Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Сьогодні багато тернополян їдуть на роботу в Європу. У місцевих рекрутингових агенціях розповідають, що наші заробітчани заробляють влітку і в сфері сільського господарства, працюючи на фермах, так і у сфері послуг - в готельному бізнесі на курортах. До прикладу, під кінець зими і навесні тернополяни їдуть на цитрусові в Іспанію. Влітку - у Фінляндію на гриби та ягоди, восени – у Польщу. При тому ці сезонні заробітчани отримують чималі гроші за збір врожаю, в сердньому від 12 до 50 тис. грн у місяць.

У Північній та Західній Європі робота в основному пов’язана зі збором врожаїв, - розповідає спеціаліст з оформленню документів однієї з тернопільських рекрутингових агенцій Марія Приймак. - В той час коли у Східних та Південних країнах Європи потребують працівників у готельний та ресторанний бізнес, тобто офіціантів, покоївок, аніматорів, прибиральниць тощо.

Проте роботи у Тернополі вистачить усім хто хоче працювати в дома, запевняють роботодавці. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. 

Відео дня

Журналісти "20 хвилин" дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи та з'ясували, що цього тижня, тернополянам пропонують багато пропозиції. Зокрема на www.work.ua цього тижня актуально 455 вакансій, а на www.rabota.ua 369 актуальних вакансій.

Найбільш оплачувані є наступні професії: водій автонавантажувача, рерайтер, PHP-програміст та менеджер з продажу. Най менш оплачувані: сервісний інженер та касир-оцінювач в ломбарді.


Водій автонавантажувача
13 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "автонавантажувача"Компанія «Західний контейнерний термінал» запрошує водія автонавантажувача з досвідом роботи та посвідченням водія навантажувача.

Функціональні обов'язки: керування тракторними навантажувачами та всіма спеціальними вантажозахоплювальними механізмами і пристроями тощо.

Вимоги до кандидата на посаду: Професійно-технічна освіта. Підвищення кваліфікації та стаж роботи за професією водія навантажувача.


Рерайтер
11 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Рерайтер"АдвГид СЕО запрошує на роботу копірайтера, рерайтера, контент-менеджера та адміністратора сайту.

Вимоги до кандидата на посаду: досвід в SEO копірайтингу від 50 текстів, знання досконало російської мови, уміння писати досить швидко, при цьому грамотно і не допускаючи помилок тощо.

Функціональні обов'язки: створення, а також рерайт текстів з різних тематик (на вибір), за певними заздалегідь вимогам до тексту (SEO), 25-30 РУБЛІВ / 1000 ЗБП, з вільним графіком.тощо.


Менеджер з продажу
10 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Менеджер з продажу"Компанія з продажу продуктів харчування «Партнер ЮА» оголошує про відкриття вакансії “Менеджер з продажу” із власним автомобілем.

Функціональні обов’язки: продаж товару на довіреній території; підтримка існуючої бази клієнтів та залучення нових клієнтів; контроль дебіторської заборгованості.

Вимоги до кандидата: комунікабельність, наполегливість, націленість на результат.


PHP-програміст
10 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "програміст"ФОП Пільгун О.М. потрібен помічник PHP програміста, відповідальна людина здатна справлятися із завданнями початкового рівня складності.

Функціональні обов’язки: «натягувати» сайти на самописну CMS, підтримувати і розвивати існуючі проекти веб-студії.

Вимоги до кандидата: знання HTML5 і CSS на достатньому рівні; знання PHP на середньому рівні, розуміння ООП і MVC; базові навички роботи з базами даних, побудова SQL запитів; базова навики програмування JavaScript.


Технолог з консервації
8 000 грн -  зарплата 

Результат пошуку зображень за запитом "Технолог з консервації"Мережа ресторанів «Самогонна Ресторація» запрошує на роботу технолога по консервації овочів та фруктів.

Функціональні обов’язки: розробка технологічних та калькуляційних карт; розробка та введення нових рецептур; контроль за дотриманням технологічного процесу виготовлення консервацій; контроль за якістю вхідної сировини; облік та інвентаризація сировини; мінімізація витрат підприємства.

Вимоги до кандидата: профільна освіта; досвід роботи на посаді технолога плодоовочевої, фруктової продукції;  високо розвинуті управлінські навички та аналітичні здібності; орієнтація на результат, висока продуктивність.


Продавець-консультант
7 500 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Продавець-консультант"Магазини мобільної техніки Ringoo запрошує молодих людей на посаду продавеця-консультанта в салон мобільної техніки.

 

 

 


Перекладач
7 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Translator"www.4writers.net запрошує на роботу перекладача англійської мови.

Вимоги до кандидата: вільне володіння англійською мовою, вміння знаходити необхідну інформацію, чітко викладати свої думки і слідувати вимогам замовника.

Умови праці: щомісячна зарплата від виробітку і бонуси для кращих працівників, навчання і підтримка.


Менеджер з продажу автомобілів
7 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Car Sales Manager"ТОВ “Богдан-Авто Тернопіль” запрошує на роботу менеджера з продажу автомобілів.

Вимоги до кандидата: комунікабельність, приємний зовнішній вигляд; вища освіта (бажано технічна); посвідчення водія кат В; ініціативність, відповідальність, чесність.

Функціональні обов’язки: здійснення продажу нових автомобілів, активний пошук і залучення нових клієнтів, робота із зверненнями, скаргами клієнтів, гнучкість у вирішенні спірних ситуацій.


Спеціаліст з обслуговування клієнтів
6 800 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Customer Service Specialist"ПриватБанк запрошує на посаду спеціаліста з обслуговування клієнтів відділення банку. 

Функціональні обов’язки: залучення клієнтів на кредитні картки, депозити та платежі. Поточне обслуговування клієнтів у разі звернення у відділення банку. Персональне обслуговування клієнтів, власників карток «Універсальна».

Вимоги до кандидата: вища освіта. Привітність, комунікабельність, здатність до навчання. Навички активних продажів, грамотне мовлення. Бажаний досвід у сфері залучення та обслуговування клієнтів. Перевага віддається кандидатам, які пройшли онлайн-практику та отримали сертифікат на practice.pb.ua


Кухар
6 000 грн -  зарплата

Пов’язане зображенняКомпанія Barbaresco запрошує на роботу кухарів. Станом на сьогодні відкрито 15 робочих в місяць.

Вимоги до кандидата: освіта: середня-спеціальна або досвід роботи від 5 міс.; Знання технології приготування страв, вимог до якості продуктів, термінів та умов зберігання; Акуратність, охайність, старанність, доброзичливість, працьовитість та відповідальне.

Функціональні обов’язки: приготування страв, згідно технологічних карт; Контроль та підготовка виробничих цехів до роботи; Контроль збереження та підготовки сировини для роботи тощо.


Сервісний інженер
5 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "Service engineer"ТОВ “Сахара“ запрошує на роботу сервісного інженера.

Функціональні обов’язки: гарантійне, після гарантійне, сервісне обслуговування. Ремонт, заміна запчастин і обладнання тощо.

Вимоги до кандидата: вік: до 40 років. Стать: чоловік. Освіта (кваліфікація): бажано технічна. Наявність водійських прав: категорія «В», обов*язково стаж водіння (надається службовий автомобіль) тощо.


Касир-оцінювач
4 000 грн -  зарплата

Результат пошуку зображень за запитом "ломбард"ломбард “ЕКСПРЕС-ГОТІВК” запрошує на роботу Касира-оцінювача.

Вимоги до кандидата: вік 22-35 років, знання ПК на рівні користувача, відповідальність, акуратність, здатність до навчання, досвід роботи в ломбарді не менше 1 року тощо.

Функціональні обов’язки: оцінка дорогоцінних металів в ювелірних виробах і брухті, оцінка побутової та офісної техніки, видача фінансових кредитів під заставу виробів з дорогоцінних металів тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Герасимчук Ростислав

    З останніх сил ся тримаю, жибисти не звалити в Івріпу на жнива.
  • petpo

    Оператор форк ліфта 13000, а перекладач 7000. І ще підвищення кваліфікаціі на погрущик, я  ржав і плакав.
  • Пустило

    Дожилисі:на поляках мити підлогу чи збирати труставки-15 тисяч,в нас інжінєр-5.Нунекурвамать ми європейці.

    вуййкооко reply Пустило

    а говорили шо при ющенку 500дулярів мало то тепер 200добре

    petpo reply вуййкооко

    Так то оно и так то, и говорять ещё шо мол кур доять!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up