"Ласкаво просимо до Нью-Йорку" ("Палац кіно")

"Ласкаво просимо до Нью-Йорку" ("Палац кіно")
Переглянути кримінальні пригоди "Ласкаво просимо до Нью Йорку" пропонують у кінотеатрі "Палац кіно" з 13 серпня. Сеанс - о 13.45.

Головний герой фільму – один із найвпливовіших людей на планеті, голова Міжнародного валютного фонду та лідер передвиборчих перегонів на пост Президента Франції (Жерар Депардьє). Він багато може собі дозволити та рідко трапляється так, що відмовляє собі хоча б у чомусь. Приїхавши одного разу до Нью-Йорку, він вкотре влаштовує галасливу вечірку. Результат того, що трапилось згодом, суттєво впливає на все його подальше життя.
В основі фільму "Ласкаво просимо до Нью-Йорку" реальні події, що сталися навесні 2011 року у США. Тоді голова МВФ та головний кандидат на пост Президента Франції Домінік Стросс-Кан був звинувачений у сексуальному домаганні до покоївки готелю. Подальший арешт політика та судова тяганина набули широкого розголосу та назавжди зруйнували Стросс-Кану кар’єру. Відразу ж після світової прем’єри картини колишній політик подав судовий позов до творців, звинувативши їх у наклепі.
Телефон для довідок: 52-33-33.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled 12:03 «На щиті» повертається до рідного Збаража воїн Олег Рудий, який загинув понад рік тому 11:01 М'яч з підписами футболістів «Динамо» за донат на Mavic для наших захисників 10:04 Сьогодні, 18 травня, у дію вступає новий закон про мобілізацію. Що варто знати 09:02 Готуємо пиріг із ревенем і полуницею за рецептом Клопотенка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up