Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Журналісти "20 хвилин" дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що цього тижня, тернополянам пропонують багато пропозиції. Зокрема найбільш оплачувані є наступні професії: керівник відділу продажів, маркетолог, перекладач, рієлтор та столяр-верстатник. Най менш оплачувані: комірник, повар-мангальщик та оператор свинарного комплексу.


Керівник відділу продажів
25 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "керівник"

“Гермес Маркетинг” запрошує на роботу Завідувача відділом регіональних продажів, медичного представника.
Вимоги до кандидата: вік від 25-50 років, вища освіта, знання стратегічного маркетингу, успішний досвід роботи в продажах не менше 3 років тощо.
Функціональні обов'язки: робота з розвитку та просування брендів компанії, планування, реалізація і оцінка маркетингових заходів, виведення на ринок нових продуктів тощо.  


Маркетолог
15 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "marketing"

У зв'язку із виходом на нові ринки компанія "Волошин" оголошує конкурс на заміщення вакансії маркетолога. ТОВ "Волошин" - компанія, що працює у сфері автоматизації систем обліку і управління процесами, консалтингу, ІТ інженерії. 
Вимоги до кандидата: знання основ маркетингу, способів та методів просування послуг; успішний досвід у В2В маркетингу; навички інтернет- та контент-маркетингу; досвід організації виставок, семінарів; знання основ обліку та економіки; вміння готувати дієві тощо.
Функціональні обов'язки: просування послуг, продуктів та популяризація бренду компанії; вивчення потреб та запитів клієнтів; проведення маркетингових кампаній з метою залучення клієнтів з нових регіонів тощо.

Відео дня

Перекладач
12 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Translator"

ФОП Цигуненко О.О. запрошує на роботу перекладача англійської мови в шлюбне агенство. Цільова аудиторія агенства - Північна Америка, Австралія, Китай тощо.
Вимоги до кандидата: грамотність, креативність, знання англійської на рівні Upper Intermediate.


Рієлтор
10 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Realtor"

ФОП Демчешин Л.Н. запрошує на роботу рієлтора.
Вимоги до кандидата: вільне володіння ПК, вміння грамотно спілкуватись, самоорганізованість, відповідальність, комунікабельність, активна життєва позиція, здатність швидко навчатись та орієнтованість на результат.
Функціональні обов'язки: надання консультацій,проведення переговорів із клієнтами компанії, підбір варіантів із бази даних, організація показів об’єктів нерухомості.


Столяр-верстатник
10 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Carpenter"

ПП “Віктор і Я” запрошує на роботу столяра-верстатника.
Функціональні обов'язки: розробка, виготовлення дверей, сходів, меблів.


 


Водій-інкасатор-охоронець
9 500 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "інкасатор"

ПриватБанк запрошує Вас на посаду водія-інкасатора-охоронця. Окрім постійного окладу, працівник будете отримувати бонуси.
Вимоги до кандидата: середня технічна, вища освіта. Наявність водійського стажу не менше ніж 3 роки, категорія “В”. Дійсна медична довідка водія. Перевага віддається кандидатам, які пройшли службу в армії, і військовослужбовцям у відставці.
Функціональні обов'язки: перевезення та інкасація грошової готівки та цінностей. Інкасація та обслуговування відділень, банкоматів, терміналів і торгових точок. Проведення комплексу заходів з охорони та супроводу цінностей, що перевозяться тощо. 


Торговий представник
9 500 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Sales Representative"

Дніпропетровський комбінат харчових концентратів запрошує на роботу торгового представника.
Вимоги до кандидата: освіта не нижче середньої спеціальної, досвід роботи на посаді ТП від 1 року, наявність авто і посвідчення водія.
Функціональні обов'язки: робота за затвердженими маршрутами, виконання планів продажів, контроль дебіторської заборгованості тощо.


Механік-електрик
8 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Electrical Mechanic"

Компанія «Мост-Україна» офіційний представник американської компанії Wood-Mizer на Україні оголошує конкурс на посаду механік-електрик відділу сервісного обслуговування обладнання.
Вимоги до кандидата: готовність до відряджень; висока технічна підготовка; досвід роботи у технічному спрямуванні  тобто налагодження верстатів, техніки, ремонт авто і т.д. не менше одного року.
Функціональні обов'язки: виїзд на територію клієнтів компанії для установки, ремонту, технічного обслуговування деревообробного та сервісного обладнання на території України; навчання персоналу клієнтів правильної експлуатації обладнання; консультування та здійснення технічної підтримки по телефону клієнтів і, при необхідності, співробітників інших відділів Компанії.


Оператор комп'ютерного набору
7 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

“Агропродсервіс” запрошує на роботу оператора комп'ютерного набору.
Вимоги до кандидата: порядність, дисциплінованість, знання накладних та обліку.
Функціональні обов'язки: робота в складі повернення готової продукції тощо.
 


Експедитор
7 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "експедитор"

Дистрибуційна компанія “Продмаркет Плюс” запрошує на роботу експедитора, можливо без досвіду роботи.
Вимоги до кандидата: міцна статура, без шкідливих звичок і судимостей, високий рівень відповідальності.
Функціональні обов'язки: доставка товару на торгову точку згідно із транспортною накладною, відповідальність за доставку, оформлення документів і контроль зворотньої тари.


Інженер з ремонту мобільної техніки
7 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Інженер з ремонту мобільної техніки"

У зв'язку із розширенням штатної чисельності компанія Retail запрошуємо на роботу Інженера з ремонту мобільних телефонів та планшетів.
Вимоги до кандидата: навики ремонту мобільних телефонів та планшетів; досвід роботи з паяльним обладнанням; знання ПК тощо.
Функціональні обов'язки: ремонт мобільних телефонів та планшетів; проведення механічного ремонту (модульно); перепрограмування.


Зварювальник
6 500 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

“Зорбуд” запрошує на роботу зварювальника металоконструкцій. 
Вимоги до кандидата: досвід не  менше року, 5 розряд

 


 



Оператор свинарного комплексу
6 000 грн -  зарплата + бонуси від результату

Результат пошуку зображень за запитом "свинарського комплексу"

“Агропродсервіс” запрошує на роботу оператор свинарського комплексу. 
Вимоги до кандидата: відсутність у домашньому господарстві свинок, бажання працювати.
Функціональні обов'язки: робота по обслуговуванню процесу вирощування тварин.
 


Повар-мангальщик
4 500 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "мангальщик"

“Aiva ЧАЙХАНА” запрошує на роботу повара-мангальщика.
Вимоги до кандидата: досвід роботи, знання правил обробки та зберігання продуктів, вміння працювати з технологічними картами тощо.
Функціональні обов'язки: контроль та налагодження робочого процесу тощо.
 


Комірник
4 000 грн -  зарплата
 
Результат пошуку зображень за запитом "Комірник"

Всеукраїнська мережа шинних центрів «100 ШИН» (100shin.com.ua) запрошує на роботу комірника.
Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній посаді від 6 міс; знання програми 1С; фізично міцний, дисциплінований, відповідальний; вміння працювати з документацією.
Функціональні обов'язки: отримання, розміщення товару на складі і відвантаження товару; організація роботи складу, ведення документації; участь в вантажно-розвантажувальних роботах; господарські роботи, забезпечення порядку на складі; відображення складських операцій в програмі 1С.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    На Волошині точно такі гроші не заплатять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up