Яке таксі у Тернополі найдешевше? "20 хвилин" порахували вартість поїздки у різних службах (ГРАФІКА)

Яке таксі у Тернополі найдешевше? "20 хвилин" порахували вартість поїздки у різних службах (ГРАФІКА)
  • Таксі хоч і не є найдешевшим видом транспорту для пересування містом, але точно не поступається зручністю маршруткам та тролейбусам. До того ж, ви гарантовано займете сидяче місце.
  • А за скільки пропонують довести своїх клієнтів різні служби таксі та якими користуватися зручніше, перевірили "20 хвилин".
  • Ми порахували вартість поїздки за визначеним маршрутом. Читайте, що з цього вийшло. 

Ми проклали умовний маршрут від Церкви над Ставом до Збаразького кільця. Вартість маршруту визначимо за допомогою додатків, що є в службах таксі, або ж запитаємо у диспетчерів.

Також зауважимо, що ціна може бути і більшою, зважаючи на те, у яку годину ви їдете і чи будуть на дорозі затори. 

Відео дня

Таксі «Тернопіль»

Служба таксі пропонує декілька тарифів, залежно від класу машини: CITY CAR, GOLF Клас, EXECUTIVE CAR, LUXURY CAR, LUXURY CAR NEW CARS (АВТО З 2018 РОКУ), E-MOBILITY – ЕЛЕКТРОКАР, 549VAN - Пасажир, Тариф "ІНДИВІДУАЛЬНИЙ". Мінімальний тариф становить 35 гривень для всіх класів машини, але якщо ви обрали 549VAN – Пасажир, а у вашій компанії шість чи більше осіб, мінімальний тариф становитиме 65 гривень.

Окрім того, тут є послуга драйвера. Водій довезе вас на вашій автівці, якщо ви, наприклад, пили алкоголь. Така послуга вартує 200 гривень, плюс 17 гривень за кожний кілометр.

Також ви можете отримати кешбек, якщо замовите авто з веб-сайту чи онлайн-ресурсів. Детальніше про бонуси та додаток, який у служби таксі також є, ви можете дізнатися на їхньому сайті.

До слова, в додатку даної служби таксі можна прослідкувати, чи є поруч з вами автівки служби таксі "Тернопіль".

Диспетчер повідомив нам, що вартість проїзду вираховують за лічильником. Мінімальний тариф 35 гривень до 3,5 кілометрів. Отож ми, що від Церкви над Ставом до Збаразького кільця, тобто за 4,2 кілометра  заплатили б 42 гривні.

Контакти: 549.

"828"

В даної служби таксі є додаток в якому ви можете обрати три тарифи, а саме: "ЕКОНОМ", "СТАНДАРТ" та "МІНІВЕН". Мінімальний проїзд в яких вартує 30, 35 та 55 гривень відповідно. А також є сайт, проте, лише для Києва.

Також в додатку є можливість визначити вартість проїзду, обравши той чи інший тариф та шлях. Доступна дана функція тільки для авторизованих користувачів. Авторизуватися нам так і не вдалося, адже ввівши свій номер телефону, ми так і не отримали на нього СМС з кодом, для завершення авторизації.

Та як нам пояснив диспетчер, тарифу економ у них немає, адже за даним тарифом до клієнтів  приїжджали б на автомобілях до 2000 року випуску. В даній службі таксі використовують новіші та комфортніші автівки, які випускали після 2000 року. Отож до вибору пропонують тарифи "СТАНДАРТ" та "МІНІВЕН"( мікроавтобус з можливістю перевезення  до восьми осіб).

Як повідомив диспетчер, вартість проїзду від Надставної церкви до Збаразького кільця вартуватиме 50 гривень за тарифом "СТАНДАРТ2 та 96 гривень за тарифом «МІНІВЕН».

Контакти: 828.

"VIP Нове таксі"

На сайті даної служби таксі ви можете ознайомитися з послугами. Однак ціни на них застарілі.

Як повідомили нам в диспетчерській службі, мінімальна вартість проїзду  становить 33 гривні до 2,9 кілометра, далі – 10 гривень за кілометр по місту.

Наперед вартість проїзду прорахувати не можуть, адже під час подорожі автомобіль може потрапити в пробку.

Отож, ми порахували самі. Так. Від 4.2 кілометра відняли 2,9 і помножили на 10, до отриманого числа додали 33. Отже, проїхавши від Надставної церкви до Збаразького кільця, ви заплатите орієнтовно 46 гривень.

Контакти: 917, 52-08-08, 067-352-03-03.

"Оптимальне"

Служба таксі має власний додаток та сайт. Ви можете обрати маршрут, за яким бажаєте їхати, а також вам на вибір пропонують п’ять тарифів: «Стандарт», «Комфорт», «Економ», Універсал», «Мікроавтобус».

Вартість проїзду за кожним з тарифів від Надставної церкви до Збаразького кільця ви можете переглянути нижче.

А також пропонуємо вам ознайомитися з мінімальною вартістю за всіма тарифами, що пропонує дана служба таксі.

Контакти: 579.

Таксі "Пілот"

На сайті служби таксі йдеться про те, що вони також надають послугу "Драйвер",  35 гривень – мінімальна вартість проїзду на відстань до трьох кілометрів, за тарифами що пропонують, а саме: "Економ", "Стандарт", "Комфорт".

Окрім того, в таксі "Пілот" має і власний додаток, за допомогою якого в можете викликати таксі, попередньо обравши початкову та кінцеву точку, а також тариф. На жаль, додаток не показує орієнтовну вартість проїзду.

Диспетчери повідомили, що вартість проїзду встановлюють за лічильником.

Орієнтовна вартість маршруту "Надставна церква – Збаразьке кільце", за нашими підрахунками становитиме 45 гривень за тарифом "Економ" та 46 гривень за тарифом "Стандарт" та "Комфорт".

Контакти: 096-286-68-22.

"Вікторія"

Сайту чи додатку даної служби таксі нам знайти не вдалося.
У диспетчерській розповіли, що мінімальна вартість проїзду до трьох кілометрів становить 35 гривень, далі – 7,5 гривень за кілометр по місту.

Шлях від Надставної церкви до Збаразького кільця вартуватиме нам 44 гривні.

Контакти: 067-94-30-808

Опитування

Скільки коштів щомісяця ви витрачаєте на таксі?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • сергей турий

    Замовляю таксі 549. В них дуще швидка подача машин. Машини гарні, чисті.саме надійне і перевірене таксі роками. Ціна проїзду 35грн. В Тернополі самі смішні ціни на таксі, навіщо машину купляти, краще на таксі ганяти:).
  • Mari Chernova

    З Пілотом щось у мене не склалися відносини, не має бажання користуватися їхнім таксі. 579- не машини, а відра з гайками, страшно викликати, та ще й водії часто ставлять ціну не по лічильнику, а яку йому захотілося.
    549- постійно користуюсь, ціна цілком влаштовує, і можу погодитися на всі 100%, що з центру на східний близько 42 грн виходить. Живу в центрі, знаю про що говорю. Машини завжди чисті приїздять на замовлення, ще й швидкий час подачі, не сидиш з телефоном на вусі, поки шукають авто. Автовідповідач перетелефоновує, каже яке авто і за скільки буде, а також каже коли виходити, бо авто вже на місці і не потрібно мерзнути на вулиці) додатком також користуюсь,  дуже класно, бо бачу авто які є в моєму секторі, а також бачу де знаходиться авто яке їде до мене на виклик. Доречі, ціна при замовленні з моб додатку нижче навіть для самих дорогих авто+ повертають по 3 грн за кожну онлайн поїздку!

    Читач63 reply Mari Chernova

    Ахаха!дивно би було! Ви ж не працюєте на Пілоті.а лише на 549 і за це вам 549 платить! .Ваш прямий обовязок їм оди писати!а чому не пишете що у вас простій майже 2 грн хв.?
  • Читач27

    549 в основному  більшість замовлень забирають пріоритети-там ціна космос Найдорожче таксі Тернополя
  • Читач53

    і де ж у 549 такі тарифи? ТАМ ДЕ В ПІЛОТІ ТА 579 ПОЛУЧАЄТЬСЯ 65- 68 грн, в таксі 549 - 76-85 грн.- це стандартний мій маршрут.перевірено неодноразово!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up