Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім, хто хоче працювати в рідному місті. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. 

  • За останні декілька років спостерігається динаміка до збільшення кількісті пропозицій на робітничі професії, - коментує працівник місцевого рекрутингового агентства Лілія Прокопів. -  Сьогодні в Тернополі не вистачає людей, які вміють працювати на різних станках. Як результат — збільшується кількість вакансій та рівень зарплати. 

Фахівець пояснює це тим, що в області, як і по всій Україні, утворився вакуум кваліфікованих спеціалістів через попит на них у Європі. 

  • Минулого року кількість вакансій у Східній Європі зросла щонайменше втричі, - наголошує вона. - Найбільше європейці потребують наших працівників на виробництві, с/г господарстві та в сфері обслуговування. 

Щодо безробіття, то згідно з офіційними даними, станом на 31 березня 2017 року на обліку в Тернопільскому центрі зайнятості зареєстровані 11866 безробітних. Серед них частка жінок склала – 49%, молоді віком до 35 років – 34,9%, робітників – 44,8%, службовців – 37,7%, осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні – 39,8%. 

Відео дня

У даний час серед безробітних найбільше осіб з вищою освітою або 42,9% від їх загальної кількості, а у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості – 76,1%. Допомогу з безробіття отримували 10294 безробітних (86,8% від їх загальної чисельності). Середній розмір цієї допомоги з початку поточного року зріс на 5,8% і у березні 2017 року становив 1870,36 грн. Такі дані наводять у Тернопільському регіональному центрі зайнятості.

Журналісти "20 хвилин" дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що цього тижня, тернополянам пропонують багато пропозиції.

Зокрема найбільш оплачувані є наступні професії: торговий представник, логіст, складальник металопластикових конструкцій. Най менш оплачувані: мерчендайзер, посудомийниця та кур’єр.


Торговий представник
12 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Sales Representative"

Компанія “Мегабуд ХХІ” запрошує на роботу торгового представника.
Вимоги до кандидата: навички роботи в прямих продажах, знання програми АБ-офіс, навички роботи в сильною торгівельною команді, готовність до швидкого навчання, наполегливість, наявність автомобіля і досвід водіння від 3 років обов'язково тощо.
Функціональні обов'язки: продаж, розвиток діючих клієнтів, розширення території продажів, контроль поставок, якісна робота з клієнтами.


Логіст
10 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

WestTrans запрошує талановитого, працьовитого, комунікабельного, менеджера з логістики, який любить свою роботу та націлений на результат!
Вимоги до кандидата: володіти веденням ділової кореспонденції, мати навики ділового спілкування, працювати на результат, мати можливість швидко реагувати і приймати рішення та працювати в команді.
Функціональні обов'язки: організація та супровід перевезень, пошук транспорту, заключення договорів з перевізниками. 


Складальник металопластикових конструкцій
10 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Складальник вікон"

ТОВ Тервікнопласт запршує на роботу складальника металопластикових конструкцій.
Вимоги до кандидата: вік до 45 років; відсутність протипоказань до даної роботи за станом здоров’я; відповідальність і уважність; відсутність шкідливих звичок; витривалість.
Функціональні обов'язки: відповідно до операції (порізка профілю, спаювання, встановлення фурнітури та ін.); робота у виробничому підрозділі на автоматизованому обладнанні тощо.


Зварювальник металоконструкцій
9 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Зварювальник металоконструкцій"

Ventsol запрошує на роботу зварювальника металоконструкцій.
Вимоги до кандидата: досвід роботи електрозварювання, досвід монтажу метлоконструкцій та читання креслень схвалюється тощо.
Умови праці: з 8.00 до 17.00. Неділя вихідний.


Водій-експедитор
8 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

ФОП Лучишин В.А. потрібен водій-експедитор.
Вимоги до кандидата: досвід роботи на бусі (бажано довга база), досвід експедитора від 6 місяців.
Функціональні обов'язки: доставка продукції по торгових точках, прийом оплати від покупців, контроль за вчасним технічним обслуговуванням автомобіля.


Торговий представник
8 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Sales Representative"

Компанія ДП «САВСЕРВІС КАРПАТИ», офіційний дистриб'ютор Procter&Gamble в Україні, оголошує конкурс на заміщення посади представника торговельного.
Вимоги до кандидата: наявність досвіду роботи і знання основ продажів від 1 року; наявність водійських прав категорії В і досвіду керування автомобілем не менше 2-х років; впевнений користувач ПК.


Збирач полуниці
7 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Збирання полуниці"

ТзОВ “Екофрутс” запрошує на сезону роботу збирача полуниці.
Умови праці: графік роботи: з 6:00 по 18:00, забезпечуємо житлом (при потребі), оплата здійснюється за кілограми зібраної полуниці.

 


Робітник складальної дільниці
7 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "stonemason"

ФОП Паламарчук В.А. потрібен робітник складальної дільниці каменеобробного цеху (мармур).
Вимоги до кандидата: порядність, почуття колективізму; пунктуальність, відповідальність; спритність, вікові обмеження від 21 до 40 років; базова середня освіта; задовільний стан здоров'я тощо.
Функціональні обов'язки: робота з ручним полірувальним та шліфувальним інструментами; виконання задач по складанню виробів з каменю (мармур, агломармур, кварцит).


Майстер перукар
7 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Майстер перукар"

AROMA SPA запрошує на роботу майстра перукаря.
Вимоги до кандидата: стаж роботи не менше 2 років
Умови праці: день через день або два через два, високоякісні матеріали, дружній колектив, хороша транспортна розв'язка, салон VIP класу.


Робочий на виробництво
7 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

ЧП Янтос запрошує працівника на виробництво металовиробів.
Вимоги до кандидата: чоловіки від 20 років
Функціональні обов'язки: волочіння дроту.

 

 


Кухар універсал
6 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Cook"

ФОП Коломийчук А.В. потрібен кухар універсал, старший кухар, кухар гриль-меню. 
Вимоги до кандидата: досвід роботи кухарем і спеціальна освіта буде перевагою; знання технології приготування кулінарної продукції; відповідальність, пунктуальність, цілеспрямованість, порядність тощо.
Умови праці: позмінно 3/3, графік обговорюється на співбесіді, з 10.30 год. до 23.00 год., забезпечуємо безкоштовне харчування, розвезення додому (в межах міста Тернополя).


Менеджер контакт-центру
5 500 грн -  зарплата

Пов’язане зображення

Контакт центр VOOHO запрошує на роботу операторів зі знанням англійської мови.
Вимоги до кандидата: освіта вища / незакінчена вища освіта; грамотна українська та російська мови, англійська — не нижче Intermediate тощо.
Функціональні обов'язки: надання кваліфікованої консультаційної допомоги з використанням каналів комунікації: он-лайн чат, вхідні дзвінки, електронні листи; ознайомлення користувачів з продуктами компанії, їх властивостями, актуальними акціями та пропозиціями тощо.


Мерчендайзер
4 200 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Merchandiser"

ДП “САВСЕРВІС КАРПАТИ” запрошує на роботу мерчендайзера, тобто товарознавця, який буде представляти торгову компанію в торгових мережах. 
Вимоги до кандидата: посвідчення водія кат.В (бажано),досвід роботи вітається, але не обов'язковий.
Функціональні обов'язки: рекламний супровід товару, викладка товару згідно вимог виробника, організація акцій облік рекламної продукції і т.д.


Посудомийниця
3 500 грн -  зарплата

Пов’язане зображення

На посаду посудомийниці в дружню ресторацію «Мамонт» потрібні посудомийниці.
Вимоги до кандидаток: дівчата та жінки віком від 20-50 років. Можливо без досвіду роботи (все необхідне навчимо).
Умови праці: графік 3/3 9:00-23:00 


Вело курє’р
1 500 грн -  зарплата
 
Результат пошуку зображень за запитом "Bicycle kuryer"

“АвтоНова-Д”  потрібен на роботу вело курє’р, на неповний робочий день.
Функціональні обов'язки: доставка запчастин по місту. Не габаритні запчастини.
Помічник на офіс та склад.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up