20-річний покупець викрав чуже авто на "бляхах". Затримали злодія у Тернополі

20-річний покупець викрав чуже авто на "бляхах". Затримали злодія у Тернополі

З автозаправної станції, що в Хоросткові, викрали автомобіль марки «Ауді А6» сірого кольору на номерних знаках польської реєстрації.

План «Перехоплення» був введений одразу, щойно надійшла заява від жителя села Увисла Гусятинського району про те, що невідома особа незаконно заволоділа його транспортним засобом.

Завдяки оперативному реагуванню поліцейських, до яких вчасно звернувся потерпілий, крадену іномарку вдалося повернути, а зловмисника затримати.

З’ясувалося, власник транспортного засобу приїхав на обумовлене місце, аби зустрітися з потенційним покупцем машини. Молодик ретельно обдивився іномарку, а тоді сів у салон. Скориставшись тим, що господар залишився на вулиці, а двигун працював, лиходій різко натиснув на педаль газу. Зупинили крадія на чужому авто патрульні поліцейські в Тернополі.

Зловмисником виявився 20-річний житель села Острів Тернопільського району. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 2 статті 289 ККУ. Лиходій затриманий в порядку статті 208 КПК, повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Відео дня
frame width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" data-src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fternopilpolice%2Fvideos%2F606634626372244%2F&show_text=0&width=560">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • David Starr

    Житель села юридично є власником авто на польській реєстрації? На якій підставі поліцейські прийняли заяву і ввели план "Перехоплення"? Чи може його чекає штраф 300% вартості авто?

    Volodymer reply David Starr

    Якщо б т.з. навіть був протермінований, ніякого штрафу не буде, так як митниця не має ніяких повноважень на дорогах, за межами митних пунктів на кордонах.

    Всім хто не знає - повноваження митниці закінчуються за межами митних пунктів на кордонах.

    Купляйте такі машини - не бійтеся - разом всі - сила!

    Volodymer reply David Starr

    Придурок, а звідки ти знаєш що в нього написано в документах? Можливо юридично, він є співвласником, а не власником, а по факту, це одне і те ж.

    Підставою є крадіжка чужого майна, за яку винний має понести покарання!

    David Starr reply Volodymer

    Придурком був твій тато, що тебе телепню зробив. А казки про співвласників розказуй дебілам на бляхах.

    Volodymer reply David Starr

    Твоя родина - це істинні придурки - від діда до сина, якщо в тебе вони є, невідомо для чого такі дибіли взагалі розмножуються, питання риторичне.

    David Starr reply Volodymer

    Як це для чого? Щоб виявляти і чмирити недоумків типу тебе - ви ж тупе стадо баранів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up