Хто розважатиме тернополян на День міста

Хто розважатиме тернополян на День міста

Концерти музичних колективів, гуртів і виконавців, а також пісенні вернісажі відбудуться у різних локаціях Тернополя 26-28 серпня в рамках святкування Дня міста.

Так, 26 серпня о 12.00 бульвар Т. Шевченка (біля пам’ятника Соломії Крушельницької) свою творчість презентуватиме  Муніципальний духовий оркестру «Оркестра Волі». Того ж дня о 17.00 на Театральному майдані до уваги тернополян вистава київського театру ходулістів «Хайлайтс».

Пісенний вернісаж за участю провідних тернопільських гуртів, презентація альбому «Світові шлягери» за участю Заслуженого артиста України Володимира Вермінського та святкових гості – гуртів «Солоха» та «Трутні» відбудеться о 18.00 на Набережній Тернопільського ставу (сцена біля причалу).

На вулиці Гетьмана Сагайдачного буде вечір українського міського романсу та конкурс на краще зізнання в коханні.

Відео дня

27 серпня до уваги тернополян концерт переможців та лауреатів фестивалів і конкурсів серед дитячих початкових спеціалізованих  мистецьких навчальних закладів. Початок о 14.00 на вул. Гетьмана Сагайдачного.

О 17.00 на Набережній гратиме Муніципальний духовий оркестру«Оркестра Волі», а о 18.30 розпочнеться святковий концерт до Дня міста за участю провідних тернопільських гуртів та виконавців. О 20.45 гратиме скрипаль-віртуоз  Святослав Кондратів. Презентація саунд-треку  фільму «Данило Галицький»  за участю Андрія Підлужного стартує о 21.15. Кульмінацією стане виступ  культового українського гурту «Kozak System» о 21.30.

27 серпня о 15.00 на Співочому полі буде концерт переможців та лауреатів Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів «Співай, Україно!», о 18.00  – виступ колективу «Szalone malolaty» м. Ельблонг (Польща). О 19.30 розпочнеться гала-концерт за участю тернопільських виконавців. Спеціальні гості – музичний гурт «Друзі мої», народний артист України Степан Гіга, заслужена артистка України Квітослави SteveG розпочнуть свій виступ о 20.30.

Святковий концертний блок завершить соїм виступом в28 серпня о 14.00 на вулиці Гетьмана Сагайдачного  Муніципальний Галицький камерний оркестр.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up