У Тернопіль завітає головний романтик країни

У Тернопіль завітає головний романтик країни

Народний артист  України Олександр Пономарьов восени завітає з концертом у Тернопіль. Він виступить у ПК «Березіль» 14 жовтня о 19.00 в рамках туру Західною і Центральною Україною «Полонила ти…». Вартість квитків – від 120 грн.

Олександр Пономарьов – співак, поет, композитор, аранжувальник, телеведучий, актор і музичний продюсер. Багаторазовий володар титулу «Кращий співак року», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на міжнародному конкурсі «Євробачення», ініціатор та учасник благодійних заходів, володар численних премій та нагород.  Член журі програми «Голос країни».

Нагадаємо, що 17 грудня 2016 р. у Палаці «Україна» головний романтик країни Олександр Пономарьов представив великий концерт «Я люблю тебе ...». Музикант підготував виняткову програму, в якій пісні звучатимуть в особливому аранжуванні, і не тільки в звичному естрадному виконанні, але і в супроводі симфонічного оркестру.

У квітні і червні 2017 р. Олександр Пономарьов вирушив у велике турне містами України. Підсумком стане концерт в Національному палаці мистецтв «Україна», що відбудеться 26 листопада.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up