Дзідзьо в Тернополі: «Найважче було взяти мамині гроші для фільму»

Дзідзьо в Тернополі: «Найважче було взяти мамині гроші для фільму»

Фільм “DZIDZIO Контрабас” зібрав аншлаг у Сinema City. Великі і маленькі тернополяни вистоювали у тісній черзі, аби зробити фото зі співаком Дзідзьом та учасником його гурту  Бодьом Павуком.

Улюбленці багатьох українців разом зі знімальною групою приїхали до Тернополя 6 вересня на прем’єру фільму “DZIDZIO Контрабас” у кінотеатрі Сinema City. Тернопільські глядачі зустрічали Дзідзя на червоній доріжці, а потім довго не відпускали під час фото та автограф сесії.

Після спілкування з Дзідзьом та знімальною командою глядачі переглянули фільм “DZIDZIO Контрабас”, у якому знялися Дзідзьо (Михайло Хома), Ігор Кондратюк, Римма Зюбіна, Володимир Горянський, Олексій Вертинській, Олена Лавренюк та гурт DZIDZIO. До речі, особливо несподіваним виявився образ Ігоря Кондратюка, який зіграв священика.

Відео дня

 

- Тернопіль, то є місто, де ми збирали стадіон, де ми збирали найбільше людей, - каже Дзідзьо. - І тому саме з вами я хочу подивитися фільм. Люди, ви готові чи нє? А ви знаєте, що наш фільм побив рекорд в Україні? Ми ся тим дуже хвалимо, тішимося. Але основне – ваша довіра і любов до нас. Наше українське кіно не є американське, не є європейське, воно наше, таке як наші дороги і як ми з вами. Я вас люблю і мені дуже приємно так багато вас бачити.

Дзідзьо розповів, що мріяв зняти повнометражний фільм.

- І я завжди казав: "Боже, давай я закрию очі, порахую до трьох, і дай мені той фільм на руку", - розповідає співак. - Він не просто так той фільм з'явився. Це є дуже велика робота. Півтора року ми домовлялися, говорили, писали, знімали з великою командою. Як мінімум 100 людей брали участь в записі того фільму. Уявіть собі: кожен хоче їсти, кожен хоче пити, кожен пісяти хоче. І то всьо треба зрозуміти, але ми це зробили!

Дзідзьо також зізнався, що було для нього найважчим в процесі створення фільму.

- Найважче було взяти мамині гроші, - каже жартома він. - Мама собі пару рублів відклала в шафі, там,  де свідоцтво про народження, в шубі, у внутрішній кишені. Я мамі не сказав, ті гроші взяв і вклав в українське кіно. Скажіть, будь ласка, ви би таке зробили чи нє? Я пішов в ва-банк, як то кажуть. Але то того вартує.

Щоб зняти народний блокбастер знімальній команді довелося проїхати 12 тисяч кілометрів, випити 3000 чашок кави, 800 разів зізнатися у коханні камері, побудувати будинок, розбити червоний “Фольцваген Пассат”, провести один похорон і прийняти одні пологи. Вони були готові на все, як і герої їхнього фільму. І Дзідзьо обіцяє, що ще буде продовження.

До речі, вкотре зустрітися з улюбленим артистом прийшов маленький Дзідзьо – тернополянин Денис Осадца. Співак вже добре знає хлопчика і був дуже радий його побачити.

- Денис – постійний фанат Дзідзя, знає всі його пісні, - каже мама хлопчика пані Оксана. - Ми стараємося відвідувати всі концерти. Денис має такий же костюм. Щоб зробити йому бороду, довелося обстригти іграшкового лева.

А ви зробили селфі з Дзідзьом? Свої фото завантажуйте у коментарях до статті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Краще б ви фільм "Червоний" так ревно рекламували і пропагували. . У вихідні через сімейні обставини не зміг подивитись, сподівався на тижні піти, а його поставили у Сінема Сіті врозклад у робочий час.

    Петро Білецький reply Anonymous

    Нахрена нам то минуле, вам ше не надоїли ті чекіські і ментовські морди на ТВ ???  Краще подивитись фільм про звичайних людей

    Євгенія Цебрій reply Anonymous

    На "Червоний" ходили і писали про нього багато. Стежте уважніше за сайтом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Сходи зробили нові, а тротуар в суцільних вибоїнах: хто і за скільки проводить ремонт на Дружбі 20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up