Галицький камерний оркестр виступить в храмі з особливою програмою

Галицький камерний оркестр виступить в храмі з особливою програмою
  • Цьогоріч музика українських композиторів, народні пісні у виконанні оркестру звучатимуть у церкві Матері Божої Неустанної Помочі в Тернополі, що на бульварі Данила Галицького,1Б.
  • Виступ розпочнеться 24 серпня 2023 року о 12 годині.

Галицький камерний оркестр з нагоди Дня Незалежності України виступить з концертом патріотичної музики у храмі Матері Божої Неустанної Помочі в Тернополі, повідомили на Фейсбук-сторінці Муніципального Галицького камерного оркестру.

Вже другий рік поспіль Муніципальний Галицький камерний оркестр з нагоди великого державного свята – Дня Незалежності України, із особливою патріотичною концертною програмою виступатиме у храмі. Цьогоріч музика українських композиторів, народні пісні у виконанні оркестру звучатимуть у церкві Матері Божої Неустанної Помочі в Тернополі, що на бульварі Данила Галицького,1Б. Виступ розпочнеться 24 серпня 2023 року о 12 годині.

— Як відомо, нести слухачеві те, що переповнює серце, для артиста – найлегше і, водночас, найвідповідальніше, — кажуть артисти. — І якщо це любов до рідної землі, повага та щирість, турбота за її майбутнє, переживання про її сьогодення, це відданість і бережливе ставлення до традицій, та ще й передані у музиці, то виникає особливе за емоційним та духовним наповненням дійство. Сподіваємося, що піднесена та щира музика у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру внесе свій яскравий голос у святкування в Тернополі Дня Незалежності України.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up