Яке таксі у Тернополі найдешевше? Ми порівняли тарифи перевізників (ІНФОГРАФІКА)

Яке таксі у Тернополі найдешевше? Ми порівняли тарифи перевізників (ІНФОГРАФІКА)

У Тернополі працює декілька сервісів виклику таксі. Ми порівняли, скільки коштує мінімальний тариф та вартість кілометру поїздки у різних перевізників. Дивіться та порівнюйте!

Через зростання вартості пального, зміну курсу долара та багатьох інших факторів вартість різних товарів та послуг у Тернополі значно зросла. Змінилися ціни і на проїзд у таксі. Чимало тернополян кажуть – через зростання цін почали рідше замовляти таксі.

– Викликаю таксі тоді, коли немає можливості проїхатись громадським транспортом або поспішаю. Нещодавно довелося їхати до лікарні – заплатив майже 130 гривень. Дуже дорого. Коли є можливість – стараюся ходити пішки, – каже тернополянин Олег. 

Відео дня

А ви часто користуєтесь послугами таксі? Напишіть у коментарях та проголосуйте!

Опитування

Чи часто ви користуєтесь послугами таксі?

Ми дізналися актуальні тарифи різних сервісів таксі Тернополя, станом на 9 лютого. Порівняння дивіться на інфографіці:

Opti

Як розповіла диспетчерка, мінімальна вартість поїздки – 50 гривень. Це 2 км проїздки. За кожен наступний кілометр – 10 гривень.

Телефон для виклику: 579

549

У цій службі виклику авто диспетчер повідомив – вся актуальна інформація про тарифи на проїзд є на офіційному сайті. Так вартість посадки за тарифом «Індивідуальний» коштує 45 гривень. Це мінімальна вартість поїздки до 1,5 км. За кожен наступний кілометр – 13,99 гривень.

Телефон для виклику: 549

Пілот

Як нам повідомили, актуальна інформація про тарифи є на офіційному сайті. 85% автомобілів надають послуги за тарифом «Комфорт». Мінімальна вартість поїздки складає 35 гривень. Це 0,8 км. Кожен наступний кілометр – 14 гривень.

Телефон для виклику: 5210

Uklon

На відміну від звичайних служб виклику таксі, тут авто можна замовити лише через додаток, вказавши місце посадки та висадки пасажира. При замовленні поїздки, вказавши всі дані, ви одразу зможете побачити вартість поїздки. Ви також можете пропонувати власну ціну – зменшивши її або збільшивши. Додаток самостійно розраховує оптимальну вартість поїздки. Вона може відрізнятися, залежно від типу автомобіля, часу замовлення авто, тощо.

Вартість виклику автомобіля, відповідно до тарифу вказаного в додатку, 45 гривень. Кілометр проїзду у місті – 9,5 грн.

Додаток: App Store, Google Play.

Bolt

Це також сервіс онлайн замовлення автомобіля. Вартість поїздки також можна розрахувати завчасно, тож ви наперед будете знати, скільки треба заплатити за поїздку. Розрахунок відбувається автоматично, зважаючи на наявності заторів, кількості доступних водіїв, попиту, тощо.

Ми звернулися до служби підтримки сервісу, аби дізнатися, скільки коштує посадка та кілометр проїзду. Однак нам відмовились її надавати, пояснивши, що ця інформація лише для службового користування та не призначена для публічного доступу.

Додаток: App Store, Google Play.

А яким сервісом виклику таксі користуєтесь ви? Чи задоволені ціною? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (84)
  • Antonin Yurov

    Нічне місто.

    Шукайте у телеграм
  • Kuza Oleksandr

    Мммм таксі. Вас сука колектори під двирми сплять піздяться між собою хто буде вас гроші перший забирав.
  • Kuza Oleksandr

    Уклон в мене сусід їздить пяний на шкоді пяний
  • Vitaxa Dementiuk

    Не забувайте що також час оплачуєця і як є затори це космічні ціни так що найкраще болт, уклон😅

keyboard_arrow_up