За чим «полюють» тернополяни у магазинах і на ринку. Одяг та взуття можна купити у 2-3 рази дешевше

За чим «полюють» тернополяни у магазинах і на ринку. Одяг та взуття можна купити у 2-3 рази дешевше
  • У зв'язку з закінченням зимового сезону більшість магазинів Тернополя встановлюють знижки на колекції одягу та взуття. Речі можна купити на 30, 50 або навіть 70 відсотків дешевше.
  • «20 хвилин» поцікавилися, чи купують тернополяни товари за знижкою та де вигідніше це зробити.

Більшість магазинів Тернополя хочуть як можна швидше ліквідувати наявний товар з зимової та осінньої колекцій і ставлять доволі великі знижки. Продавці зізнаються, що у зв'язку з доволі теплою зимою продажі вийшли меншими, а після зимових свят і взагалі пішли на спад.

Знижки – і на ринку, і в магазинах

Продавці одягу та взуття на центральному ринку хвалять свій товар і розповідають, що купують в них охоче і дуже часто, але зізнаються, що цієї зими продажі зовсім не ті.

Відео дня

 ̶  Купують не так, як хотілося б,  ̶  каже продавщиця взуття в одному з кіосків на центрального ринку пані Людмила. – Навіть зі знижками не дуже охоче беруть.

А от продавці зимового одягу та взуття в одному з торгових центрів розповіли, що продажі цього року в них менші приблизно на 30 відсотків і рятують тільки знижки.

Люди, які не надто слідкують за модою, купують сезонний товар зі знижкою на наступну зиму. Так, якщо середня ціна на взуття коливається в межах чотирьох тисяч гривень за пару, то тепер його можна купити за дві, - пояснила Ольга     одна з продавчинь.

У всіх магазинах нам розповіли, що така ціна на їх товар буде лише до кінця лютого, а далі вже буде новий завіз і весняний одяг та взуття.

Ми не вказуємо назви магазинів, але додамо, що в більшості з них є знижки на різні товари . Так, чоловічі сорочки можна купити аз 200-400 грн, піджаки – за 700-900 грн, взуття – 1500 грн, жіночі спідниці – 250-300 грн тощо.

«Знижка дуже багато вирішує»

Пенсіонерка Валентина Івасюк розповіла, що старається купувати речі на ринку, а тим паче, якщо вони зі знижкою. Якщо щось і справді дешевше, то купує і для свого чоловіка, і для сина.

-  На ринку товар продається завжди зі знижкою, тому можна домовитися. Головне – вміти знайти підхід до продавця,  ̶  сказала вона.

Молоді тернополяни стараються купувати в брендових магазинах, тому що, на їх думку, там більше шансів купити оригінальний товар. На знижки вони звертають увагу лише, коли бачать інформацію про неї на офіційних сайтах.

 ̶  Якщо попередньо є інформація, що за кілька тижнів буде знижка на той чи інший товар, і він мені дійсно потрібен, то я чекаю, аби купити дешевше,  ̶  розповіла Катерина.

А от пані Олена  ̶  вчителька молодших класів, каже, що для неї  ̶  людини, яка має не надто великий дохід, зимові куртки, пальта та взуття – на декілька сезонів. Якщо річ ще відносно нова, то навіть з такими знижками, що є зараз в магазинах вона її не купить, тому що для неї це зайві та непотрібні витрати.
Якщо річ вже доволі стара, і є потреба купити нову, то нинішні знижки гарно допомагають зекономити, додала вона.


А ви чекаєте знижку на певні речі чи купуєте їх одразу? Діліться своїми думками в коментарях.

 

Автор: Федір Восінський


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Богдан Данилюк

    Брехня!!!тупий розвод людей
  • Anonymous

    краще замовити в інтернеті, дешевше
  • Igor Novak

    З-закордоном фірмовий товар,який не продався в сезон ,чи залишок старих моделей,просто спалюють . Або другий варіант,багато речей нових  .господар який не носив ,але передумав  ,віддають в червоний хрест ,а там працюють поляки,українці   і відбирають товар , який кращий  ,його продають мішками за ціною   1кг.
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Groshi/za-chim-polyuyut-ternopolyani-u-magazinah-odyag-ta-vzuttya-mozhna-kupi-11035924.html

  • Коля

    Недавано купив кофту за 200 грн в Подолянах. Спочатку було наклеєно ціну 800 грн, потім заліплено на 400, а тепер 200, от цікаво за скільки вона була куплена у виробника, якщо 200 це ж полюбе з прибутком і скільки хотілось заробити ставлячи спочатку ціну 800:)

    Igor Novak reply Коля

    З-закордоном фірмовий товар,який не продався в сезон ,чи залишок старих моделей,просто спалюють . Або другий варіант,багато речей нових  .господар який не носив ,але передумав  ,віддають в червоний хрест ,а там працюють поляки,українці   і відбирають товар , який кращий  ,його продають мішками за ціною   1кг.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up