Партнер рубрики Кiно

У Тернополі починаються безкоштовні кінопокази для дітей

У Тернополі починаються безкоштовні кінопокази для дітей
  • Обласна бібліотека для молоді, що на вул. Нечая, 29, запрошує на кіноклубний фестиваль «Українське дитяче кіно».
  • Вхід вільний. Початок кінопоказів – 16.00.

Упродовж листопада-грудня відбудеться перегляд трьох кращих дитячих фільмів, створених за останні роки у нашій країні, а також кілька добірок анімаційних та короткометражних дитячих робіт.

Програма кінопоказів:

27 листопада – анімаційний фентезі-фільм «Микита Кожум’яка». Історія про хлопчика Микиту, який повинен врятувати світ людей і світ магії від злої відьми.

Відео дня

4 грудня – пригодницький біографічний фільм «Іван Сила». Фільм знятий за книгою Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили, найдужчої людини світу».

11 грудня – анімаційний народний казково-пізнавальний серіал «Моя країна – Україна». Фільм про розмаїття нашої Батьківщини. Кожна історія – це казка, легенда або байка з конкретного місця в Україні, будь-то велике місто або маленьке село, поле або море.

 

18 грудня – добірка найкращих українських мультиків від студії «УкрАнімаФільм»: від класики, на якій виросло не одне покоління дітей («Капітошка», «Як Петрик П’яточкін слоників рахував») до нових робіт українських режисерів.

 

Також у рамках кіноклубного фестивалю «Українське дитяче кіно» юні глядачі зможуть побачити  найкращі фільми-фіналісти Конкурсу короткометражних фільмів, створені дітьми у 2017 – 2019 роках.

Вхід вільний. Початок кінопоказів – 16.00.

Місце показів – Мультимедійна кімната «Smart kid» (ІІ-й поверх) в Тернопільській обласній бібліотеці для молоді.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up