«Однокласник»: фільм знімають у Тернополі. Чому перехожі викликали поліцію під час зйомок?

«Однокласник»: фільм знімають у Тернополі. Чому перехожі викликали поліцію під час зйомок?
  • У Тернополі тривають зйомки короткометражного фільму «Однокласник». У творчому здобутку режисера Максима Мельника уже є відзнака за попередній фільм One Life – друге місце в номінації фантастика - Cyberpunk, Post-apocalyptic, Horror and Sci-Fi short films на Міжнародному кінофестивалі “Бруківка”.
  • «20 хвилин» поцікавилися в режисера, як знімали стрічку та коли тернополяни зможуть її побачити.

Максим Мельник розповів, що основну частину нового фільму «Однокласник станом на 20 травня, уже фактично відзняли. Режисер надихався всіма подіями, які кояться навколо нас, на його думку, саме життя дарує найбільше натхнення.

– Це фільм про молодого чоловіка, який знаходиться в дуже складних сімейних обставинах, в депресії, – каже Максим Мельник. – Він зустрічає свого однокласника, який є абсолютною протилежністю головного героя. Ми покажемо на контрасті двох людей, як у результаті їх зустріч змінить життя обох героїв.

До зйомок фільму залучили 10 людей разом з акторами. Хронометраж планують п'ятнадцять хвилин. Відзняли все власними силами та без залучення спонсорів. Були люди, які допомагали з приміщенням та харчуванням.

Відео дня

Режисер поділився фото зі зйомок фільму

Знімали фільм ентузіасти, їм сподобався сценарій, вони погодилися вкласти в це власний час і команда за півтора дня зробила фільм, повідомив режисер.

Актор настільки добре зіграв роль потерпілого в аварії, що перехожі викликали поліцію

Режисер розповів, що під час зйомок фільму стався доволі смішний випадок. В одній зі сцен, де два герої фільму зустрічаються, один герой збиває іншого автомобілем, актор Олександр Алексєєв був одночасно і каскадером. Хтось з людей не зрозумів, що це знімають фільм і викликав поліцію

Головну роль в стрічці зіграв тернополянин Олександр Алексєєв

─ Коли працівники поліції приїхали, ми почали пояснювати, що все добре. Вони не хотіли нам вірити, бо наш актор був в образі дуже занедбаної людини. Він сидів на бордюрі з рожевим пакетом і поліцейські спочатку дійсно думали що це не актор, а людина, яку насправді збили автівкою.

Коли та де тернополяни зможуть побачити прем'єру фільму?

Прем'єра фільму запланована на 6 червня, але сам режисер поки не може сказати точно де покажуть стрічку.

– Збиратися багатьом людям в одному місці поки не можна, тому виникають складнощі з тим, де показати фільм, – каже режисер. – Показувати його онлайн дуже ризиковано, тому що його буде тяжче подати пізніше на фестивалі, а в деяких моментах навіть неможливо буде це зробити.

Режисер розповів, що вже має ідеї для нових фільмів

Максим Мельник поділився, що дуже розраховує на майбутню фестивальну надію фільму та покладає на нього великі надії. Тільки в Україні кінострічку можна буде показати більш ніж на 10 кінофестивалях.

– Звісно, в мене є бажання зняти великі фільми на рівні України та світу. Не тільки знімати маленьке кіно і не вилазити з Тернополя. Хочеться росту та перспектив і я намагаюся все для цього зробити, щоби досягнути успіхів та нових вершин.

«У Максима дуже цікаве та незвичне бачення фільмів»

Експерт Тернопільської кінокомісії Володимир Ханас розповів, що в фільмі «Однокласник» буде неочікувана розв'язка, адже в роботах Максима Мельника завжди багатопланові та неочікувані ходи.

– Я працював разом з Максимом над кількома проєктами, – каже пан Володимир. –  21 травня ми показали проморолик фільму «Вишиванка», де він виступає режисером. Також ми плануємо великий документальний фільм. У Максима цікаве та незвичне бачення фільмів, він перспективний та нестандартний.

Експерт очікує продовження співпраці над документальними фільмами з Максимом Мельником. По секрету Володимир Ханас розповів, що вони вже почали роботу над кількома проєктами, які стосуються документального кіно.

А ви підете на прем'єру фільму «Однокласник»? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Богдан Богданович

    Я думав шо коронавірус це буде остання біда яка цього року накриє Тернопіль
  • Анатолій Пасічник

    Бачити у фільмах тернопільські панорами - це чудово, фільм оцінимо після перегляду. Помилкові повідомлення до поліції (у Тернополі і Бережанах) свідчить про пильність громадян, це можна вітати, хоч і з легкою усмішкою. От тільки не можу зрозуміти одного. Куди зникає пильність тернополян, коли відбуваються порушення у стінах тернопільської мерії? Журналісти та громадські активісти розслідують зловживання та бездіяльність мера Надала, публікують викривальні матеріали. Жменька небайдужих людей не миряться із спотворенням міста, забудовою парків, корупцією, дерибаном комунальної землі, приватною забудовою берегів нашого ставу, неймовірними витратами на сумнівні закупки з міського бюджету, перетворенням міста у столицю кіч-арту і далі-далі........А більшості тернополян усе байдуже. Вони зазомбовані успішною піар-компанією Надала, вони дякують за металеві арки, металеві дерева, СПОТВОРЕННЯ ландшафтного парку Загребелля. Де Ваша пильність, тернополяни? Розміняли на бруківку?
  • Татьяна Татьяна

    Молодці!!!!
  • Iryna Koruniak

    Звичайно, що відвідаю. Завжди цікаво подивитись щось нове
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up