані на спеціальний рахунок Національного банку України для потреб ЗСУ.

Відео дня

Дорожники нагадали, що такий знак виник після того, як була дана вказівка в областях демонтовувати чи замальовувати знаки із назвами населених пунктів, оскільки, як з'ясувалося, російські війська користувалися застарілими картами.

“Діяти було потрібно швидко, і 26 лютого ми звернулися по допомогу до всіх українців, щоб вони робили демонтаж у своїх населених пунктах. А на противагу створили універсальний вказівник для окупантів, який в деяких областях навіть дорожники та комунальники встановили”, - йдеться у повідомленні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ирина

    20 хвилин, а діти ваші новини читають?... Отими велетенськими буквами?

keyboard_arrow_up