Які приміщення на Тернопільщині і за скільки можна взяти в оренду на аукціонах? Аналізуємо

Які приміщення на Тернопільщині і за скільки можна взяти в оренду на аукціонах? Аналізуємо
  • Як відомо, комерційні приміщення досить дорогі. Мова не лише про їх купівлю, а й про оренду. 
  • Коли на відомих площадках оголошень нічого не припало ні до душі, ні по кишені, де ще можна знайти альтернативу?
  • Чи знаєте, що на аукціонах теж виставляють придатні приміщення під комерцію і не тільки? Що можна взяти в оренду на Тернопільщині та які ціни?
  • Авторизуйтесь, або підпишіться, і завдяки Вашій підтримці ми зможемо готувати більше цікавих матеріалів.

 

У системі аукціонів Prozorro підключено безліч Майданчиків, де є інформація про оголошені електронні торги та об’єкти. Ознайомитись зі всіма та перейти на них можна за посиланням https://prozorro.sale

Як взяти участь в аукціоні, можна довідатися тут: Інструкція для покупців 

У більшості випадків нерухомість, яка здається в оренду, це державне майно. Зокрема, «Укрпошта» зараз почала активно здавати в оренду нерухомість, майно приватним підприємцям, юридичним особам і громадським організаціям через аукціони в системі Prozorro. Більше того, в системі є окремий проект – Prozorro.Sale. З його допомогою можна брати участь в онлайн-аукціоні та отримати на вигідних умовах приміщення або майно, яке здається. Зауважте, що початкова ціна оренди – це звичайна ціна оренди за місяць.

Відео дня

Що здається в оренду у Тернополі та неподалік?

На площадці Ubase приймаються заявки на участь в аукціонах по:

Що пропонують під оренду в області?

Гусятин

У Гусятині пропонують довгострокову оренду комерційних приміщень у 121 м.кв. Другий поверх. Будівля розташована в центрі міста, має зручний під’їзд, розвинену інфраструктуру. Поруч розташовані кінотеатр, міська рада, торговельні заклади. Тривалість оренди: 2 роки 11 місяців. Початкова ціна – 7300 грн. Мінімальний крок аукціону 370 грн. Гарантійний внесок 4 380 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Дата проведення аукціону – 16 червня. 

Підволочиськ

У Підволочиську пропонують довгострокову оренду комерційних приміщень площею 61,8 м.кв. Будівля розташована в центральній частині населеного пункту, має зручний під’їзд. Поруч відділення банків, торговельні та навчальні заклади. Початкова ціна – 2500 грн. Мінімальний крок аукціону 130 грн. Гарантійний внесок 1 500 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Тривалість оренди: 2 роки 11 місяців. Аукціон призначили на 16 червня.  

Бережани

У містечку пропонується довгострокова оренда офісного приміщення 13,8 кв.м.
Приміщення розташоване на другому поверсі двоповерхової будівлі, необхідний поточний ремонт приміщень, в наявності точки підключення до електромережі та теплопостачання. Початкова ціна – 550 грн. Мінімальний крок аукціону 50 грн. Гарантійний внесок 330 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Час проведення аукціону: 16 червня. Тривалість оренди – 2 роки 11 місяців. Аукціон має відбутися 16 червня. 

Зборів

На аукціон виставляється довгострокова оренда комерційних приміщень площею 38 м.кв на другому поверсі адміністративної будівлі. Зручне місце розташування. Поруч центральний парк, пам’ятники історії та культури, заклади освіти. Початкова ціна – 2550 грн. Мінімальний крок аукціону 150 грн. Гарантійний внесок 1 530 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Тривалість оренди: 2 роки 11 місяців. Час проведення аукціону – 16 червня. 

Монастириська

У місті здається в довгострокову оренду приміщення вільного призначення площею 22 кв.м. Приміщення розташоване на другому поверсі адміністративної будівлі, наявні всі необхідні комунікації. Будівля розташована в центрі міста, має зручний під’їзд. Поруч ринок, торговельні заклади. Початкова ціна – 1100 грн. Мінімальний крок аукціону 80 грн. Гарантійний внесок 660 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Аукціон проведуть 16-го червня. Приміщення здають в оренду на 2 роки 11 місяців. 

Кременець 

У Кременці здають у довгострокову оренду приміщення вільного призначення площею 28,6 кв.м. Приміщення знаходиться на першому поверсі в центральній частині міста. Розвинена інфраструктура, зручний під’їзд.
Поруч розташовані магазини, навчальні заклади, парк, ботанічний сад. Початкова ціна – 1850 грн. Мінімальний крок аукціону 100 грн. Гарантійний внесок 1 110 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Тривалість оренди: 2 роки 11 місяців. Аукціон планують провести 16 червня. 

Козова

У Козові пропонують довгострокову оренду приміщення вільного призначення площею 26,3 кв.м. Приміщення на другому поверсі. Будівля розташована в центрі селища, має розвинену інфраструктуру. Поруч розташовані торговельні та розважальні заклади, стадіон, фінансові установи. Початкова ціна 1450 грн. Мінімальний крок аукціону 100 грн. Гарантійний внесок 870 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Тривалість оренди: 2 роки 11 місяців. Аукціон запланований на 16 червня. 

Товсте

Здається в довгострокову оренду комерційне приміщення площею 9,7 кв.м.
на першому поверсі. Центральна частина міста, розвинена інфраструктура, зручний під’їзд. Початкова ціна – 750 грн. Мінімальний крок аукціону 40 грн. Гарантійний внесок 450 грн. Реєстраційний внесок 17 грн. Договір оренди укладається на 2 роки 11 місяців. Аукціон проводитиметься 16 червня. 



 Чи брали ви приміщення в оренду на аукціонах? Поділіться своїм досвідом у коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач76

    Так, Тернопіль дійсно вражає розмірами та розвиненістю комерції. Його жваве серце б'ється в численних магазинах, кафе та ресторанах, які пригощають гостинністю та широким вибором.



    Я радо поділюся з вами перлиною серед веб-ресурсів, де ви зможете знайти справжні шедеври на свій смак та бажання - сайтом агентства нерухомості "Комерція". Незвичайні пропозиції, де кожна сторінка словно створена, аби задовольнити ваші мрії про ідеальне житло або комерційні приміщення. Дозвольте собі відчути цю магію та знайти те, що стане вашим власним унікальним куточком. Загляньте сюди: https://komertsiya.com.ua/prodazha-neruhomosti/ternopil

keyboard_arrow_up