Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

гідно офіційної статистики, за останніх п’ять років середня зарплата в області зросла на понад 30%. В той час, як ціни на товари лише за три останні роки зросли більше, на ніж на 80%. Зокрема, в 2014 – на 25%, в 2015 – на 43,2%, а в 2016 – на 12,5%. 

За даними Держкомстату за цей період зростали не лише ціни на товари, але й  на комунпослуги. До прикладу, в 2012 році тернополяни віддавали за послуги ЖКГ приблизно 20% від зарплати. Сума у платіжках на той рік була в середньому 437 грн. В той же час середня зарплата становила 2185 грн. Цього ж року середня платіжка за комуналку досягла понад 1500 гривень, тобто 30-33% від середньої зарплати.

До того ж на тернопіллі найменший рівень зарплат. Сьогодні середня зарплата у нас - 4790 грн. 

Відео дня

Серед вакансій, які цього тижня потрібні роботодавцям, найбільш оплачуваними є: регіональний менеджер, керівник проекту та ветеринар. Найменш оплачувані: економіст, фінансист та домогосподиня.


Регіональний менеджер

15000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "менеджер"Компанія, яка виконує роботи з очищення систем водовідведення, теплопостачання, опалення, вентиляції та кондиціонування запрошує на роботу менеджера з продажу послуг на регіональному рівні.
Функціональні обов'язки: робота з базою і пошук нових замовників; ведення переговорів із замовником на будь-якому представницькому рівні; укладання договорів; формування звітності тощо. 


Керівник проекту

14000 грн -  зарплата (+ премія)
Результат пошуку зображень за запитом "строгий керівник"

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу талановитого управлінця із системним підходом до роботи. Компанія пропонує фахівцям ставку від 14000 грн. Окрім зазначеної суми, працівники будуть отримувати додаткові % за роботу.
Вимоги до працівника: вища освіта; досвід роботи; знання англійської на рівні не нижче Upper-Intermediate; готовність до відряджень тощо.
Функціональні обов'язки: виконання плану зростання проекту; відстеження відхилень по його виконанню; аналіз результатів роботи команди відповідно до вимог; адміністративна діяльність; координація роботи команди; постійна взаємодія з центральним офісом компанії; планування бюджету, підготовка звітності тощо.


Ветеринар

14000 грн -  зарплата (можливо і вища)Результат пошуку зображень за запитом "Ветеринар"

У ветеринарну клініку «Eurovet» для роботи з дрібними домашніми тваринами потрібен лікар ветеринарної медицини. За результатами співбесіди можлива і більша зарплата,ніж зазначена.
Вимоги до кандидата: освіта повна вища (профільна); досвід роботи з дрібними домашніми тваринами на посаді ветеринарного лікаря; знання терапії і хірургії дрібних домашніх тварин тощо.
Обов’язки на посаді: ведення первинного прийому, постановка діагнозу; лікування тварин, проведення діагностичних, терапевтичних, хірургічних маніпуляцій; консультування з питань утримання та годівлі тварин.


Торговий представник

12000 грн -  зарплата

Пов’язане зображення

ТОВ “Агросвіт” запрошує на роботу торгового представника віком від 20 до 37 років з досвідом роботи не менше одного року.
Вимоги до кандидата: освіта вища або середня; комунікабельність, грамотна мова, вміння переконувати; посвідчення водія та наявність авто (бажано).
Обов’язки на посаді: планування та організація власного робочого часу; відвідування клієнтів відповідно до заданого маршруту; розширення асортименту продукції та збільшення об'ємів продаж; контроль за оплатою та ведення відповідної документації.


Керівник відділу рекрутингу

10000 грн - зарплата (+ премія)Пов’язане зображення

Міжнародна компанія з надання аутсорсингових послуг на ринках Західної Європи та Америки Mindy-supports запрошує на роботу керівника відділу рекрутингу.
Вимоги до працівника: досвід роботи; грамотна мова, вміння продавати вакансію по телефону і при особистій зустрічі; знання англійської буде перевагою тощо.
Функціональні обов'язки: розміщення вакансій на сайтах з пошуку роботи; проведення первинного інтерв'ю; формування звітності за результатами роботи; вибір кандидатів тощо.


Водій вантажівки

7000 грн - зарплата
Результат пошуку зображень за запитом "truck driver"

ТОВ “Авакс-Проф” запрошує на роботу водіїв вантажних автомобілів. Адреса: м. Тернопіль, вул. Лук’яновича, 8. Кандидат повинен мати досвід водіння вантажівкою не менше 2-х років.

 


Контролер якості

6000 грн - зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "якість"

Підприємство PERFECT, що виготовляє металопластикові вікна та двері оголосила конкурс на заміщення посади “Контролер якості склопакетного цеху”.
Вимоги до працівника: чоловік/жінка віком до 45 років; вища освіта не обов'язково.
Умови праці: оплачуване стажування 150 грн в день; безкоштовний довіз до місця праці; частину вартості харчування оплачує компанія; офіційне оформлення.


Електрик

6000 грн - зарплата
Результат пошуку зображень за запитом "Електрик"

ТОВ “Богдан-Авто Тернопіль” запрошує на роботу електрика. 
Вимоги до працівника: досвід роботи в автомобільній сфері обов'язковий; знання технології технічного обслуговування і ремонту автомобіля; знання будови автомобіля і принципів роботи його вузлів і агрегатів; ініціативність, відповідальність.


Офіціант-бармен

6000 грн - зарплата
Результат пошуку зображень за запитом "Офіціант-бармен"

Ресторан Barbaresco запрошує на роботу молодих, енергійних, позитивних хлопців та дівчата на посаду офіціант-бармена.
Вимоги до працівника: знання норм і правил обслуговування клієнтів, сервірування столів і подачі страв, роботи з випискою рахунків, знання англійської (перевага -прим. авт.), приємна зовнішність, акуратність, зібраність, відповідальність, вміння слухати і чути клієнта тощо.


Керівник навчально-тренінгового центру
5200 грн - зарплата

Пов’язане зображення

ГО “Спілка освітян Тернопільщини” проводить відбір кандидатів на посаду керівника навчально-тренінгового центру (держпрограма - прим. авт.).
Вимоги до працівника: педагогічна освіта, досвід роботи в навчальних закладах (бажано в школі на посаді «зауча») Працелюбність, порядність, креативність, відсутність шкідливих звичок.
Функціональні обов'язки: керівнициво, організація діяльності навчально-тренінгового центру.


Кухар
5800 грн - зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "кухар"

“САМоГОНна Ресторація плюс” запрошує на роботу кухаря у піцерію та пастерію "Фламінго".
Вимоги до працівника: Досвід роботи необов'язковий! Ми навчимо Вас готувати неймовірно смачні страви італійської кухні.

 


Економіст, фінансист
5500 грн - зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Економіст"

Бізнес-школа “ОВІТТА” запрошує на роботу економіста, фінансинса віком до 35 років з досвідом роботи, не менше 2-х років за фахом.
Вимоги до працівника: досвід роботи в системі управлінського обліку; освіта вища економічна, фінансова (бух.облік); досвід роботи в 1С 8, Word, Excel (мін. вимоги: вільне використання вбудованих формул; побудова зведених звітів, обробка масивів інф. і т.п.) тощо.


Домогосподиня
5000 грн - зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Домогосподарка"

ФОП Бучинська І.Я. запрошує на роботу охайну жінку, яка зможе вести домашнє господарство у приватному будинку в Тернополі (дім — 200 кв. м, прибудинкова територія — 120кв. м). 
Функціональні обов'язки: потрібно робити усі хатні справи, які б Ви робили у себе вдома.
Вимоги до працівника: вік 20−60 років; досвід роботи; вміння швидко і якісно виконувати роботу; вміння користуватися сучасною побутовою технікою; охайність та акуратність, працьовитість і чесність та малокомунікабельність.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іра

    ахахах....ой не можу!))))  тут за 5 тис знайти роботу важко..не те щоб за 10-12. Те..що пишуть в оголошеннях-повний бред!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up