Скільки коштує орендувати квартиру у Тернополі. Де дешевше? (ІНФОГРАФІКА)

Скільки коштує орендувати квартиру у Тернополі. Де дешевше? (ІНФОГРАФІКА)

Ми порівняли вартість оренди квартир у різних мікрорайонах Тернополя. У якому мікрорайоні найдешевше та найдорожче житло? Де найбільше пропозицій та скільки різних типів квартир? Про це читайте у матеріалі та дивіться інфографіки!

Орендувати житло у Тернополі наразі не важко. На початку повномасштабного вторгнення росії знати квартиру у місті було фактично неможливо. Тепер пропозицій вдосталь і ціни змінились.

Яких пропозицій найбільше?

Ми проаналізували дані найбільшої платформи з продажу та оренди перевіреного житла DOM.RIA. Загалом, станом на 15 листопада, у Тернополі є 1261 пропозиція оренди житла.

Наразі у Тернополі знизились ціни на оренду квартир. Якщо на початку війни орендодавці підняли ціни у кілька разів і були доступні всього кілька десятків пропозицій, то наразі ж є пропозиції від 2300 грн на місяць.

Відео дня

Найдешевші квартири – переважно з централізованим опаленням у панельних будинках.  

Є також і пропозиції в елітних новобудовах з сучасним ремонтом та індивідуальним опаленням. Місячна орендна плата може сягати і 30 000 гривень.

Найбільше квартир здають в «Центрі» – 259. Також є чимало пропозицій квартир на «Дружбі», «Сонячному», «Східному». Кількість актуальних пропозицій у мікрорайонах дивіться на графіці:

Найбільше здають в оренду однокімнатні та двокімнатні квартири. Кількість пропозицій дивіться на інфографіці:

Що пропонують

На інфографіці ми зібрали діапазон цін на оренду різних квартир у різних мікрорайонах міста. Дивіться та порівнюйте:

10 112 грн – Центр. Однокімнатна квартира на вулиці Руська з євроремонтом та індивідуальним опаленням, меблями та технікою. Додаткова плата за комунальні послуги. Як вказує орендодавець, влітку комунальні витрати становлять приблизно 700 грн, взимку – 2000 грн.

7000 грн – Дружба. Двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням. Стіни з цегли. Житло у хорошому стані, є всі необхідні меблі, побутова техніка, окремі кімнати. Розвинена інфраструктура поруч школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, магазини, парк.

10 000 грн – Сонячний. Двокімнатна квартира з індивідуальним опаленням та євроремонтом. Розташована на п'ятому поверсі, дев’ятиповерхового будинку. Квартира обладнана усіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Також є балкон.

4000 грн – Аляска. Однокімнатну квартиру здають для пари або сім’ї на тривалий термін. Опалення централізоване. Є меблі, холодильник, пральна машина.

8240 грн – Оболоня. Однокімнатна квартира з індивідуальним опаленням у новобудові. Перша здача. Тепла підлога в коридорі та ванній. Не кутова. Поруч супермаркет, школа, садочок, зупинка. Для сімейної пари, без тварин.

8000 грн – Канада. Це трикімнатна квартира. Квартира з індивідуальним опаленням, меблі, техніка.

4500 грн – Східний. Однокімнатна квартира на вулиці Лесі Українки. Є комбіноване опалення, меблі, пральна машина. Поруч є вся необхідна інфраструктура.

9363 грн – Новий Світ. Довгострокова оренда двокімнатної квартири з індивідуальним опаленням. Повністю з меблями та побутовою технікою. Металопластикові вікна, хороший жилий стан. Зручне розташування поблизу центру. Поруч знаходяться: магазин, школа, дитячий садок, вищі навчальні заклади. Перевага надається сімейним парам з дітьми, працюючим дівчатам, дівчатам-студенткам.

Більше оголошень дивіться на сайті DOM.RIA.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up