Як подати показники лічильників за тепло, воду та світло не виходячи з дому

Як подати показники лічильників за тепло, воду та світло не виходячи з дому

У зв‘язку з введенням карантину та  недопущення масових скупчень, тернополянам радять подавати показники лічильників дистанційно.

У зв’язку  із введеним карантином у місті та дотримання рекомендацій ВООЗ щодо недопущення скупчення людей,  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» та  КП «Тернопільводоканал» рекомендує тернополянам утриматися від відвідування місць масового скупчення людей.

Кожен споживач послуг  КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» може отримати інформацію про стан розрахунків у наступний спосіб:

1.Дистанційно за телефонами: (0948)40-15-78;  (0948)40-15-87;  (0948)40-15-79

Відео дня

2. З питань обслуговування лічильників телефонуйте: (0352) 25-14-41 

3. Через особистий кабінеті на сайті підприємства https://teplo.te.ua/ 

4. За зверненням на електронну пошту [email protected]

Подати показники лічильників (крім пунктів прийому платежів) у  КП «Тернопільводоканал» споживачі можуть у наступний спосіб:

1. За номерами телефонів : 51-97-51, 0-800-509-909;

2. За допомогою інтернету через сайти: http://www.vodokanal.te.ua,  http://www.eps.te.ua

http://www.oplata.te.ua.

Оплатити послуги з водопостачання та водовідведення також можна дистанційно з використанням інтернет-ресурсів.

Замовити роботи з повірки лічильника можна за телефонами : 43-08-11, 43-03-81

ВАТ «Тернопільобленерго» повідомляє, що враховуючи прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України рішення про запровадження з 12 березня  2020 року карантину та з метою упередження можливого розповсюдження коронавірусу по всій території України, ВАТ «Тернопільобленерго» переходить на дистанційний (он-лайн) режим обслуговування.

З цією метою обмежено доступ до адміністративних будівель ВАТ «Тернопільобленерго» та усіх районів електричних мереж, а обслуговування споживачів проходитиме в телефонному режимі або ж за допомогою он-лайн сервісів.

Зокрема, показники електролiчильника можна передавати:

1. через Viber-чат, для цього потрібно перейти за посиланням на
мобільному пристрої:  https://www.toe.com.ua/index.php/podaty-pokaznyk-cherez-viber

2. у кол-центр ВАТ «Тернопільобленерго» - за цілодобовим, безкоштовним номером телефону 0-800-50-90-40;

3. на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (https://my.toe.com.ua) – сервіс «Персональний кабінет»;

4. на веб-сайті ВАТ «Тернопільобленерго» (www.toe.com.ua) в розділі «Подача показника»;

5. за телефонами абонентського відділу РЕМ;

6. передати показник контролеру по телефону;

7. через скриньку РЕМ.

Щодо видачі технічних умов, то консультації теж проходитимуть в телефонному режимі (за номерами телефонів (0352) 23-96-75, (0352) 23-95-44), а документи найкраще відправляти поштовим зв’язком.
Інформацію щодо планових та аварійних вимкнень можна переглянути на сайті у розділі «Споживачам» у пункті «Планові відключення» та «Аварійні відключення».

З усіх інших питань консультації можна отримати звернувшись до фахівців кол-центру 0-800-50-90-40 або надіславши електронного листа на адресу Інформаційно-консультаційного центру ВАТ «Тернопільобленерго»:   [email protected] .
Дистанційний режим обслуговування триватиме до особливого розпорядження уряду України.

УВАГА! Аби передати показник, треба знати номер свого особового рахунку, який зазначається у платіжних документах. ВАТ «Тернопільобленерго» звертає увагу споживачів на те, що вчасна передача показників електролічильника, забезпечить правильність нарахувань за спожиту електроенергію.  Передати показник електролічильника – обов’язок споживача!

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Sofa Dminrovna

    Я користуюся вже майже півроку  таким режимом і дуже задоволена. Мені 72 роки  Дай Вам Бог здоровя.
  • Саша Кисіль

    А за послуги жеку і вивіз сміття ..Як

    Саша Кисіль reply Саша Кисіль

    Обасрать ОДА

    Ольга Огниста reply Саша Кисіль

    Саша Кисіль це теж можна зробити через інтернет, якщо знаєш як.
  • Vita Volodymyrivna

    І було б добре, якщо б показники одразу синхронізували з приват24. Там подала, оплатила і служба їх має.

    Vita Volodymyrivna reply Vita Volodymyrivna

    Wala Kikot можливо спершу неправильно висловилась. Тепер сподіваюсь ви зрозуміли, до чого я вела

    Vita Volodymyrivna reply Vita Volodymyrivna

    Wala Kikot ось ми й дійшли до того, про що я писала в першому коментарі. Подавати в кожну службу не зручно, тому я й написала, що добре було б, коли служба брала дані з оплат у приват24

    Wala Kikot reply Vita Volodymyrivna

    Показники треба передавати обов'язково в кінці місяця,як служби вимагають.

    Wala Kikot reply Vita Volodymyrivna

    Vita Volodymyrivna Оплачую теж18/20,але всі показники передаю після26.Але в кожну службу ще маєте внести хоч мінімальний платіж.Попробуєте вносити,все вам буде вибивати,що робити

    Vita Volodymyrivna reply Vita Volodymyrivna

    Wala Kikot я веду до того, наприклад, оплатила 20 числа у приват24 усі комунальні послуги. Але по платіжках будуть інші дані. Бо кожна служба хоче, щоб їм надали показники в інші дати, а не беруть ті дані, які я вказала при оплаті. Ви як робите?

    Wala Kikot reply Vita Volodymyrivna

    Vita Volodymyrivna отримала платіжки по моїх показниках.Передавайте в ті числа,коли потрібно передавати.Перепитайте в службах

    Vita Volodymyrivna reply Vita Volodymyrivna

    Wala Kikot мені сказали, що служби на ці показники не беруть до уваги.

    Wala Kikot reply Vita Volodymyrivna

    Vita Volodymyrivna подавала через приват24,але  треба внести хоч мінімальну оплату
  • Ольга Огниста

    Можна якось вирішити, щоб по службах для подання показників лічильника, були мобільні телефони. Стаціонарні телефони, у переважноі більшості людей, відключені. Не всі люди старшого покоління знають, як користуватися інтернетом. Не завжди є кого попросити, щоб допоміг у цьому. Прошу звернути на це увагу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up