Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Сьогодні на тернопільському ринку праці роботодавців пропонують різні вакансії. Ми проаналізували їх на сайтах з пошуку роботи. Зокрема, найбільш оплачуваними є  професії: водій-далекобійник, заступник директора, маркетолог та торговий представник. Най менш оплачувані: оператор Call-centre та пекар-піцайола.


Водій-далекобійник
20 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "The driver-trucker"

ФОП Кобель І.І. запрошує водіїв для міжнародних перевезень по Європі. 
Вимоги до кандидата: досвід роботи, чесність, порядність.
Функціональні обов'язки: відрядження у Європу на вантажівці DAF XF 105.


Заступник директора
15 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

Форвард Орто запрошує на роботу менеджера на посаду заступник директора господарської частини.
Вимоги до кандидата: досвід управлінської діяльності.
Функціональні обов'язки: планування, організація і контроль господарської діяльності.

Відео дня

Маркетолог, менеджер ЗЕД
10 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "marketing"

“Терполімергаз“ запрошує на робот у марктологів та менеджерів зовнішньо-економічної діяльносиі.
Функціональні обов'язки: проведення маркетингових досліджень внутрішнього та зовнішнього ринків, розробка каталогів, рекламної і презентаційно-суверної продукці, розробка пропозицій стосовно вдосконалення продукціі по результатах вивчення попиту і аналізу тенденцій ринку, організація маркетингових міроприємств та безпосередня участь у них (відвідування виставок), супровід представників технічних служб у відрядженнях по презентаційних питаннях тощо.


Торговий представник
10 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Торговий представник"

ТОВ «Істерн Беверідж Трейдінг» – один з найбільших українських виробників і експортерів алкогольної продукції, запрошує на роботу менеджерів зі збуту з власним авто.
Вимоги до кандидата: Досвід роботи в активних продажах (буде перевагою); наявність власного авто тощо.
Функціональні обов'язки: Реалізація планів продаж; залучення до співпраці нових клієнтів; підтримувати існуючу клієнтську базу; контролювати дебіторську заборгованість; вести звітність тощо.


Механік сервісного обслуговування
9 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "сервісне обслуговування"

ТзОВ Мост-Україна - офіційний представник американської компанії Wood-Mizer на Україні оголошує конкурс на посаду механіка сервісного обслуговування обладнання.
Вимоги до кандидата: готовність до відряджень; висока технічна підготовка; досвід роботи у технічному спрямуванні (налагодження верстатів, техніки, ремонт авто) від 1 року тощо.
Функціональні обов'язки:  виїзд на територію клієнтів Компанії для установки, ремонту, технічного обслуговування деревообробного та сервісного обладнання на території України; навчання персоналу клієнтів правильної експлуатації обладнання; консультування та здійснення технічної підтримки по телефону клієнтів і, при необхідності, співробітників інших відділів Компанії.


Менеджер із закупівлі с/г культур
10 000 грн -  зарплата 
 
Результат пошуку зображень за запитом "Manager"

ТОВ “АТК” запрошує на роботу менеджера із закупівлі зернових та олійних культур.
Вимоги до кандидата: наявність власного авто, наполегливість, оптимізм вітається.
Функціональні обов'язки: пропрацювання існуючої клієнтської бази, виїзд до господарств з метою візирування зерна, розширення клієнтської бази, організація процесу закупівлі та вивезення зерна з господарства.


Водій вантажівки
8 000 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

“Тернополь Н Пак”  запрошує на роботу водія вантажівки.
Вимоги до кандидата: водії до 55 років категорії В, С; В, С, Д, Е, логічне мислення
відповідальність, працелюбність.
Функціональні обов'язки: перевезення вантажів.


Програміст
8 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Programmer"ТОВ П”ротекшн-Груп” запрошує на роботу Junior Back-end developer.
Вимоги до кандидата: відмінні знання Python/Django; робота з базами даних MySQL/MariaDB/PostgreSQL (на вибір) від 1-го року; робота з NoSQL базами даних від 1-го року; досвід розробки REST додатків тощо.
Умови праці:  повна зайнятість; офіційне працевлаштування; соціальний пакет; можливість кар'єрного росту; з/п за результатами співбесіди.


Укладальник-пакувальник
6 700 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

ПрАТ “Тернопільський молокозавод” запрошує на роботу укладальник-пакувальника.
Вимоги до кандидата: Освіта - без вимог, відповідальність, уважність, дисциплінованість, фізична витривалість, вміння працювати в команді.
Функціональні обов'язки: Упаковка/укладання готової молочної продукції у різні види упаковки, транспортування продукції до складу, дотримання санітарно-гігієнічних норм.


Оператор Call-centre
5 700 грн -  зарплата 

Пов’язане зображення

ПриватБанк запрошує на роботу оператора Call-centre (Вхідна лінія - прим. ред.).
Вимоги до кандидата: вік від 18 років, освіта - незакінчена вища, вища,приємний голос, гарна дикція, грамотне мовлення, володіння російською та українською мовами.
Функціональні обов'язки: робота з вхідними дзвінками (без пошуку клієнтів - прим. ред.), надання консультацій щодо банківських продуктів.


Пекар-піцайола
4 001 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Cook-pitsayolo"

Каштанова Ресторація запрошує на роботу “Пекаря-піцайолу”. 
Вимоги до кандидата: вік від 18 років, досвід не обовязковий,але бажаний , робота біля дровяної печі.
Функціональні обов'язки: випіканні піци в дровяній печі, підтримка чистоти на робочому місці; упаковка та видача замовлень; відповідальність за товарно-матеріальні цінності по зміні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up