Десятки тернополян пробують себе на ролі у фільмах

Десятки тернополян пробують себе на ролі у фільмах

Для місцевих акторів оголосили кастинг на ролі фільмах, що зніматимуть у Тернополі та області. Усі бажаючі мали змогу продемонструвати свої акторські здібності у бібліотеці-музеї "Літературне Тернопілля", у неділю, 17 грудня. 

 

Відео дня

Зокрема, мова йде про фільм «Червоний. Без лінії фронту». Також шукають цікаві галицькі типажі для картин, що зніматимуть у Карпатах.

  • Фільм «Червоний. Без лінії фронту» зніматиметься частково у Кременці, - розказує кастинг-директор Алла Самойленко. – Нам потрібні місцеві актори. Цікавимося переважно акторами, які мають або професійну освіту і постійну роботу, або аматорами. Наступного року в Карпатах буде зніматися кілька картин, це будуть великі масштабні історичні картини, які потребують особливих і виразних галицьких типажів.

63-річна Наталія Кос прийшла на кастинг, щоб реалізувати свою дитячу мрію – знятися в кіно. Вона – акторка Тернопільського народного драматичного театру-студії «Сузір`я», але у фільмі ніколи не знімалася.

  • Я ще замолоду хотіла цим усім займатися, - розповідає жінка. – Але батьки стали на заваді. Вони хотіли те, що вони хотіли. А я хотіла бути актрисою. Тому вирішила на старості літ спробувати себе в цій сфері. Я можу грати будь-які ролі, але, напевно, уже не героїнею-коханкою, вже застара для цього.

В 25-річного Сергія Корольчука також мрія – потрапити в кіно. Тільки він спохопився раніше. Чоловік дуже високо оцінює свої акторські дані, мовляв, уміє переконливо брехати.

  • Це моя дитяча мрія, - розповідає чоловік. – Я хоч і не вступив до театрального, але вирішив скористатися шансом зараз. Я уявляю себе негативним героєм. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталия Кос

    Ну вже простішу за мене пошукати треба. Але вислухали, сфоткали, записали вік, зріст,розміри,данні щоб звязатися.Тепер слово за режисерами, які будуть дивитися цю базу з кастингу. Все так , як і в професійному кіно. І я розумію, що не факт, що я кудись попаду. Але, як кажуть: "спитати можна".

    Петро Білецький reply Наталия Кос

    Головне шоб чиясь рідня не позаймала місця
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up