У «Подолянах» — парад вертепів. Глядачі оберуть власного переможця

У «Подолянах» — парад вертепів. Глядачі оберуть власного переможця
  • 19 вертепів — і 364 учасники отримають призи. Трійка кращих матиме грошову нагороду.
  • Вперше свою програму покажуть ляльковий і авторський вертепи.
  • Якщо пролунає сигнал тривоги, конкурс призупинять, всі перейдуть в укриття, яке розташоване у торговому центрі. Парад продовжать після відбою.

Парад вертепів у Тернополі, який проводять 13-ий рік поспіль у ТЦ «Подоляни», розпочався із запізненням через погодні умови. Не всі учасники зуміли дістатись до торгового центру вчасно, повідомила одна з організаторів параду, менеджер з маркетингу ТРЦ «Подоляни» Ірина Михайленко.  

Парад, нагадаємо, відбувається 13-ий рік поспіль, цьогоріч заявки на участь у конкурсі подали 19 команд. Виступ кожної триватиме до 15 хв. Загалом 13 січня свої вертепи зіграють 364 учасників.  

Відео дня

— Ми відновлюємо традиції, але цього року в нас вперше братимуть участь авторський і ляльковий вертепи, — поділилась Ірина Михайленко. — Десятки колективів з Тернополя та області, незабутнє театралізоване дійство та історія, що оживає через тисячоліття! Нові цікаві обробки та колядки на сучасний лад, призи для переможців! Приходьте і оберіть найкращих.

Переможці, які посядуть перше, друге і третє місця, отримають грошову винагороду. Їх обиратиме журі: заслужена артистка естрадного мистецтва Олександра Бурміцька, секретар Тернопільської єпархії Православної церкви України протоієрей Олексій Головацький, президент благодійного фонду «Подоляни» Тетяна Чубак.

Подарунками відзначать за кращий костюм і оберуть найкращого актора з поміж трьох з половиною сотень учасників.

Глядачі також матимуть змогу обрати свого фаворита — вертеп глядацьких симпатій також отримає нагороду, запевнили організатори. Кожен учасник цьогорічного параду отримає солодкий приз та запрошення на ковзанку.

Якщо пролунає сигнал повітряної тривоги, парад призупинять, а учасники та глядачі мають перейти в укриття, яке, нагадаємо, розташоване поруч із холом торгового центру, де проходитиме парад вертепів. Всюди є вказівники-стрілки. Конкурс відновлять після сигналу «відбій повітряної тривоги».

Приходьте у «Подоляни», колядуйте та обирайте власних фаворитів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Svitlana Husak

    Щиро вдячні організаторам за можливість долучитися до неповторного дійства Різдвяного дива!

keyboard_arrow_up